Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که تا سال ۱۳۵۷ در محدوده گالیکش، تنها به 9 روستا برق‌رسانی شده بود، اما امروز صد درصد روستاهای این شهرستان دارای برق هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ شرکت برق منطقه‌ای گالیکش که عهده‌دار تأمین برق مطمئن جهت مشترکین آن است، سرزمین وسیعی از روستاهای صعب‌العبور کوهستانی و دشت را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین معیارهای سنجش پیشرفت در جهان استفاده صحیح و نحوه توزیع نیرو در سطح کشور است.

نیروی برق یکی از اصلی‌ترین نیازهای هر کشور برای پیشرفت به شمار می‌رود؛ به‌طوری‌که در جهان امروز حتی تصور پیشرفت فنّاوری و صنعت بدون برق ممکن نیست.

انقلاب اسلامی ایران سرآغازی برای جهش در صنعت برق‌رسانی به نقاط مختلف کشور شده به‌گونه‌ای که در حال حاضر کمتر منطقه‌ای در کشور هنوز از نعمت برق و روشنایی بی‌بهره است.

تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در محدوده گالیکش تنها 847 مشترک از نعمت برق بهره‌مند بودند. اما امروز تعداد مشترکین این شهرستان به بیش از 21 هزار و 740 مشترک رسیده است.

رئیس اداره برق گالیکش در گفت‌وگو با خبرنگار نیلکوه به خدمات 40 ساله شرکت توزیع برق جمهوری اسلامی ایران در گالیکش اشاره کرد و گفت: شرکت توزیع برق گالیکش ابتدا زیر نظر شهرستان کلاله بود، پس از مستقل شدن برق شهرستان مینودشت گالیکش زیر نظر اداره برق مینودشت قرار گرفت.

علی‌اکبر ممشلی افزود: سال 1390 دو سال پس از شهرستان شدن گالیکش با تأسیس اداره برق در گالیکش برق این شهرستان مستقل شد.

وی تصریح کرد: یکم آبان ماه 1350 شبکه توزیع برق‌رسانی به گالیکش رسید و در این تاریخ اولین مشترک گالیکشی از نعمت برق بهره‌مند شد و به‌مرور مشترکین از این نعمت برخوردار شدند.

رئیس اداره برق گالیکش با اشاره به اینکه 9 روستای گالیکش پیش از انقلاب برق داشتند گفت: 5 آبان 1355 روستای قلی تپه، 21 شهریور 56 روستای اسلام‌آباد، 7 مهرماه 56 تورنگ تپه، 10 آبان 56 عرب بوران، 25 آبان 56 روستای کمال‌آباد، 14 آذرماه 56 املاک، 20 فروردین 57 تلوستان، 21 فروردین 57 سرچشمه و 20 تیرماه 57 روستای میرزاپانگ گالیکش به شبکه برق‌رسانی وصل شدند.

وی گفت: پیش از انقلاب 847 مشترک برق در گالیکش وجود داشت که از این تعداد 347 مشترک در خود گالیکش و 500 مشترک نیز در روستاهای این شهرستان بودند.

ممشلی افزود: اکنون 21 هزار و 740 مشترک برق در گالیکش هستند که از این تعداد 9 هزار و 730 مورد شهری و 12 هزار و 10 مورد هم روستایی است؛ 7 هزار و 754 مورد مشترک خانگی شهری و 10 هزار و 870 مورد هم مشترک روستایی خانگی است؛ هزار و 466 مورد تجاری شهری و 549 مورد هم تجاری روستای است؛ دیماندی شهری 418 مورد و روستایی 436 مورد است؛ مشترک عمومی هم مانند مدرسه، مرکز بهداشت و ... 170 مورد شهری و 393 مورد هم روستایی است.

به گفته وی، تعداد ترانسفورماتورهای منصوبِ قبل از انقلاب شهر و روستای گالیکش 18 مورد بوده است؛ ولی الآن 659 مورد است که 2 هزار و 865 درصد افزایش داشته است. از این تعداد 285 دستگاه عمومی است، 374 مورد هم اختصاصی است.

وی افزود: ظرفیت ترانسفورماتورها از 2 هزار و 500 کیلوولت آمپر قبل از انقلاب با رشد 2 هزار و 865 درصد به 71 هزار و 645 کیلوولت آمپر ارتقا یافته است.

رئیس اداره برق گالیکش گفت: شبکه 20 کیلوولت (فشارقوی) گالیکش پیش از انقلاب 24 هزار و 889 متر بوده که پس از انقلاب 316 هزار و 695 متر به آن افزوده‌شده است؛ که رشد هزار و 272 درصد داشته‌ایم.

وی افزود: شبکه فشار ضعیف نیز 4 هزار و 587 متر بوده که پس از انقلاب 157 هزار و 652 متر به آن افزوده‌شده است.

ممشلی گفت: پیش از انقلاب تنها 153 مورد چراغ‌برق در گالیکش بوده که پس از انقلاب این تعداد به 5 هزار و 107 مورد افزایش‌یافته است و رشد 3 هزار و ۳۳۷ درصدی را در پی داشته است.

به گفته ممشلی، پست 63/20 هم که ازجمله نیازهای گالیکش بوده که برق 63 هزار را به 20 هزار تقسیم می‌کند در سال 94 احداث آن آغاز شد و در سال 95 به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: کل برق شهرستان گالیکش توسط 7 برق فشارقوی تغذیه می‌شود که 4 مورد آن از پست فشارقوی 63/20 میرزاپانگ گالیکش تأمین می‌شود و 3 مورد دیگر آن نیز از شهرستان کلاله برق‌دار می‌شود.

رئیس شبکه برق گالیکش گفت: پست 63/20 دیگری نیز برای شهرک صنعتی گالیکش پیش‌بینی‌شده است که در آینده‌ای نزدیک تخصیص داده می‌شود.

ممشلی اعتبار سال جاری در خصوص توسعه شهری و روستایی اصلاح و بهسازی شبکه و تعویض شبکه‌های فرسوده برق گالیکش را 2 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این مبلغ از محل اعتبارات شرکت توزیع برق کشور تخصیص داده‌شده است.

وی افزود: شرک توزیع برق گالیکش توسط ۸ نیروی رسمی و ۳۲ نیروی شرکتی با یک دستگاه خودروی بالابر، دو دستگاه خودروی اتفاقات و عملیات شبکه و دو خودروی استیجاری دیگر خدمات‌رسانی می‌شود.

رئیس شبکه توزیع برق گالیکش افزود: مردم برای پاسخگویی و اعلام اتفاقات با تلفن‌های ۱۲۱ و ۰۱۷۳۵۸۳۰۳۷۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا محمدی فشارکی در مراسم روز شوراها ضمن تبریک روز ملی شوراها به نسخه مردم سالاری دینی امام راحل اشاره کرد و گفت: مصادیق این مردم سالاری را امروز در اصل هفتم قانون اساسی در بدست گرفتن امور مدیریت شهر توسط شوراها را به نمایندگی از مردم شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم شوراهای اسلامی شهرها و روستاها امانت‌دار خوبی در رفع نیازهای مردم براساس قانون باشند، گفت: امروز شوراها مأموریت سنگینی را در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی به عهده دارند.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان با بیان اینکه در عرصه امنیتی باید حد و مرزهایی داشته باشیم، تصریح کرد: وظیفه شوراها در عرصه امنیتی نیاز به نگاه جامع و اشراف کامل در این عرصه است.

محمدی فشارکی با بیان اینکه نباید نگاه‌ها در شوراها صرفاً عمرانی، سیاسی و فرهنگی گرفته باشد و لو اینکه نمره ۲۰ را گرفته در این عرصه‌ها گرفته باشند، گفت: مردم امروز از شوراهایشان در شرایط بد اقتصادی و معیشتی توقع دارند نگاه خود اتکایی و پایداری به روستاهایشان داشته باشند تا مهاجرت از روستا کمتر و بر عکس برجمعیت روستا روز بروز افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه روستاها باید محیطی آرام بخش برای عموم مردم باشد تصریح کرد: شوراها در خدمت رسانی به مردم روستا باید در تراز نظام و انقلاب باشند.

کد خبر 6092202

دیگر خبرها

  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • قدردانی شهروندان آزادشهر و گالیکش از پلیس برای اجرای طرح نور
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست