Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه با بیان این‌که با فساد سیستماتیک نظام مهندسی مقابله می کنیم در خصوص ادامه ریاست رجبی بر نظام مهندسی ساختمان، گفت: همان قانون که اختیار را به وزیر قبلی داده بود  به وزیر جدید هم داده، اشخاص مهم نیستند و ما تابع نظر وزیر راه هستیم. ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مازیار حسینی در جمع خبرنگاران در خصوص سامانه ملی املاک و اسکان اظهار کرد: در مدت کوتاهی کهک در معاونت مسکن و ساختمان مشغول شده ام، اولین کارم این بوده که سوابق را بررسی کنم البته باید برای کارها اولیت هم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: وزیر راه و شهرسازی تصمیمی بر این گرفته معاون مسکن و ساختمان به‌عنوان معاون هماهنگ کننده حوزه مسکن فعالیت کند؛ یعنی سازمان‌هایی مانند سازمان ملی زمین و مسکن، بنیاد مسکن،‌ شرکت بازآفرینی شهری ایران، شرکت عمران شهرهای جدید و... باید بتوانیم بین اینها هماهنگی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: مردم از ما تولید مسکن را انتظار دارند، نام، اسم‌ها و معاونت‌ها مهم نیستند زمانی اینها با اهمیت می‌شوند که بتوانند به تولید مسکن کمک کنند. در آینده نزیدک سعی می‌کنیم این مسائل را ساماندهی کنیم.

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: دید و سوابق وزیر راه اجرایی است و سعی می‌کنیم شعار معروف "عالی، دشمن خوب" را هم یادمان باشد.امکان دارد برخی چیزها خیلی خیلی خوب باشد اما ما را سال‌ها از دستیابی به هدف دور کند.

حسینی با بیان این‌که هیچ وقت نمی‌توانید الان درباره زمان راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان زمان بخواهید حتی حدودا هم گفت: باید ببینیم هدف ما چیست و دنبال چه می‌گردیم. این سامانه به شکلی به درد ما می‌خورد.

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که یعنی تاکنون مشخص نشده هدف از راه‌اندازی این سامانه چیست، افزود: شما یک سئوال مشخص درباره یک موضوع کردید در زمان مشخص به آن پاسخ می‌دهم، بنده الان به این موضوع اشراف ندارم.

وی همچنین درباره شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور و حواشی مربوط به ریاست آن نیز گفت: شورای مرکزی نظام مهندسی تا زمان قانونی (تیرماه سال آینده) به کار خود ارا با همین هیئت رئیسه دامه می‌دهد. حکم  صادر شده برای ریاست این سازمان توسط رئیس‌جمهوری صادر شده و ما به دنبال همراهی با سازمان نظام مهندسی هستیم. البته در نظام مهندسی اشکالاتی وجود دارد و در این رابطه با هیئت رئیس، افراد شاخص و افرادی که در گذشته مسئولیت داشته‌اند جلساتی برگزار شده است. خبرهای خوبی را در آینده خواهیم داشت و نظام مهندسی با 500 هزار مهندس عضو بازوی اجرایی وزارت راه است که بری از اشگال نبوده و البته سراسر اشکال نیز نیست.

حسینی تاکید کرد: باید سعی کنیم مشکلات را پالایش و دسته بندی کنیم،‌اگر جایی فساد سیستماتیک وجود داشته باشد با تمام قوا برای برطرف کردن آن می‌رویم. نه من و نه هیچ کس دیگری طرفدار فساد نیست.

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که جلسات هماهنگی در این رابطه شروع شده و امیدوارم موارد گذشته به فراموشی سپرده شود، اظهار کرد: قانون به وزیر راه اختیاراتی داده یک وزیر یک حکمی داده بود و وزیر بعدی یک حکم دیگر. همان قانون که اختیار را به وزیر قبلی داده بود  به وزیر جدید هم داده است. در واقع اشخاص مهم نیستند جایگاه وزارت و اختیارات قانونی مهم است و ما هم تابع نظر وزیر هستیم.

کلاف سردرگم نظام مهندسی؛ رئیس شورای مرکزی تعیین تکلیف می‌شودسازمان نظام مهندسی ساختمان؛ از بلاتکلیفی تا پیشنهادهای عجیبنظام مهندسی درگیر منازعات شخصی استتکذیب تغییر در معاونت مسکن وزیر راه/شورای مرکزی نظام مهندسی منحل می‎شود؟پایان جنجال سهم‌خواهی در نظام مهندسی ساختمان تهران/ هیئت رئیسه و رئیس انتخاب شدند

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است

معاون علمی رئیس جمهور معتقد است "مالکیت فکری" برای عدالت ضروری است. این نظام مالکیت فکری به پدیدآورندگان فناوری حق می‌دهد تا از دستاوردهای خود سود ببرند و در عین حال، دیگران نیز می‌توانند از این دستاوردها استفاده کنند. - اخبار اجتماعی -

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم پیرامون موضوع مالکیت فکری در ایران، به نقش دوگانه‌ فناوری در تشدید یا کاهش شکاف‌های طبقاتی  اشاره کرد و گفت: فناوری، همچون تیغی دو لبه، می‌تواند شکاف‌های طبقاتی را عمیق‌تر کند و یا در جهت عدالت و توسعه‌ آن به کار گرفته شود.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه، دسترسی به منابع علمی را به عنوان نمونه‌ای از این دوگانگی مطرح کرد و تصریح کرد: پیش از ظهور اینترنت، دسترسی به منابع علمی نظیر کتاب‌ها، مقالات و ... محدود به قشر خاصی از جامعه بود. این امر به دلیل هزینه‌ بالا و نیاز به ارتباطات و مجوزهای خاص، مانع از بهره‌مندی بسیاری از افراد از این منابع ارزشمند می‌شد اما امروز به واسطه فن‌آوری اینترنت، دسترسی همه مردم و فرصت دسترسی همه مردم برای رسیدن به یک اطلاعات، تقریباً فراهم است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما عدالت را ترویج فرصت‌های برابر برای تمام افراد جامعه در جهت کسب و کار و خلق ارزش می‌دانیم؛ اگر بتوانیم در هر زمینه‌ای فرصت‌های برابر را برای افراد فراهم کنیم، آنگاه می‌توانیم مدعی داشتن جامعه‌ای عدالت‌محور باشیم.

.

وی ادامه داد: هر فرد با توجه به توانایی‌ها و استعدادهای خود می‌تواند از این فرصت‌های برابر بهره‌مند شود. اینترنت نمونه بارز و زمینه‌ای عمومی برای بهره‌مندی یکسان همه افراد از فرصت‌ها است.

فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی پیش‌شرط اجرایی شدن "قانون مالکیت فکری" است

دهقانی اظهار کرد: در مقابل، همین فناوری اگر به مثابه ابزاری برای انحصار و سلطه به کار گرفته شود، می‌تواند به ابزار سیطره و قدرت تبدیل شود. بدین معنا که عده‌ای خاص در یک جامعه یا جامعه جهانی که از این ابزار برخوردار باشند، می‌توانند نسبت به سایرین برتری یافته و این امر مغایر با عدالت است.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به تمایز علم و فناوری، بر لزوم حمایت از حقوق پدیدآورندگان فناوری تأکید کرد. 

وی بیان کرد: ایجاد نظام مالکیت فکری کارآمد و تشویق فناوران به ثبت و عرضه دستاوردهای خود در قالب نظام‌مند و عادلانه، دو مزیت کلیدی دارد: فایده اول این است که ارزش‌های پدیدآورندگان یک اثر حفظ می‌شود و فایده دوم این است که جامعه مخاطب آن و جامعه یک کشور می‌تواند فرصت‌های خوبی برای دسترسی به آنچه که دیگران بدست آوردند داشته باشد.

دهقان بر اهمیت برقراری یک نظام مالکیت فکری عادلانه تأکید کرد و گفت: چنین سیستمی می‌تواند مشوقی برای پدیدآورندگان، به‌ویژه در حوزه فناوری، باشد تا در چارچوب این نظام فعالیت کنند. این امر نه تنها به حفظ ارزش‌ها و قدردانی از تلاش‌ها منجر می‌شود، بلکه زمینه را برای به اشتراک‌گذاری عادلانه این دستاوردها با سایر جوامع در یک نظام ارزشی عادلانه فراهم می‌کند.

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نظام مالکیت فکری بستری را فراهم می‌کند که 10 جامعه با یکدیگر همکاری کنند، دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند و از طریق یک سیستم ارزش‌گذاری عادلانه، از نوآوری‌ها و اختراعات یکدیگر بهره‌مند شوند.

دهقانی با تأکید بر اهمیت شکل‌گیری مباحث مالکیت فکری در کشور، خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی کل اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان شد.

وی تأکید کرد: این شرکت‌ها باید با سازوکارها و دستورالعمل‌های مربوطه آشنا شده و از آنها در جهت حفظ منافع خود استفاده کنند.

وی همچنین حضور فعال در نشست‌ها و مباحث تخصصی را برای ارائه نظرات و دیدگاه‌ها و در نهایت، شکل‌گیری نظامی پخته‌تر، کامل‌تر و بی‌نقص‌تر در حوزه مالکیت فکری را ضروری دانست.

دهقانی گفت: از همه شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه توسعه فن‌آوری دعوت می‌کنم که دراین نشست شرکت کنند و نظرات و نکات خود را مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن
  • معلمی رسالت و تکلیفی آمیخته با عشق است
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • موعود شمخانی کیست؟
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است