Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اشکالات حوزه اقتصادی رفع شود، دشمنان نمی‌توانند به ما زور بگویند.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در «همایش کشوری نیمکت‌های سوخته و یادواره شهدای زینبیه و ثارالله در میانه» با اشاره به ۱۲ بهمن ماه، سالروز ورود امام راحل به کشور، اظهار کرد: اضطراب زیادی زمان آمدن امام خمینی (ره) به کشور وجود داشت و برخی از صاحب نظران سیاسی، احتمال ربوده شدن هواپیمای امام راحل را می‌دادند و احتمالات دیگری نیز وجود داشت که امام در آن شرایط وارد کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنرانی امام در بهشت زهرا، گفت: این سخنرانی امام خمینی (ره) شمشیری بود به سمت رژیم شاه که روحیه آنان را از بین برد، همچنین این سخنرانی امام، قوت قلبی به نیروهای انقلابی بود تا به صحنه بیایند.

وی با بیان اینکه ۱۲ بهمن تا ۲۲ بهمن سال ۵۷ روزهای پر تلاطم را سپری کردیم، بیان کرد: سخنان و اقدامات امام راحل پس از ورود به کشور، منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه شد.

لاریجانی با بیان اینکه زمانی ایران کشور دست نشانده و منزوی در منطقه بود، اظهار کرد: امروز ایران پیشرفت کرده و روی حرفش در منطقه حساب می‌کنند، کسی نمی‌گوید ایران ترسوست و همه می‌گویند ایران پای اهدافش ایستاده است.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌های خوبی از نظر فناوری و دفاعی کرده‌ایم، گفت: تجربه جنگ نشان داده که اگر توان دفاعی نداشته باشیم، کسی به ما کمک نمی‌کند، زمان جنگ هم ما تک افتاده بودیم و به جز چند کشور کسی به ما کمک نمی‌کرد و در مقابل، کشورهای قدرتمند مقابل ما صف بسته بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جامعه جهانی برای مبارزه با یک کشور حد و مرز ندارد، اظهار کرد: در زمان جنگ تحمیلی مدارس میانه را بمباران کردند و امروز نیز همان وضعیت در یمن حاکم است. مگر نمی‌گویند سازمان ملل برای صلح جهانی و رعایت حقوق انسان‌هاست؟ پس چرا زمان انقلاب، زمان جنگ تحمیلی و اکنون، سازمان ملل تغییر در روند خود ایجاد نمی‌کند.

وی با بیان اینکه حرکت بین المللی بر پایه قدرت طلبی است، گفت: آنان نمی‌خواهند کشوری استقلالش را حفظ کرده و روی پای خود بایستد و اکنون هر کاری علیه کشورمان انجام می‌دهند، اما نمی‌توانند علیه ما جنگ شروع کنند.

لاریجانی تصریح کرد: نسبت به توان موشکی ما اظهار نگرانی می‌کنند، این در حالیست که خودشان هم چنین امکانات موشکی در اختیار دارند.

وی در خصوص توانایی‌های ایران، بیان کرد: کشورمان از نظر توان دفاعی و وجود مردم شجاع در نقطه مطلوبی قرار دارد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: آب و خاک آذربایجان شرقی امکان سرمایه‌گذاری را در بخش کشاورزی فراهم کرده است و با توجه به ارائه تسهیلات از صندوق توسعه ملی و اینکه کشاورزی چهار فصل شود، بهتر است سیستم‌های گلخانه‌ای در آذربایجان شرقی توسعه یابد.

لاریجانی از اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای اعطای تسهیلات چهار درصدی به کشاورزان خبر داد و افزود: استان‌های دیگر با استفاده از تسهیلات، اقدامات خوبی در زمینه توسعه سیستم‌های گلخانه‌ای و آبیاری به روش‌های مدرن انجام داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه میانه زادگاه دهقان فداکار است، بیان کرد: دهقان فداکار نشانگر مسئولیت‌پذیری مردم میانه در مقابل حوادث مختلف است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۶۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است

در گفتگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری مورد بررسی قرار گرفت و مهدی ضیغمی معاون وزیر سمت و رئیس سازمان توسعه تجارت و علی چاغروند، رئیس کمیته ششمین جشنواره توانمندی‌های صادراتی اتاق بازرگانی به سوالاتی پاسخ دادند.

ضیغمی گفت: ما ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ داریم که اکثر آنها تجار هستند. همچنین ۵۰ مقام عالی رتبه اقتصادی، تجاری و سیاسی داریم که در راس هیئت‌های تجاری به کشور آمده اند. ما از ۱۲۳ کشور برای این رویداد برزرگ ثبت نام داشتیم و ورود مقامات همچنان ادامه دارد. در حال حاضر نیز حدود ۸۰۰ شرکت یا در نمایشگاه حضور دارند و یا در برنامه‌های به همرسانی شرکت می‌کنند.

او افزود: در این رویداد تمرکز ما بر کشور‌های همسایه بوده و هست و کشور‌های منطقه مثل عراق، افغانستان و پاکستان و کشور‌های حوزه اوراسیا مورد توجه بوده اند، اما بر آفریقا و آسیای شرقی توجه ویژه داشته ایم. تصور ما این است که ۲ تا ۵ میلیارد یورو ارزش مبادلات ناشی از رویداد دستاورد‌های ملی باشد. این دومین تجربه ما در این ابعاد کیفی و کمی است. این نمایشگاه برای بخش خصوصی است و دولت صرفا نقش تسهیلگر داشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: سال گذشته حدودا ۱۰ حوزه را در نمایشگاه داشتیم، اما امسال این حوزه‌ها را کمتر و البته تمرکز خود را بیشتر کرده ایم. پتروشیمی، فولاد، صنایع غذایی و بسته بندی، حوزه کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و دارویی در نمایشگاه امسال حضور دارند. ما باید گروه‌های کالایی دارای ارزش افزوده و دانش بنیان را باید افزایش دهیم.

چاقروند گفت: سال گذشته ۱۳۰۰ تاجر برای رویداد اکسپو وارد کشور شد که امسال این رقم افزایش قابل توجهی داشته است. اتاق‌های بازرگانی متعددی با کشور‌های مختلف داریم که اکنون ۲۰ مورد از ان‌ها غرفه دار هستند. یکی از مواردی که باید برای صادرات مستمر رعایت کنیم، بحث دسترسی به زنجیره ارزش است. برای بهبود فرصت‌های صادراتی باید سرمایه‌ها را جذب کنیم و سرمایه گذاری را بهبود ببخشیم که این در سایه ثبات اقتصادی مهیا می‌شود.

او افزود: قبات اقتصادی به این معنا که مرتبا قوانین و مقراات را تعییر ندهیم. ما باید اولویت‌های سیاسی تجاری خود را در کنار اولویت‌های تجاری ببینیم و به جای مدیریت هزینه باید به سمت مدیریت درامد پیش برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • کارگران رکن مهم اقتصاد کشور هستند
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد