Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@03:45:39 GMT

حمایت خیّران قرآنی از طرح ملی رحله

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۳۵۴۴۱

حمایت خیّران قرآنی از طرح ملی رحله

مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از حمایت خیران قرآنی در اجرای طرح ملی رحله خبر داد. ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، هفته گذشته نام‌نویسی طرح تابستانی «رحله» ویژه حفظ 4 جزء قرآن‌کریم در فصل تابستان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که هدف از اجرای آن، ایجاد روحیه و انگیزه به حفظ قرآن‌کریم در بین جوانان در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، تربیت قرآنی و آشنایی با معارف اهل‌ بیت (ع)، تربیت مدرسان و مبلغان علوم قرآنی، نهادینه کردن فضائل اسلامی و تربیت اخلاقی عنوان شده است.

متقاضیان حفظ قرآن کریم در طرح ملی «رحله» ثبت‌نام کنند

 

حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با تسنیم گفت: طرح ملی رحله پنجمین سال خود را پشت سر می‌گذارد و امسال خودمان را آماده کرده‌ایم برای اینکه بتوانیم این طرح را به‌صورت سراسری و منظم برگزار کنیم.

وی افزود: این طرح از جهاتی حائز اهمیت است. جهت اصلی آن این است که طرح رحله، طرح اوقات فراغت تابستانه‌ای است که به منظور غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان انجام می‌شود. دومین ویژگی آن اینکه طرح رحله ویژه برادران است. می‌دانید که فعالیت‌های قرآنی در بخش برادران به‌ویژه در حفظ قرآن بسیار محدود و اندک است و اگر فعالیتی هم در این زمینه اجرا می‌شود، بیشتر در بخش بانوان است.

شاهسونی یکی دیگر از ویژگی‌های این طرح را شبانه‌روزی بودن آن عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌هایی که در مدارس شبانه‌روزی پیگیری می‌کنیم این است که عزیزانی که برای حفظ جزء سی‌ام قرآن و سوره مبارکه بقره مراجعه می‌کنند علاوه بر حفظ قرآن، به مباحث دیگر تربیتی، اعتقادی و اخلاقی هم برسند. طرح رحله فقط یک طرح صرف برای حفظ قرآن نیست بلکه طرح آموزشی و تربیتی است که می‌تواند برای آینده نوجوانان و جوانان راهگشا باشد و واقعاً عزیزانی که در ادوار گذشته در این طرح شرکت کردند از لحاظ اخلاقی، اعتقادی و غیره بسیار رشد کردند و همچنان تلاش می‌کنند که به حفظ کل قرآن برسند کما اینکه برخی  افرادی که در سال‌های اول طرح رحله شرکت کردند، در سال پنجم که امسال باشد، تقریباً به حفظ کل قرآن کریم نائل شدند و توفیق حفظ کل قرآن نصیبشان شده است.

شاهسونی با اشاره به تامین هزینه‌های این طرح، گفت: رحله، طرحی هزینه‌بر است که تامین تمام هزینه‌های آن از عهده یک مجموعه‌ای همچون بیت‌الاحزان به تنهایی ساخته نیست چراکه هم بحث فضا و مکان برای برپایی این طرح شبانه‌روزی مورد توجه است و هم هزینه‌هایی که برای شبانه‌روزی بودن طرح اعم از تغذیه، حق‌الزحمه اساتید، خادمان و غیره مد نظر است. قاعدتاً برای تامین این هزینه‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم. البته امسال مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد قول مساعدت دادند هرچند که در سال 97 حمایت این نهادها کاهش پیدا کرده است اما امیدواریم برای طرح 98 حمایت بیشتری انجام گیرد.

سرانه 200 هزار تومانی برای حافظان طرح رحله

شاهسونی به حمایت‌های خیران در طرح ملی رحله اشاره کرد و گفت: با برخی از خیّران بزرگوار، مذاکراتی انجام شده که به خاطر اهمیت این طرح حمایت جدی‌تری را از موسسه بیت‌الاحزان(س) داشته باشند که یکی از خیران قول داده است که کمکی به اندازه سرانه هر نفر 150 هزار تومان تا 200 تومان را پرداخت کند. این حمایت لازمه‌اش این است که شرکت‌کننده تا پایان طرح حضور داشته باشد و مراحل حفظ را به‌پایان برساند.

شاهسونی در این رابطه افزود: برای هر نفر در این طرح  53 روزه، تقریباً بیش از 2میلیون و 500 هزار تومان هزینه می‌شود و حمایت نهادهای حامی در برابر هزینه‌کردها، مبلغ آنچنان زیادی نیست امّا خوشبختانه بیشتر هزینه‌های طرح رحله هر شهرستان توسط خیران همان شهرستان انجام می‌شود و عموماً هزینه‌های اساتید و خادمان و غیره با مبالغ حمایتی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و سازمان اوقاف تامین می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در پاسخ به این سوال که آیا حضور و جذب برگزیدگان این طرح در مدارس شبانه‌روزی و حوزه علمیه قرآن محور بیت‌الاحزان(س) به قوت خود باقی است؟ گفت: برگزیدگان این طرح می‌توانند در مراکز شبانه‌روزی حفظ یکساله بیت‌الاحزان(س) شرکت کنند و به حفظ کل قرآن نائل شوند و همچنین می‌توانند در حوزه علمیه قرآن‌محور بیت‌الاحزان(س) که برنامه حفظ کل قرآن را در دو سال اول طلبگی خود دارد، شرکت کنند و لباس مقدّس سربازی امام زمان (عج) را بر تن کنند.

شاهسونی در ادامه گفت: پنجمین طرح ملی رحله با محوریت جزء سی‌ام قرآن و سوره مبارکه بقره است که تقریباً چهار جزء قرآن کریم را شامل می‌شود. عزیرانی که سال گذشته در طرح شرکت کردند و سوره مبارکه بقره را حفظ کردند، می‌توانند حفظ سوره مبارکه آل‌عمران و نساء را در دستور کار داشته باشند و مسیر حفظ خود را ادامه دهند.

مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در پایان خاطرنشان کرد: امسال پیش‌بینی می‌شود که بیش از سال گذشته که حدود 2 هزار نفر در این طرح شرکت کردند، متقاضی داشته باشیم. به نظر می‌رسد با اجرای طرح 1452، فضای کشور بیش از گذشته قرآنی شده است که امیدواریم با همکاری رسانه‌های قرآنی شاهد حضور بیشتر نوجوانان و جوانان در این طرح باشیم.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT3 واژه های کاربردی مرتبط سازمان اوقاف معاونت قرآن و عترت قرآن کریم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف معاونت قرآن و عترت قرآن کریم سازمان اوقاف معاونت قرآن و عترت قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۳۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان