Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت درمان مجلس و دبیرکل مجمع خیرین سلامت صبح امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت کار‌های بزرگی در حوزه سلامت انجام داده‌اند و در حدود ۱۰۰ بیمارستان در کل کشور به وسیله مجمع خیرین راه‌اندازی شده است.

شهریاری افزود: خیرین سلامت بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی در تبریز را راه‌اندازی کرده‌اند و من معتقدم که انجام کار خیر در حوزه سلامت با حوزه‌های دیگر بسیار متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برای انجام کار‌های مختلف برنامه‌ریزی خوبی در مجمع خیرین سلامت انجام شده است، افزود: مجلس نمی‌تواند مالیات را وضع کند، زیرا این کار برخلاف قانون اساسی است و فقط می‌توان کار‌های خیرین را که برای حوزه سلامت کشور انجام می‌دهند مالیاتی از آنها برداشت.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: یکی از کار‌های خوب وزارت بهداشت اجرای طرح تحول نظام سلامت است که به دلیل منابع مالی محدود مشکلاتی را در برخی از مراحل ایجاد کرده است و رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد وزیر بهداشت نیز به موضوع ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت تأکید جدی کرده است و من معتقدم که هر کار بزرگی سختی‌های خودش را دارد.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری حمایت همه جانبه از اجرای طرح تحول فرموده‌اند و دولت نیز در دوره دوم و در زمان انتخابات بر روی این طرح مانور زیادی را انجام داده است.

شهریاری ادامه داد: کمک ۵۰۰ میلیون یورویی صندوق توسعه ملی در جهت رفع مشکلات و پرداخت مطالبات شرکت‌های داروسازی است که باید هر چه سریع‌تر به طور کامل این پول اختصاص پیدا کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: پزشکان هیچ وقت از مالیات فرار نمی‌کنند و من معتقدم که باید سازمان مالیاتی کشور بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام دهد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰ درصد از ارز کشور صرف واردات سه درصد داروی وارداتی می‌شود و تنها ۳۰ درصد ارز ایران مربوط به تولید ۹۷ درصد داروی داخلی است به همین دلیل ما باید سعی کنیم تا تمام داروی مورد نیاز مردم کشورمان را در داخل تولید کنیم.

شهریاری ادامه داد: برخی‌ها تصور غلط دارند که همه پول به جیب پزشکان رفته که من در اینجا باید بگویم که تنها ۱۶ درصد از منابع به پزشکان، پیراپزشکان و پرسنل اختصاص پیدا می‌کند و ۸۴ درصد دیگر در جا‌های مختلفی هزینه شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: من معتقدم که قوه قضائیه، دولت و مجلس باید یکسری اصلاحاتی را انجام دهند.

وی ادامه داد: یک زمانی بسیاری از بیماران به خارج از کشور اعزام می‌شدند، ولی الان بسیاری از بیماران کشور‌های همجوار برای درمان به ایران سفر می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز بیمارستان درمان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب

به گزارش قدس خراسان، علی شاهی، امروز در جمع نمازگزاران شهر "سلطان آباد"، مرکز این شهرستان اظهار کرد: رشد استاندارد جهانی برای جمعیت ۲. ۵ درصد است که در شهرستان خوشاب به حدود ۲ درصد رسیده است و این برای شهرستانی با محوریت کشاورزی، که به نیروی جوان و فعال نیاز دارد، یک زنگ خطر جدی است.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ سلامت مردم و مشارکت خیران در حوزه سلامت، گفت: جوانی جمعیت موضوع مهمی است که رهبر معظم انقلاب در ۱۰ سال اخیر بر آن تأکید فراوانی داشته‌اند.
رییس شبکه بهداشت و درمان خوشاب با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله حوزه بهداشت و درمان خوشاب و نیاز این شهرستان به مساعدت و همدلی مردم در بخش‌های مختلف، افزود: تشکیل مجمع خیران در این شهرستان، گام بلند و مؤثری برای مشارکت نیکوکاران در حوزه سلامت است که متأسفانه صدور مجوز آن کمی به طول انجامیده است.
وی با اشاره به مشکلات نبود بیمارستان در این شهرستان گفت: در این خصوص قصور و کم‌کاری متوجه مسوولان شبکه بهداشت و دیگر مسوولان شهرستان نیست و هم اینک منتظر صدور مجوز از سوی سازمان برنامه و بودجه برای دریافت موافقت اصولی در تهران هستیم.
شاهی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی به ۴۲ هزار نفر توسط خانه‌های بهداشت خوشاب، گفت: آمار دریافت‌کنندگان خدمات نشان می‌دهد که این رقم ۲۰ درصد بیش از جمعیت ۳۵ هزار نفری دارنده پرونده خدمات سلامت در این شهرستان است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه میزان ابتلا به بیماری سالک در شهرستان خوشاب به صفر رسیده و آمار تب مالت نیز که در سال‌های پیش تا ۱۳۶ نفر ثبت شده بود به ۳۵ نفر رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند