Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع محلی سوریه خبر دادند بیش از هزار و پانصد تروریست با نظارت یک واسطه ترکیه‌ای و نیرو‌های ژاندارم ترکیه وارد سوریه شده‌اند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، عبور عناصر تروریستی از خاک ترکیه به استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه طی دو روز گذشته افزایش یافته است.

منابع محلی حاضر در ادلب به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند که شمار زیادی از عناصر تروریستی خارجی توانستند از مناطق «سرمدا، اطمه و گذرگاه باب السلام» وارد ادلب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این منابع تأکید کردند که این مسئله با نظارت یک واسطه ترکیه‌ای و نیرو‌های ژاندارم ترکیه انجام گرفته است.

به گفته این منابع، عناصر تروریستی که طی ۴۸ ساعت گذشته وارد ادلب شدند، تحویل فرماندهان گروه‌های تروریستی «هیئة تحریر الشام (جبهه النصره) و حراس الدین» شدند.

به گزارش اسپوتنیک، طی این دور روز، هزار و ۵۰۰ تروریست خارجی از جمله تبعه‌های غربی، شرق آسیایی و عرب از ترکیه وارد ادلب شدند.

این افراد در کانتینر‌های سرپوشیده مخفی می‌شدند و در نیمه شب یکشنبه و دوشنبه گذشته وارد ادلب شدند.

این در حالی است که تروریست‌های شرق آسیا به منطقه «جسر الشغور» انتقال یافتند؛ منطقه‌ای که عناصر تروریستی چینی و ترکستانی در آن حضور دارند. اما سایر تروریست‌ها به اردوگاه‌های متعلق به تحریر الشام و حراس الدین در ریف جنوبی و جنوب شرقی ادلب انتقال یافتند.

منابع آگاه حاضر در ادلب اخیرا اعلام کردند که حدود ۴۰۰ عنصر وابسته به گروه تروریستی القاعده طی دو ماه گذشته از طریق مرز‌های ترکیه وارد این استان شدند.

انتقال تروریست از یمن به سوریه
این منابع تأکید کردند که این تروریست‌ها از یمن و با نظارت یکی از کشور‌های منطقه به سوریه انتقال یافتند.

اسپوتنیک در ادامه گزارش خود می‌نویسد که عناصر تحریر الشام وظیفه تسهیل ورود این عناصر را به مناطق تحت اشغال حراس الدین بر عهده داشتند؛ گروهی «که همچنان به بیعت با "ایمن الظواهری" رهبر گروه القاعده پایبند است».

حراس الدین متشکل از عناصر وابسته به گروه القاعده در سوریه است که در سال ۲۰۱۶ تشکیل شد.

حراس الدین طی چند ماه اخیر، پذیرای عناصر تروریستی «انصار التوحید» بوده است، گروهی که با گروه تروریستی داعش در سوریه اعلام بیعت کرد.

این در حالی است که عناصر داعشی آسیای میانه، به گروه تروریستی «الحزب الترکستانی» پیوستند، گروهی که جنوب غرب ادلب و شمال شرق لاذقیه (همجوار با مرز‌های ترکیه) را در اشغال خود دارد.

تحریر الشام نیز ماه گذشته توانست پس از درگیری با سایر گروه‌های تروریستی، استان ادلب را به صورت کامل به اشغال خود درآورد.

ترکیه و روسیه چندی پیش توافق سوچی را امضا کردند و قرار شد منطقه عاری از سلاح در ادلب تشکیل شده و تروریست‌ها از آن خارج شوند، ولی ترکیه نتوانست به تعهدات خود در این توافق عمل کند.

دولت سوریه نیز بار‌ها اعلام کرده است که در صورت شکست توافق سوچی که بار‌ها تروریست‌ها آن را نقض کرده‌اند، با عملیات نظامی این استان را آزاد خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تروریست خارجی ادلب جبهه النصره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید

گروه تروریستی داعش که همکاری تنگاتنگی با رژیم صهیونیستی دارد از حامیانش خواسته تا به‌جای فلسطین، برای «جهاد» به افغانستان سفر کنند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شاخه خوراسان گروه تروریستی داعش با انتشار مطلبی تازه، از هواداران خود خواسته است تا به جای فلسطین برای «جهاد» و «هجرت» به این شاخه در «ولایت خوراسان» که عمدتا جغرافیای افغانستان کنونی را در بر می‌گیرد، بپیوندند.

این گروه تروریستی در ایام عید فطر نیز در پیامی از طرفداران و حامیان خود خواسته بود تا برای «هجرت و قتال» به «خوراسان» بیایند.

این گروه تروریستی که همکاری تنگاتنگی با رژیم صهیونیستی دارد و تحرکات آن همواره در خدمت منافع تل‌آویو بوده است، در حالی از طرفداران خود خواسته تا به‌جای فلسطین، برای جهاد به افغانستان بیایند که داعش گروه‌های مقاومت فلسطینی را مرتد دانسته و کشتن آن‌ها را بر کشتن «کفار» اولویت می‌داند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، داعش خوراسان بر هیچ منطقه‌ای از افغانستان تسلط ندارد و در گزارش «رویترز» نیز آمده است که هسته مرکزی این گروه تروریستی در ایالت بلوچستان پاکستان حضور دارد.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان اعلام کرد گروه تروریستی داعش پدیده‌ای نیست که توانایی ایجاد مشکل برای افغانستان داشته باشد و در سال‌های اخیر توسط حکومت کنونی افغانستان سرکوب شده است.

«ضمیر کابلوف» نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان نیز پیش از این گفته بود شاخه گروه تروریستی داعش در شمال افغانستان توسط نیرو‌های آمریکایی و انگلیسی ایجاد شد.

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • بازداشت ۴۱ داعشی دیگر در ترکیه
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه