Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، روح‌الله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی در نشست خبری امروز یکشنبه ۱۴ بهمن اظهار کرد: از محل تسهیلات طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری که بانک کشاورزی در اختیار متقاضیان قرار داد ۶۸ هزار و ۳۰۸ اشتغال جدید ایجاد شده است.

وی افزود: تاکنون به ۲۶ هزار و ۷۵۵ طرح به مبلغ ۳۸ هزار و ۵۹۷ میلیارد ریال تسهیلات داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری با اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی اجرایی می‌شود که بانک کشاورزی یکی از عاملان اجرایی است.

خدارحمی در ادامه تصریح کرد: ۳ و نیم میلیارد دلار اختصاص یافته پس از تبدیل به ریال طی دو قسط به مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان در اختیار بانک کشاورزی قرار گرفت.

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به این نکته که انتقادات به تعدد شعب بانک کشاورزی زیاد است، اذعان داشت: برخی به زیاد بودن شعبات بانک‌ها اعتراض دارند و رئیس‌جمهور هم  انتقاد کرد البته انتقاد به جایی است. واقعیت این است که زمانی نیاز بود تا شعبات بانک مرکزی اضافه شود، اما اکنون با راه‌اندازی سیستم‌های الکترونیکی نقل و انتقال پول باید این شعبات حذف شود.

خدارحمی ادامه داد:‌ برنامه کاهش شعبات بانک‌ها در دستور کار بانک کشاورزی است و تاکنون ۷۰ شعبه بانک کشاورزی ادغام یا تعطیل شده است.

وی با اشاره به اینکه کاهش شعب بانک‌ها فراگیر و جهانی است، گفت: بانک کشاورزی هم از اول نیمه امسال حتی پرداخت تسهیلات را الکترونیکی خواهد کرد.

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: در حال حاضر جایگاه بانک کشاورزی بین ۵۰۰ شرکت برتر در جایگاه ۱۶ و از نظر دارایی جایگاه ۴ قرار گرفته است.

خدارحمی تصریح کرد: از میزان  ۱۸ هزار میلیارد ریال تخصیص داده شد حداقل مطالبات  ۵۳۰ هزارنفر از کشاورزان خسارت دیده تعیین تکلیف خواهد شد.

وی ادامه داد: سال گذشته در اجرای تبصره ۳۵ قانون سال ۹۵ تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۶ ( بخشودگی سود تسهیلات زیر یک میلیارد ریال ) تا ۳۰ دی ماه ۹۷ مبلغ ۱۷ هزارو ۲۰۰ میلیارد ریال از مطالبات بانک به حیاطه وصول رسیده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی تاکید کرد: طبق بند خ ماده ۳۳ برنامه ششم توسعه تا پایان ۱۲ بهمن ۹۷ نزدیک ۲۶ هزارو ۱۳۶ نفر از بدهکاران بانک به مبلغ دو هزارو ۳۵۸ میلیارد ریال، تعیین تکلیف شدند.

وی افزود: میزان بخشودگی  سود مطالبات هزار و۵۳۹ میلیاردریال بوده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بانک مرکزی دلار قانون کشاورزی توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد