Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و گسترش همکاری‌های علمی، فرهنگی و آموزشی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین کمیسیون ملی یونسکو- ایران و شهرداری مشهد، به امضای طرفین رسید.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو- ایران این تفاهم‌نامه امروز طی نشستی در دفتر دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران در راستای توسعه همکاری در محورهای فرهنگی، علمی، آموزشی، اجتماعی و ارتباطات و همچنین ترویج صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز زندگی شهری متناسب با وظایف و مأموریت های طرفین میان دکتر حجت‌الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران و دکتر محمدرضا کلایی، شهردار مشهد منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی- هنری در داخل و خارج از کشور با هدف معرفی، حفظ و تقویت هویت ایرانی- اسلامی با تاکید بر شهر مشهد و استان خراسان رضوی، همکاری در برگزاری نشست های تخصصی در خصوص پروژه‌های پژوهشی، آموزش‌های شهروندی، آموزه‌های زیست‌‌- محیطی و حفاظت از بناهای تاریخی حوزه مدیریت شهری با تاکید بر صنایع فرهنگی و خلاق از جمله زمینه‌های مشترک همکاری در این تفاهم‌نامه است.
همکاری در آموزش و ترویج فرهنگ کارآفرینی و ارتقای مهارت ها و توانمندسازی شهروندان شهر مشهد به ویژه حاشیه نشینان، همکاری در برگزاری سمینارها و دوره های آموزشی‌ـ ترویجی به‌منظور ارتقا آگاهی های اجتماعی در راستای بسط، توسعه و جایگزینی فرهنگ شهروندی با عادت شهرنشینی، همکاری در تأسیس دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو- ایران در استان خراسان رضوی، در محل شهرداری مشهد نیز دیگر زمینه های مشترک ذکرشده همکاری در این تفاهم نامه است.
در این تفاهم نامه همچنین به همکاری و مساعدت در ثبت شهر مشهد در شبکه شهرهای خلاق یونسکو، همکاری در پیشبرد پروژه شبکه جاده ابریشم، همکاری در پیشبرد پروژه‌های شهرهای یادگیرنده و شهرهای دوستدار کودک، همکاری برای معرفی قابلیت ها، ظرفیت ها و موفقیت های مدیریتی شهری و جاذبه های مشهد در یونسکو جهت توسعه گردشگری مذهبی شهر مقدس مشهد نیز اشاره شده استایران و دکتر محمدرضا کلایی، شهردار مشهد منعقد شد.
حجت‌الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران، امضای این تفاهم‌نامه را نقطه عطفی برای آغاز همکاری‌های مشترک میان کمیسیون ملی یونسکو- ایران و شهر مشهد دانست و تاکید کرد: خوشبختانه شهر مشهد و در مقیاس وسیع‌تر، خراسان بزرگ، شناسنامه خوبی برای معرفی ایران است؛ چراکه بسیاری از مفاخر و بزرگان دانش و علم و ادب و فرهنگ از این خطه برخاسته و آثار گرانقدری به دنیا عرضه کرده‌اند.
وی افزود: یونسکو که سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد است همواره در پی تجربیات نو، تاریخ و میراث فرهنگی و معنوی است که امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه همکاری مشترک بتوانیم در معرفی هر چه شایسته‌تر مفاخر، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شهر مشهد و به تبع آن جمهوری اسلامی ایران به دنیا، گام‌های موثری برداریم.
ایوبی اذعان داشت: جمهوری اسلامی ایران با قابلیت‌های مهم و ارزشمند خود در زمینه‌های علمی، فرهنگی و آموزشی همواره در بین کشورهای عضو سازمان یونسکو سرآمد است و می‌تواند بسیاری از منافع خود را در این سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی پیگیری کند.
وی تصریح کرد: ما امیدواریم که با تمرکززدایی از پایتخت و همکاری هر چه بیشتر با استان‌ها و شهرها، بیشتر و بهتر در صحن یونسکو و دیگر عرصه‌های جهانی خود را معرفی کنیم.
محمدرضا کلایی، شهردار مشهد هم ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم‌نامه، خاطرنشان کرد: امروزه کلان‌شهرها به این نتیجه رسیده‌اند که که باید انواع سرمایه‌های طبیعی، مالی، زیرساختی و همچنین سرمایه‌های فکری به‌طور متوازن و در کنار هم رشد پیدا کنند تا بتوان به توسعه شهری رسید.
وی افزود: همچنین با سرمایه دموکراتیک یعنی شفافیت، پاسخگویی و اعتماد مردم در پیشبرد ارتباط مستقیم شهرها و استان‌ها با شبکه‌های جهانی و بهره‌گیری از فرصت‌های جهانی، قدم‌های بلندی می توان برداشت که امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند در تسهیل این امور بسیار موثر واقع شود.
فراهنگ**9494**3009

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي يونسكو تفاهمنامه همكاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان

علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین گفت: برای اولین بار تفاهمنامه‌ای تخصصی به منظور توسعه رسته کفش دانسفهان با استان قم امضا شد؛ رسته کفش دانسفهان یکی از رسته‌هایی است که در سال‌های اخیر در استان قزوین شکل و توسعه یافته است. با توجه به نابالغ بودن رسته از لحاظ شاخص‌های اقتصادی و نو پا بودن این صنعت، تفاهمنامه‌ای با استان پیشرو این صنعت در کشور یعنی قم امضا شد.

وی افزود: با امضای این تفاهم نامه مواردی، چون انتقال دانش تجربی و ساختار اکتسابی، تربیت مربیان و طراحان کفش، ایجاد انجمن و نهاد‌های تخصصی، توسعه بازار، ارتقای تکنولوژی تولید، استاندارد سازی محصول، اتصال به بازار‌های صادراتی و ارتقای کیفیت محصول در دستور کار دو استان قرار خواهد گرفت.

رحمانی با اشاره به حضور استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، بیان کرد: حضور در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری استان بود که در این راستا مذاکرات تجاری و غیرتجاری با هیئت‎های خارجی و داخلی حاضر در نمایشگاه صورت گرفت.

وی افزود: گسترش روابط اقتصادی و تجاری بین استان قزوین و هیات‌های تجاری چین و قزاقستان، گسترش روابط اقتصادی و تجاری و رونق صادرات حوزه شوینده و چرم به افغانستان و ترکیه، گسترش همکاری در حوزه صنایع و قطعات خودرو با هیئت تجاری چینی، گسترش روابط اقتصادی با کشور یمن و مسئله خواهر خواندگی قزوین با یکی از شهر‌های یمن از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری استان قزوین در نمایشگاه بود. 

رحمانی بیان کرد: همچنین تاجرانی از کشور‌های اتیوپی، عراق، ارمنستان، گرجستان، اقلیم کردستان عراق، ایالت سند و ایالت بلوچستان پاکستان و آفریقای جنوبی از غرفه استان قزوین در نمایشگاه بازدید کردند که مقرر شد در حوزه‌های صادراتی زیتون، کشمش، صنعت ساختمان، شوینده، شیشه قزوین و انرژی خورشیدی همکاری لازم با این کشور‌ها صورت بگیرد.

معاون اقتصادی استاندار در ادامه با اشاره به بازدید هیات ازبکستان از غرفه قزوین عنوان کرد: در این بازدید نیز مسئله برگزاری نمایشگاه در تاشکند و معرفی محصولات استان قزوین در این نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت؛ همچنین در بازدید هیات تجاری سریلانکا ظرفیت‌های صادراتی استان قزوین در حوزه کشمش، زیتون و محصولات حلال مورد ارزیابی و گفتگو قرار گرفت.

وی یادآور شد: استان قزوین به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور به منظور توسعه متوازن منطقه‌ای نیازمند توسعه در تمامی حلقه‌های زنجیره ارزش لجستیک (حمل و نقل، نگهداری) است بنابراین به منظور تسهیلگری در لجستیک و مسائل مربوط با آن قراردادی با استان بوشهر منعقد شد. 

رحمانی در ادامه با اشاره به مذاکرات هیئت‌های داخلی استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، عنوان کرد: در نشست‌های برگزار شده ضمن معرفی ظرفیت‌ها و تبادل اطلاعات در زمینه پتانسیل‌های صادراتی استان مقرر شد که روابط اقتصادی و تجاری استان قزوین با استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس و گیلان توسعه یابد، همچنین در حوزه صادرات صنایع دستی با استان‌های خراسان رضوی و البرز نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد. 

وی گفت: همچنین طی بازدید مدیرکل کارآفرینی شهرداری تهران و دبیر اشتغال قرارگاه امام حسن (ع) از غرفه قزوین، موضوعات سرمایه‌گذاری در شهر‌ها با محوریت اشتغال حاشیه شهر و اشتغال زنان سرپرست خانوار مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. 

رحمانی تاکید کرد: بازدید روسای کمیسیون‌های کشاورزی و کسب و کار‌های نوین اتاق بازرگانی قزوین در زمینه توسعه صادرات و توجه ویژه به کسب و کار‌های نوین و انعقاد قرار داد و تفاهم نامه تامین مالی غیر بانکی با صندوق سرمایه گذاری سینا Vc در جهت حمایت از واحد‌های دانش بنیان شوینده از دیگر برنامه‌های جانبی در نمایشگاه بود که طی آن مقرر شد شورای راهبری جهت توسعه صنعت شوینده تا انتهای اردیبهشت ماه تشکیل شود.

معاون اقتصادی استانداری قزوین بیان کرد: در راستای تکمیل حلقه‌های مفقوده زنجیره ارزش استان به ویژه صنعت شیشه و شوینده، تفاهمنامه‌ای هم فیمابین استانداری قزوین و استانداری فارس توسط معاونین هماهنگی امور اقتصادی امضا شد.

رحمانی افزود: براساس مفاد این تفاهمامه مقرر گردید اقدامات مشترکی در خصوص صنایع اولویت دار استان‌ها (شیشه، شوینده، زیتون و انگور) با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی انجام گیرد.

این مسئول گفت: در همین خصوص با توجه به این که استان قزوین قطب تولید شوینده و شیشه کشور و از طرف دیگر استان فارس یکی از بزرگترین تامین کنندگان کربنات سدیم کشور می‌باشند، برنامه‌های عملیاتی همچون نقش پذیری هراستان در طول زنجیره، ارتقا دانش فنی، انتقال تکنولوژی، سرمایه گذاری مشترک در خصوص استخراج منابع معدنی، بهبود خلوص مواد معدنی در راستای تولیدات با کیفیت صادراتی، مدلسازی در خصوص مردمی سازی معادن و توسعه بازار ذیل این تفاهم نامه پیگیری خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان