Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از اردبیل، رئیس مرکز سما اردبیل در مراسم افتتاح این مرکز گفت: حداقل 51 مهارت به دانشجویان و دانش آموزان سما اردبیل آموزش داده می‌شود.

محمد اثنی‌عشری از تعریف چشم‌انداز برای مدون کردن فعالیت‌های سما در حوزه مهارت‌آموزی و توانمندسازی دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد و افزود: در این چشم‌انداز آموزش حداقل 50 مهارت به دانش‌آموزان و حداقل یک مهارت به دانشجویان هدف‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته امروز و همزمان با ایام مبارک دهه فجر مرکز SCD (ارتقای شایستگی‌های دانش‌آموزان و دانشجویان) سما به طور رسمی افتتاح می‌شود و این مجموعه تنها مرکز SCD دانشگاهی شمالغرب کشور است که با حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد استان اردبیل با امکانات قابل‌توجه و کم‌نظیری در سطح استان در راستای نیل به اهداف تعریف شده خدمات خود را آغاز می‌کند.

اثنی عشری افزود: این مجموعه در حوزه مدارس 1500 دانش‌آموز و در حوزه دانشجویی نیز 1500 دانشجو را تحت آموزش قرار داده است که در 13 رشته فنی مهندسی و 5 رشته در کارشناسی ناپیوسته در حال تحصیل هستند.

رئیس مرکز سما اردبیل با اشاره به سهم این مجموعه در حوزه دانش‌آموزان و دانشجویان افزود: مجموعه سما از لحاظ کمی و کیفی همواره در حال توسعه بوده و نگاه انبساطی در حوضه‌های مختلف را در دستور کار خود قرار داده است تا به مرور زمان سهم قابل توجهی از آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان را پوشش دهد.

وی ادامه داد: در چشم‌انداز سما حرکت مدارس به سمت بازی‌محور و کارآفرینی در آموزشکده‌ها به سمت آموزش‌های فنی و حرفه ای به معنای واقعی کلمه پیش‌بینی شده و تلاش می‌کنیم در کمترین زمان و به شایسته‌ترین شکل ممکن خدمات در خور شأن جوانان را مهیا کنیم .

اثنی‌عشری گفت: در حوزه آموزشکده فنی حرکت به سمت ایجاد مهارت‌های فنی و حرفه ای مدنظر قرار دارد تا با آموزش مهارت‌های لازم برای کارورزی و کارآفرینی دستاوردهای قابل لمسی را به جامعه جوان استان ارائه کنیم .

وی ادامه داد: خوشبختانه آمارهای موجود نشان می‌دهد 70 درصد دانش‌آموختگان آموزشکده های سما جذب بازار کار شده‌اند که موفقیتی بسیار چشمگیر و دستاورد قابل قبولی است اما به همین آمار اکتفا نخواهیم کرد و برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته به گونه‌ای صورت گرفته که این آمار به صورت مداوم با افزایش روبرو شود .

رئیس مرکز سما اردبیل با ارائه گزارشی از دستاوردهای این مجموعه گفت: کسب عناوین ورزشی، افتتاح 4 آموزشگاه و آزمایشگاه در بحث mrl، جوش، آسانسور، بتن، مکانیک و خاک، افتتاح مرکزSCD ، همایش ملی معماری، تقویت و تحولات گسترده در مدارس، برگزاری دو رویداد موفق استارت‌آپ در سمای اردبیل، که این واحد را به عنوان مرکز ملی استارت‌آپ در سطح کشور مطرح کرد و ... از جمله دستاوردهای مرکز سما اردبیل است.

اثنی‌عشری همچنین از موفقیت دانشجویان این مرکز در پذیرش مقالاتISI برای اولین خبر داد و افزود: این اتفاق یک استثناء در میان مجموعه‌های آموزشی استان است که به همت و تلاش دانشجویان این مجموعه چنین دستاورد ارزشمندی کسب شده است.

203 / 167 سما اردبیل محمد اثنی‌عشری افتتاح اولین مرکز SCD مهارت‌آموزی توانمندسازی ارتقای شایستگی‌های دانش‌آموزان و دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سما اردبیل افتتاح اولین مرکز SCD مهارت آموزی توانمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا