Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس مولايي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري بسيج،هدف اصلي شكل گيري بسيج فرهنگيان را تشكيل بخشي از ارتش ٢٠ميليوني ومشاركت در دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامي ودستاوردهاي آن عنوان كرد وگفت:تقويت روحيه ي همياري ومسئوليت پذيري،صيانت از هويت ملي وديني ،ارتقاء و تعميق بينش ومعرفت ديني وبصيرت سياسي اعضا،كمك به نظام آموزشي كشور وبنيه ي علمي فرهنگيانمو بسيجي،گسترش ونهادينه سازي فرهنگ وتفكربسيجي در بين فرهنگيان،هدايت وبه كارگيري فرهنگيان در عرصه هاي مختلف فرهنگي ،سياسي،سازندگي واجتماعي،ارتقاء توان علمي اعضاي بسيج فرهنگيان در راستاي ترويج علم،تثبيت حاكميت ارزش هاي ديني از جمله فرهنگ ايثار وشهادت در آموزش وپرورش،از ديگر اهداف بسيج فرهنگيان مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي با بيان اينكه در حال حاضر بيش از٧٥ درصد؜ از فرهنگيان،عضو سازمان بسيج فرهنگيان سپاه انصارالمهدي (عج)استان زنجان هستند،خاطرنشان كرد:برنامه هاي مختلفي در طول سال براي اين قشر برگزار مي شود كه از جمله آن ها مي توان به برگزاري اردوهاي معرفتي،بصيرتي در شهرمقدس قم براي فرهنگيان،اجراي بازديد علمي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي،بازنگري كتب درسي مقاطع ابتدايي-راهنمايي،برگزاري جشنواره ي استاني چالش ها وآسيب هاي فضاي مجازي در بين فرهنگيان و دانش آموزان،برگزاري كارگاه هاي آموزشي براي حلقه هاي صالحين،برگزاري جشنواره علمي پژوهشي فرهنگيان بسيجي،برگزاري نشست هاي روشنگري آسيب هاي شبكه اجتماعي،توانمندسازي مديران مدارس مقاطع متوسطه در مقابل جنگ نرم دشمن،ديدار از خانواده هاي شهداي فرهنگي،اجراي اردوي راهيان نور خانوادگي براي فرهنگيان،تدوين سند تحول بنيادين در آموزش وپرورش،برگزاري كارگاه ارتقاء سواد فضاي مجازي،برگزاري كارگاه پوشش وحجاب وعفاف،برگزاري كارگاه جريان شناسي انقلاب اسلامي،توانمندسازي معلمان در مقابل جنگ نرم دشمن در غالب هاديان بسيج،برگزاري طرح مشكات عفاف وحجاب براي خواهران فرهنگي وهمايش پوشش وحجاب وتاثير آن بر آرامش روان اشاره كرد. 

اين مقام مسئول از برنامه هاي ويژه سازمان بسيج فرهنگيان سپاه انصارالمهدي (عج)استان زنجان به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي خبر داد وافزود:بازديد علمي فرهنگيان بسيجي از واحدهاي صنعتي،يادواره ي شهداي فرهنگي،جلسات هيات انديشه ورز درتمامي شهرستان ها،محفل انس با قرآن كريم،تجليل از مديران نمونه ي كانون هاي بسيج فرهنگيان،ديدار از خانواده ي شهداي فرهنگي،برگزاري كارگاه آموزشي مهارت هاي زندگي،اعزام معلمان تراز انقلاب اسلامي به اردوي راهيان نور دريايي،جلسه ي سبك زندگي اسلامي با مديران مدارس،برگزاري نشست هاي روشنگري در كانون هاي بسيج فرهنگيان،نشست گفتمان تبيين من انقلابي ام در مدارس و برگزاري مسابقات ورزشي،از برنامه هاي پيش بيني شده دراين ايام است. 

گفتني است يادواره ي شهداي فرهنگي ١٠بهمن ماه ساعت١٠:٣٠صبح در مسجدحسينيه ي اعظم زنجان برگزار مي شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آن‌ها غیرقانونی عمل می‌کنند، می‌توانیم علیه آن‌ها اقدام کنیم، در نظام تحریمی ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می‌دهد.

کامرون عنوان کرد: «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می‌توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می‌کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش‌ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه‌های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

دیگر خبرها

  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • مکتب شهید مطهری انقلاب را از انحراف مصون نگه داشت
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست