Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی شامگاه دیروز در آئین عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) و همایش ۴۰ سالگی انقلاب در جمع مردم بستان آباد ضمن اشاره به شخصیت والای حضرت فاطمه زهرا(س)، بیان کرد: حضرت فاطمه (س) محور قوس صعود و نزول عالم وجود است، چرا که دامان این شخصیت والای جهان اسلام ظرف تجلی ۱۱ قرآن ناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه درست دست یابی به مودت اهل بیت(ع) را، همراه سازی اطاعت با محبت خواند و بیان کرد: معرفت به اهل بیت(ع) مسبب محبت به این بزرگواران می شود و اگر این محبت با اطاعت همراه شود، موجب ایجاد مودت به اهل بیت(ع) در روح و جان اشخاص می شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه اهل بیت (ع) را هدفی دست یافتنی برای مسلمانان خواند و ابراز کرد: همانگونه که انسان ها برای فراگیری هر حرفه، نیازمند یک استاد هستند، اهل بیت(ع) اساتید جوامع بشری در عالم انسانیت هستند.

حسینی همچینین حضرت فاطمه زهرا(س) را اسوه ای بر اسوگان عالم خواند و اظهار کرد: در سیره حضرت فاطمه(س) دو عامل دست یافتنی انسانی و اختیار وجود دارد. که جوامع بشری برای اوج گیری در عرصه انسانیت، باید این دو عامل را اسوه و الگوی خود قرار دهند.

وی در ادامه حضرت فاطمه(س) را مظهر و آیینه تمام نمای جمال و جلال پروردگار دانست و افزود: حضرت فاطمه زهرا(س)  معیاری از مودت با حضرت حق بوده که لحظه به لحظه حیات شان مملوء از اسرار و درس های زندگانی و انسانیت است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی تصریح کرد: زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)، به سه قسمت تقسیم می شود که عبارتند از: از بدو تولد تا ازدواج با حضرت علی(ع)، از زمان ازدواج تا رحلت پدر بزرگوارشان و از زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) تا زمان شهادت ایشان، که هر لحظه از این مراحل آکنده از دروسی برای خوب زیستن است.

حسینی مشکلات فرهنگی کنونی جامعه را برگرفته از فاصله گیری از محتوای زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) دانست و ابراز کرد: اگر امروز سن ازدواج به بالای ۳۰ سال رسیده است، به این دلیل است که روح زندگی علی(ع) و فاطمه(س) در بطن جامعه جریان ندارد و این فاصله فرهنگی دامن به بروز مشکلاتی می زند.

وی افزود: تشریفات کذایی از نمونه عوامل دخیل در مشکلات فرهنگی هستند، که راهکار حل این مشکلات، بازگشت به زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س)، و تشکیل خانواده هایی مبتنی بر صفا و صمیمیت است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه بیان کرد: با گذشت ۱۴۰۰ سال از زندگانی پربرکت حضرت فاطمه زهرا(س)، هنوز هم نیازمند ولایت مدارانی مانند حضرت فاطمه زهرا(س) هستیم.

حسینی در پایان ضمن اشاره به هجوم بی وقفه استکبارگران به انقلاب اسلامی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایرانیان، انقلابی برگرفته از مکتب فاطمی و حسینی است، به واقع این انقلاب حلقه اتصال بین نهضت عاشورا و مهدویت است، و، علی رغم شهادت صد ها نفر در طول چهل سال عمر عزتمند انقلاب اسلامی، در عصر حاضر نیازمند سینه‌ سپرانی مانند حضرت فاطمه(س) برای حفظ این حلقه از بیگانگان هستیم.

کد خبر 4535290

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی دهه فجر عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۱۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • شلیک به مغز انقلاب اسلامی
  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد