Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نخستین روز از جشنواره فیلم فجر بامداد امروز در حالی به کار خود پایان داد که اهالی رسانه یکی از بی‌نظم‌ترین جشنواره های ادوار اخیر این رویداد سینمایی را پشت سر گذاشتند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نخستین روز از جشنواره فیلم فجر بامداد امروز در حالی به کار خود پایان داد که اهالی رسانه یکی از بی‌نظم‌ترین جشنواره های ادوار اخیر این رویداد سینمایی را پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم اعلام مسئولین جشنواره مبنی بر حل مشکلات پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ اهالی رسانه این سینما نه تنها مشکلات سال گذشته را مرتغع نکرده بود بلکه در اوج هرج و مرج و آشفتگی روز نخست را به پایان رساند.

مشکل همیشگی پارکینگ بار دیگر صدای اهالی رسانه را در آورد. برخلاف اخبار مبنی بر افتتاح پارکینگ طبقاتی در پردیس ملت اهالی رسانه در روز نخست باز هم با مشکل نبود فضا برای وسایل نقلیه خود روبرو بودند. از طرفی سرویس های ایاب ذهاب در روز اول برخلاف سال گذشته در کاخ رسانه ها وجود نداشت.

اما مشکل به پارکینگ ختم نشد و معضل اصلی روز نخست نبود اینترنت بود. باز هم بر خلاف ادعای جشنواره مبنی بر افزایش پهنای باند و اینترنت پر سرعت دیروز به طور رسمی جشنواره اینترنت نداشت و نتوانست تا پایان روز اول مشکل اینترنت را بر طرف کند. از طرفی واقع شدن سالن نشست و محل استقرار خبرنگاران در طبقه منفی دو باعث شد تا اهالی رسانه نتوانند از اینترنت شخصی خود استفاده نمایند.

یکی دیگر از مشکلات جشنواره فیلم فجر در روز نخست شیوه پذیرایی از اهالی رسانه بود به نحوی که به جز زمان های بین اکران آثار که به دلیل تاخیر در زمان پخش و طولانی شدن نشست خبری زمان بسیار کمی بود در زمان های دیگر خبرنگاران برای رفع تشنگی خود هیچ مکانی را برای تهیه آب شرب در اختیار نداشتند و این مشکل به شدت برای آنها ناراحت کننده بود.

علی رغم انتقادات فراوان از تخصیص سانس اول به آثار مستند، انیمیشن و فیلم های کوتاه جشنواره باز هم این آثار را در سانس اول اکران کرد تا شاهد حضور حداقلی و استقبال بسیار کم از این آثار در سانس اول از روز اول باشد.

شگفتی اما در سانس دوم رخ داد وقتی که همه در انتظار اکران فیلم تختی بودند و این فیلم به کاخ رسانه ها نرسید. این در حالی بود که هنرمندان فیلم تختی در کاخ حضور پیدا کرده بودند و حتی در مراسم فرش قرمز نیز حضور یافتند اما در آخرین لحظه های قبل از ورود خبرنگاران اعلام شد که فیلم معکوس به دلیل نرسیدن فیلم تختی با این فیلم در اکران جابجا شده است.

همین عاملی شد فیلم معکوس بدون نشست خبری در زمان معین خود و بدون حضور عوامل اکران شود. این اتفاق گلایه فراوان پولاد کیمیایی را به همراه داشت و این حرکت را توهین آمیز و تلخ خواند. شهرام حقیقت دوست هم اعلام کرد که ما خودمان را برای ساعت 9 شب آماده کرده بودیم اما فیلم ساعت 3 اکران شد و به همین دلیل من چیزی از فیلم نمی گویم چون هنوز آن را ندیده ام.

به دلیل این اتفاق که از سوی عوامل تختی رخ داده بود، خبرنگاران ساعاتی را بدون برنامه در راهروهای بدون اینترنت پردیس ملت سرگردان بودند. اکران فیلم سوم یعنی سال دوم دانشکده من به پایان رسید و بعد از نشست این فیلم نشست فیلم معکوس بلافاصله برگزار شد. همین عاملی بود تا تعداد اندکی از خبرنگاران در سالن نشست حضور داشته باشند زیرا از طرفی فیلم تختی اکران شده بود و از طرفی نشست معکوس در زمان اندک صرف شام صورت گرفت.

سرانجام فیلم تختی با یکی ساعت تاخیر در ساعت 10:30 شب اکران شد و نشست خبری آن تا نزدیک ساعت 2 بامداد به طول انجامید تا جشنواره فیلم فجر در نخستین روز خود شاهد بی نظم ترین افتتاح طی ده سال اخیر خود باشد. حال باید دید مسئولین جشنواره فکری به حال این وضعیت ناخوشایند خواهند کرد یا نه.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر پردیس سینمایی ملت حواشی جشنواره فیلم فجر سینمای ملت فجر 37 سی وهفتمین جشنواره فیلم فجر سال دوم دانشکده من صدرعاملی غلامرضا تختی بهرام توکلی سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است

به گزارش قدس آنلاین، تظاهرات بی سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در محکومیت کشتار جمعی علیه فلسطینیان یادآور مخالفت با جنگ ویتنام است. آیا معادله ناعادلانه تغییر می‌کند؟ چرا نتانیاهو از این تظاهرات هراس دارد؟ آیا این روند به اروپا، جهان عرب و جهان اسلام هم سرایت خواهد کرد؟

این رسانه ادامه داد: شاید تظاهرات دانشجویان ضد کشتار جمعی علیه فلسطینیان در آمریکا، حادثه بسیار بارزی باشد که روز به روز گسترش می‌یابد و مانند گلوله برقی به سرعت در حال بزرگ شدن است. این تظاهرات به دانشگاه های تگزاس و کالیفرنیای جنوبی کشیده شده و پلیس آمریکا با آن مقابله و شماری از دانشجویان خشمگین را بازداشت کرده است.

طبق آخرین گزارش رسانه های آمریکایی، شرکت کنندگان در این تظاهرات بسیار زیاد هستند و دولت آمریکا به دنبال کمک گرفتن از گارد ملی برای مقابله با دانشجویان معترض به کشتار جمعی در غزه است.

رای الیوم افزود: نکته قابل توجه، هراس بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکاست. این تظاهرات بی سابقه به کجا خواهید انجامید؟ آیا ممکن است که معادله را تغییر دهد؟

به گزارش این رسانه، «عواطف عبدالرحمن» استاد روزنامه نگاری دانشکده رسانه دانشگاه قاهره می گوید: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت و یاری ملت فلسطین و درخواست فوری توقف کشتار و گرسنگی در نوار غزه و در دانشگاه‌های عربی(انفعال و بی‌تفاوتی) رخ می دهد، سئوالی است که هم اکنون باید به شکل قوی مطرح کنیم.

از سوی دیگر «کارم یحیی» فعال رسانه ای نیز می گوید: اوضاع و تظاهرات کنونی مشابه مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. هر که می‌تواند باید به فلسطینیان کمک کند.

وی با اشاره به مقایسه دانشجویان آمریکایی و دانشجویان الازهر مصر می افزاید که این کشور باید نقش موثرتر و با صلابت‌تری ایفا کند، دولت، جامعه الازهر و دیگر دانشگاه‌های این کشور.

این تحلیلگر ادامه می دهد: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد آن هستیم، بیانگر تحولات مهمی در آمریکا و اروپاست. مواضع دانشجویان بسیار مهم است و به سبب افزایش بازداشت ها، بیشتر هم می شود.

یحیی درباره مقایسه دانشگاه‌های آمریکا با دانشگاه های عربی هم می گوید: واقعیت و ماهیت دانشگاه‌های عربی و برخورد امنیتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعید نیست که این موج به دانشگاه های عربی هم دومینو وار سرایت کند.

در همین حال،«سمیر عرابی» دیگر تحلیلگر عرب نیز تظاهرات در دانشگاه های آمریکا و برخورد دولت این کشور و تهدید رئیس مجلس نمایندگان به اخراج دانشجویان را نمایانگر برافتادن نقاب ادعایی دموکراسی آمریکایی دانست.

وی با لحن تمسخر آمیزی می افزاید: بایدن می گوید که آمریکا طرفدار حق است، رئیس مجلس سنا هم می گوید که کتاب مقدس به آنها دستور می‌دهد در کنار اسرائیل بایستند! این آمریکای بدون رتوش است. دموکراسی و برابری میان ادیان وجود ندارد و آزادی بیان هم در کار نیست، ما باید واقع باشیم.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه های آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد