Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@22:51:39 GMT

آیت‌الله صدیقی: حضرت زهرا(س) عطیه‌الهی است

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۵۸۲۳

آیت‌الله صدیقی: حضرت زهرا(س) عطیه‌الهی است

به گزارش جهان نيوز، آیت الله کاظم صدیقی به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) گفت: حضرت زهرا (س) از سلسله نوریان است. قماش وجود او تافته جدا بافته است. با اینکه انسان کاملی است، صاحب ولایت مطلقه بر کل عالم امکان است، مع ذلک بافت وجوی او از میوه‌های بهشتی است. حضرت زهرا (س) بوی سیب و یاس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: پیامبر هم فاطمه را می‌بوسید و هم می‌بویید و وقتی از ایشان سوال می‌کردند که چرا این کار را می‌کنید می‌فرمودند که هر وقت من مشتاق بهشت می‌شوم، به سراغ فاطمه (س) می‌روم، چون فاطمه (س) بوی بهشت می‌دهد.

وی افزود: حضرت زهرا به تعبیر قرآن کریم عطیه الهی است. عطیه بخشش خداست در حد کرمش. نمود و نماد دارایی خزائن الهی است. فوق نیاز عالم امکان است و کوثر است. کوثر است یعنی علم کثیر است. کثیر یعنی هم علم است و هم خیر کثیر است.

حضرت زهرا (س) نسل ماندگار و کثیر است. با اینکه در طول تاریخ قربانیان نسل حضرت زهرا (س) قابل مقایسه با هیچ نسل دیگری نیست در عین حال بیشترین نسل را فاطمه (س) دارد. هیچ جای عالم را سراغ ندارید که در آنجا از فرزندان حضرت زهرا (س) کسی قابل شناسایی نباشد.

آیت الله صدیقی گفت: حضرت زهرا (س) طبق آیه تطهیر، مقام، رتبه و سعه وجودی و ولایتشان، از انبیاء سلف حتی اولوالعظم بالاتر است زیراکه خداوند منان و حکیم با کلمه «انّما» طهارت حضرت زهرا را معرفی کرده است. «اِنَّما یُریدُ اللهُ لِیُذهِبَ عَنکُمُ الرِّجسَ اَهلَ البَیتِ وَ یُطَهِّرَکُم تَطهیرًا» کلمه انما یعنی این نوع طهارت و وجود و ولایت، فقط برای اهل بیت است که محور آن‌ها حضرت زهرا (س) است. برحسب آیه مباهله، حضرت زهرا (س) حجت بالغه خداست. همان تعبیری که امام عسکری فرمودند که ما حجت خدا بر مردم هستیم، اما مادرمان فاطمه (س) بر ما حجت است.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) الگو و اسوه است. سوره هل اتی در شأن ایشان نازل شده است و که در مورد مسئله پایبند بودن به امداد‌های غیبی است. حضرت برای شفای فرزندانش نذر می‌کند، روزنه غیب را به ما نشان می‌دهد. در مقام وفای به تعهداتش، قرآن می‌فرماید «یوفون بالنذر». با اینکه همیشه در انجام مسئولیت‌های الهی و بندگی در مقام بالایی است، مع ذلک مغرور نیست بلکه می‌ترسد، «یَخافُونَ یَوْماً کانَ شَرُّهُ مُسْتَطِیراً». اعتقاد حضرت زهرا (س) به معاد در حالی که در وظایف بندگی اش کم نمی‌گذارد، این طور است که از قیامت و از روز عبوس می‌ترسد و نگرانی دارد. این از علائم ایمان شدید حضرت زهراست که قرآن کریم در شکل ارائه تابلو وجود و زندگی حضرت زهرا، به ما درس می‌دهد که ما هم به تعهداتمان پایبند باشیم و هم مغرور نشویم. باید نگران قیامت باشیم و از آن خوف داشته باشیم.

وی افزود: حضرت زهرا (س) سیره همیشگی اش اطعام بود. «وَ یُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلی حُبِّهِ مِسْکِیناً وَ یَتِیماً وَ أَسِیراً إِنَّما نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّه» یطعمون استمرار را می‌رساند. حضرت زهرا در این عالم نفس می‌کشیدند مایه برکت این عالم بودند و سیره و روش ایشان این بود که اطعام می‌کردند در عین اینکه خودشان، به خوراک نیاز داشتند، مسکین و یتیم و اسیر را اطعام می‌کردند. این وسعت دید حضرت زهرا در رسیدگی به حال ضعفا اختصاص به مسلمانان نداشت. یعنی اسیری که غیر مسلمان بود به او هم اطعام و ایثار می‌کردند.

آیت الله صدیقی گفت: فاطمه (س) در عبودیت و خداترسی و با عشق خدا آنقدر عبادت کرده بودند که پا‌های مبارکشان ورم داشت در دعا‌ها هم اهل ایثار بودند، امام مجتبی نقل می‌کنند که دیدم شب تا صبح مادرم به شیعیان دعا کردند، ولی اسمی از ما نبردند. وقتی سوال کردم چرا فقط برای دیگران دعا کردید و اسمی از ما نبردید، فرمودند که «الجار ثم الدار».

وی در پایان گفت: در بعد سیاسی و در سیاست مداری و بینش سیاسی و بصیرت هم آن حضرت نظیر ندارد؛ لذا علاوه بر این که به میدان آمد و خودش با منافقین و مهاجمین روبرو و درگیر شد. اما خطبه‌ای که حضرت زهرا خواندند و کلماتی که در بستر شهادت خود به تاریخ سپردند، اوج سیاستمداری و هجمه عظیم خانمان براندازی است که علیه اشخاصی است که مقابل ولایت حقه ایستادند. ایشان فرماندهی جنگ نرم را شخصاً به عهده گرفتند و کاری که از حضرت علی (ع) در آن شرایط ساخته نبود، حضرت زهرا (س) انجام دادند. همه این‌ها را یکجا در این آیه کریمه و آیات بعد خداوند فرموده که «إِنَّمَا نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِیدُ مِنْکُمْ جَزَاءً وَلَا شُکُورًا» این اخلاصی که حضرت زهرا داشت نه توقع تشکر داشت و نه به خاطر بهشت و نه از ترس جهنم بود بلکه «لِوَجْهِ اللَّهِ» بود.

منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / ثور ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ شوال ۱۴۴۵ و ۴ می ۲۰۲۴ است. روز شنبه طبق روایات متعلق است به حضرت  رسول اکرم (ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.

مناسبت‌ها و احکام دینی و اسلامی

شهادت حضرت جعفر بن محمد الصادق علیهما السلام " ۴۸ هجری ".

شرکت در مراسم عزای آنجناب تسلی بخش دل داغدیده مادر سادات سلام الله علیهاست.

حرکت دسته عزادرای آیت الله وحید خراسانی حفظه الله از بیت معظم له قم خیابان صفاییه کوچه ۲۳ فردا ساعت ۱۱ صبح به طرف حرم حضرت معصومه علیها السلام.

زایمان

مناسب زایمان و نوزاد نجیب و روزی دار باشد.

مسافرت  مسافرت بی نتیجه است و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. احکام نجوم

امروز قمر در برج حوت و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:

بذر پاشی و کاشت.

امور آموزشی و تعلیمی.

آغاز درمان و معالجات.

و سفارشات تجاری نیک است. 

امور کتابت ادعیه و حرز و نماز و بستن آن خوب نیست.

مباشرت امشب

شب یکشنبه سندی مبنی بر استحباب و کراهت ندارد.

اصلاح سر و صورت

طبق روایات، اصلاح مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، خوب است ولی حرمت امروز را نگه دارید.

حجامت خون دادن فصد زالو انداختن

 فصد زالو انداختن خون دادن یا حجامت در این روز از ماه قمری، باعث صفای خاطر می‌شود.

ناخن گرفتن

شنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.

دوخت و دوز

شنبه برای بریدن و دوختن، لباس نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست. (این حکم شامل خرید لباس و پوشیدن نمی‌شود)

وقت استخاره در روز شنبه

از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.

تعبیر خواب 

خواب و رویایی که امشب. (شبِ یکشنبه) دیده شود تعبیرش در ایه‌ی ۲۶ سوره مبارکه "شعراء "است.

قال ربکم و رب آبایکم... 

و از مفهوم و معنای آن استفاده می‌شود که فرد بسیار خوب و عاقلی در مقام نصیحت و موعظه آن شخص در آید تا خواب بیننده به جواب سوال بر خصم خود غالب گردد و شاد شود. ان شاءالله؛ و چیزی همانند آن قیاس گردد...

ذکر روز شنبه ذکر روز شنبه، یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد. روز شنبه طبق روایات متعلق است به حضرت  رسول اکرم (ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. منبع: تقویم همسران نوشته‌ی حبیب الله تقیان tags # تقویم نجومی ، تقویم همسران سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فال انبیا فردا شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • (تصاویر) بزرگداشت مرحومه زهرا شجاعی در بیت آیت‌الله صانعی
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • خشونت در دانشگاه‌های آمریکا برای حفظ آبرو است
  • اساتید مدرسه علمیه بوشهر تجلیل شدند