Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله مسعودی فرید (معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص آمار افراد دارای اختلال هویت‌جنسیتی در کشور گفت: طبق آمار موجود در دنیا، معمولا درخواست آقایان مبتلا به اختلال جنسیتی به تغییر جنسیت بیشتر است، بطوریکه تمایل آقایان برای تغییر جنسیت در ۵۰ هزار تولد، یک نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در بین زنان به ازاء هر ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر، یک نفر تمایل برای تغییر جنسیت دارد.

وی با اشاره به اینکه از گذشته تاکنون حدود ۳ هزار نفر مبتلا به اختلال هویت جنسی تحت‌پوشش سازمان بهزیستی هستند، گفت: موضوع اختلال هویت‌جنسی مربوط به حوزه پزشکی «روانپزشکی» است، از همین رو قطعا وزارت بهداشت می‌تواند بهترین نقش را در این حوزه ایفا‌ کند.

مسعودی فرید در خصوص حمایت‌های‌ سازمان بهزیستی از این افراد گفت: اگر اختلال‌هویتی در مقطع ابتدایی شناسایی شود، می‌توانیم مداخلات روان‌پزشکی بهتری انجام دهیم تا افراد وضعیت بهتری پیدا کنند، اما چون اکثر افرادی که به سازمان بهزیستی مراجعه می‌کنند، بالای سن ۱۸ سال هستند، سازمان بهزیستی فقط در حوزه مددکاری و خدمات اجتماعی می‌تواند به آنان کمک کند.

معاون اجتماعی سازمان‌بهزیستی بیان کرد: در ابتدا این اختلال باید شناسایی و از طرف حوزه‌های روان‌پزشکی وزارت بهداشت و پزشکی قانونی تایید شود و بعد از آن افراد می‌توانند برای عمل جراحی آماده شوند که در این راستا نیز مشکلاتی از قبیل تعویض شناسنامه و مدارک تحصیلی برای فرد به وجود می‌آید.

وی تصریح کرد: از زمانی که امام‌خمینی فرمان و اجازه تغییر جنسیت را صادر‌ کردند، مسئله تغییر جنسیت از تابو بودن کمی خارج شده است، البته ممکن‌ است، خانواده این افراد پذیرای این‌ شرایط نباشند.

مسعودی فرید با اشاره به مشکلات افراد دارای اختلال هویت جنسیتی، تصریح کرد: ممکن است وقتی که این تمایل در افراد ایجاد و تاییدیه پزشکی را نیز کسب کنند، بنابرشرایط خانوادگی مجبور به تغییر مکان زندگی خود شوند، از همین رو لازم است، حمایت‌های خاصی از این افراد صورت گیرد.

وی بیشترین مشکلات برای تغییر هویت جنسی را مربوط به آقایان دانست و گفت: آقایان بیشترین مشکل را در این زمینه دارند، زیرا در گذشته فرد به عنوان آقا در جامعه حضور داشته، اما بعد از آن به عنوان خانم در جامعه محسوب می‌شود، همچنین مشکل سربازی و اشتغال از دیگر مشکلات این افراد است.

مسعودی فرید گفت: فردی که مرد است و تمایل به زن شدن دارد، نه به عنوان زن و نه به عنوان آقا می‌تواند به سربازی برود، چرا که شناسنامه‌اش با هویت آقا است، اما بنابر‌ تمایل زن بودن نمی‌تواند به سربازی برود و باید شناسنامه‌اش را عوض کند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه اظهار کرد: اگرچه تعداد این افراد محدود است، اما قاعدتا باید مشکلاتشان نیز برطرف شود.

او در خصوص درمان افراد دارای اختلال هویت جنسیتی خاطرنشان کرد: بیشترین مراجعه برای عمل‌ جراحی به کشور تایلند است، زیرا این جراحی‌ها در ایران هزینه بالایی دارد و همچنین دیدگاه عمل زیبایی به جای عمل درمانی حاکم است و علاوه بر آن افرادی که در درمان این گونه عمل‌ها، ماهر باشند در کشور نیز محدود است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اختلال هویت جنسی معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی جعفری‌آذر» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم اکثر افرادی که با دولت فعلی همراه بوده و اصولگرا هستند، به مجلس آینده راه می‌یابند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

امروزه بیشترین دغدغه و مطالبات مردم و اقشار فرهنگی از جمله دانشجو و دانش آموز مشکلات اقتصادی و معیشتی است که در این راستا باید گام‌های لازم برداشته شده و مردم نتایج آن را به طور ملموس آن را ببینند.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون امنیت ملی و اقتصادی برای من بسیار مهم است و با توجه به وقایع دنیا نیز اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از مهمترین مطالبات مردم در خصوص دریاچه ارومیه بوده که با تدابیر انجام شده تاحدودی احیا شده است، چالش‌های اجتماعی شامل خودکشی جوانان و ترک تحصیل نیز مهم است و باید برای امیدوار کردن قشر جوان به آینده نظام قدم‌های بزرگی برداشت از طرفی باید از پتانسیل‌های استانی به نحو احسن استفاده کنیم، چراکه ظرفیت فکری و اقتصادی خوبی داریم و از ظرفیت مرز مشترکی که با سه کشور داریم، باید استفاده کرد.

کد خبر 6080483

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اختلال در سامانه وام فرزندآوری و سردرگمی متقاضیان
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • اختلال آلارم کاربران آیفون را کلافه کرد
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر