Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده امام موسی صدر با انتقاد از برخی مداخله‌ها و فشارهای سیاسی که تنها برای تبرئه مجرمان انجام می‌شوند، تاکید کردند، امام موسی صدر و دو همراهش همچنان در قید حیات بوده و منتظر آزادی خود هستند.

به گزارش ایسنا، این خانواده با انتشار بیانیه‌ای از اظهارات برخی شخصیت‌ها و رسانه‌های لبنانی در تشدید رنج و درد این خانواده انتقاد و اعلام کردند، اینگونه القا شده که امام موسی صدر برای کارهای شخصی یا خانوادگی و نه برای لبنان و توقف جنگ داخلی و حملات دشمن صهیونیستی علیه حریم هوایی، زمینی و آبی لبنان به لیبی سفر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است، به تازگی شایعات و مداخله‌ها افزایش یافته و در پرونده هانیبال قذافی، پسر معمر قذافی، عامل ربوده شدن امام موسی صدر از حد گذشت، کوتاهی آشکار لبنان، اعراب و جهان در برابر این مساله انسانی، ما را مجبور کرد برخی ابعاد این پرونده را توضیح دهیم.

همچنین در این بیانیه آمده است، امام موسی صدر و دو همراهش محمد یعقوب و عباس بدرالدین در جریان سفر رسمی که در سال ۱۹۷۸ به لیبی داشتند، توسط معمر قذافی ربوده شدند، آنها هنوز در لیبی در بازداشت به سر می‌برند و از آنجا خارج نشده‌اند، این سه دوست همچنان در قید حیات و منتظر آزادی هستند، این تنها باور ما نیست بلکه گفته‌های برخی شاهدان تایید می‌کند که آنها در ساعات پایانی سقوط رژیم قذافی دستکم به سه زندان منتقل شدند.

این خانواده تاکید کردند، دولت لبنان که پرونده امام موسی صدر و یارانش را در بیانیه‌های مختلف پرونده‌ای ملی عنوان کرده، باید این بیانیه‌ها را اجرایی کرده و از طریق افزایش رایزنی‌ها با مسؤولان فعلی لیبی جهت عمل به یادداشت تفاهم دو کشور و ایجاد امکانی برای بازگشت کمیته به لیبی برای جستجوی محل بازداشت این سه نفر اقدامی برای آزادی آنها انجام داده و با توجه به تعامل مثبت انقلابیون لیبی با این پرونده و تعهداتی که در مورد آن دادند، شاهدان و عاملان این پرونده را به دستگاه قضایی لبنان تحویل داده و یا دستکم امکان بازجویی از آنها را فراهم کنند و از طریق اینترپل آنها را برای عمل به حکم‌های جلب و حکم‌های جلب غیابی و ممانعت از دخالت‌های داخلی و خارجی در پرونده هانیبال قذافی که نشان داد اطلاعات جدید و مفیدی دارد، مجبور کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امام موسي صدر لبنان ليبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • «با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود
  • شهادت امام جعفر صادق (ع) ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تسلیت
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • عوامل کشتار نمازگزاران در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد