Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان در نظر دارد مدیریت شرکت های زیر مجموعه را خصوصی کند.

خداداد غریب پور امروز در مراسم عملیات اجرایی پروژه خط سوم سیمان کرمان ضمن بیان این مطلب گفت: طی مدت فعالیت در شرکت توسعه ملی، پیشنهادی دادیم مبنی بر اینکه مدیریت این شرکت خصوصی شود و این ایده اجرایی و پیاده سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این مراسم که رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، مدیر عامل گروه توسعه ملی،‌ مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان، رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان و فرماندار کرمان حضور داشتند، افزود: در مواردی که نمی توان مالکیت شرکتی را انتقال داد، می توان مدیریت آن را خصوصی کرد.

رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: در این مدیریت، طرف بخش خصوصی شرکت مورد نظر را با شاخص های اقتصادی (سود دارایی، سهام، بازده دارایی و ...) تحویل می گیرد و طی مدت مشخص در وضعیت مورد نظر تحویل می دهد. به گفته غریب پور، این روش به ابزاری برای سنجش مدیریت تبدیل می شود.

وی تاکید کرد: آمادگی داریم تا این روش نوع مدیریت و واگذاری را در مجلس شورای اسلامی هم تشریح کنیم به طوری که بتوان آن را برای کشور الگوسازی کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه بانک ها برای واگذاری بنگاه ها تحت فشار هستند، تصریح کرد: گرچه قانون، مهلت 3 ساله برای واگذاری دارایی های بانک ها داده است، اما به عنوان مثال؛ در شرایط فعلی امکان واگذاری دارایی 10 هزار میلیارد تومانی بانک ملی یا واگذاری دارایی 10- 15 میلیارد تومانی بانک سپه به بخش خصوصی با مشکلاتی مواجه است.

وی افزود: در چنین شرایطی پیشنهاد ما این است که مدیریت را خصوصی کنیم چرا که هدفِ انتقال دارایی ها این است که بخش خصوصی، این مجموعه ها را اداره کند و مدیریت، خصوصی شود. وی تاکید کرد: میزان بقای افراد در مدیریت شرکت ها نیز به عملکرد آنها بستگی دارد.

غریب پور ضمن تشکر از مسئولان به دلیل متعهد شدن برای اجرای طرح سیمان کرمان، خاطرنشان کرد: سیمان کرمان جزو شرکت هایی است که مدیریت آن خصوصی شده است.

وی ادامه داد: تامین منابع مالی طرح سیمان کرمان مشکلی ندارد و حتی می توان بخشی از منابع شرکت سیدکو (سرمایه گذاری توسعه صنایع سیمان) را به این طرح اختصاص داد.

ایمیدرو/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000CJk برچسب ها: مدیریت ، ایمیدرو ، صنعت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مدیریت ایمیدرو صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد