Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان گفت: در مجموع دوره فعالیت این دانشکده، ۶۷۵ مقاله بین‌المللی، داخلی و مقاله کنفرانسی توسط همکاران هیأت علمی این دانشکده به چاپ رسیده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برزان بهرامی کمانگر رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان در رابطه با عملکرد، فعالیت‌ها و چشم انداز‌های آینده دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان، گفت: دانشکده منابع طبیعی از سال ۱۳۷۷ با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و در ۲ رشته جنگلداری و مرتعداری فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال ۱۳۸۵ دانشکده منابع طبیعی به صورت مستقل از دانشکده کشاورزی جدا شد و این دانشکده با چهار رشته شروع به کار کرد و ۱۲ هیأت علمی استادیار داشت.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان با بیان اینکه به تدریج در طی این سال‌ها اعضای هیأت علمی دانشکده به ۳۲ نفر رسید، افزود: از این ۳۲ نفر در حال حاضر ۲۲ نفر استادیار و ۱۰ نفر نیز مرتبه دانشیاری داشته و در دانشکده فعالیت دارند.
بهرامی کمانگر با اشاره به تعداد دانشجویان در حال تحصیل این دانشکده، تصریح کرد: هم اکنون ۶۰۰ الی ۶۲۰ نفر دانشجو در ۲ مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد داریم و هفت رشته کارشناسی در منابع طبیعی فعال بوده و در رشته‌های جنگلداری، مرتعداری، شیلات، محیط زیست، آب و هواشناسی، ژئومورفولوژی و جغرافیای طبیعی و همچنین در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۵ گرایش هر سال پذیرش دانشجو داشته دارد.
به گفته وی، برنامه‌ای که برای توسعه دانشکده داریم جذب دانشجو در رشته‌های محیط زیست، جنگلداری و شیلات در مقطع دکتری بوده امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم در این مقاطع جذب دانشجو داشته باشیم.
بهرامی کمانگر با اشاره به تعداد مقالات خروجی این دانشکده، اظهار داشت: در مجموع دوره فعالیت این دانشکده، ۶۷۵ مقاله بین المللی، داخلی و مقاله کنفرانسی توسط همکاران هیأت علمی دانشکده به چاپ رسیده است.
وی افزود: از این تعداد مقاله ۱۶۴ مقاله GCR و ۳۴۴مقاله ISC بوده وهمچنین همکاران منابع طبیعی تعدادی اختراعات و نوآوری از جمله ۱۲ ثبت اختراع داشته اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران