Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بهنود جواهرپور طراح لباس ایرانی درباره لزوم توجه به الگو‌های بومی در جشنواره مد و لباس فجر گفت: یکی از مهمترین فعالیت‌هایی که طی سال‌های اخیر تا اندازه زیادی در عرصه طراحی مد و لباس مورد توجه قرار گرفته است، معطوف به حفظ و احیای لباس اقوام و الگو‌های بومی و محلی است که این رویکرد در نوع خود از اهمیت بسزایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه تمرکززدایی در بخش بین‌الملل جشنواره مد و لباس فجر و برپایی این رویداد در منطقه آزاد چابهار برای نخستین بار اتفاق مثبتی است، اظهار داشت: همین امر زمینه آشنایی مهمانان خارجی با آثار هنرمندان داخلی را در منطقه‌ای فراهم می‌کند که خود به تنهایی دارای ظرفیت‌های گسترده تاریخی در زمینه حوزه پوشاک است و چه بسا بهترین مربیان صنایع دستی مرتبط با هنر صنعت مد و لباس در این خطه حضور داشته باشند و جشنواره زمینه بهره‌گیری از تجربیات آن‌ها را فراهم کند.

این طراح لباس بر لزوم کسب دانش فلسفه تاریخ هنر‌های منتج به طراحی مد و لباس تأکید و تصریح کرد: تأسیس مدرسه عالی هنر در منطقه آزاد چابهار و یا هر یک از شهر‌های دارای پیشینه تاریخی در حوزه انواع سوزن‌دوزی و رودوزی می‌تواند به هر چه بهتر دیده شدن هنر مردمان ایران‌زمین در سطح داخل کمک کند و در ادامه دستاورد‌هایی در زمینه صادرات این مقوله رقم خورد.

جواهرپور گفت: صادرات نیازمند فرهنگسازی بوده و بدون شک برندسازی با تعاریف مشخص از مفهوم چند لایه‌ای برند در این مسیر از اهمیت بسزایی برخوردار است.

او در ادامه به نقش پررنگ رسانه و به ویژه شبکه‌های اجتماعی در راستای ایجاد بستر‌های مناسب برای صادرات اشاره کرد و افزود: هر اتفاقی که در حوزه مد و لباس به ویژه با نگاه جهانی رقم می‌خورد باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد و هر یک از آن‌ها می‌توانند به نوبه خود در توسعه امر آموزش و معرفی دستاور‌های هنرمندان ایرانی نقش مهمی ایفا کنند.

جواهرپور اذعان داشت: مراقب باشیم از طرح‌هایی در حوزه بین‌الملل رونمایی کنیم که دارای پشتوانه تحقیقاتی باشند و البته در این راستا لازم است، بر امر پژوهش در حوزه مد و لباس تأکید کرد و با دست پر به معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری خود در ابعاد بین‌المللی گام برداریم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مد و لباس مد روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو