Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی اصغر مونسان (معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) در سفر به قم با آیت الله مکارم شیرازی دیدار کرد و در این دیدار صمیمانه درباره مأموریت‌های سه گانه این سازمان گزارش‌هایی را ارائه کرد.

در این دیدار که بهرام سرمست (استاندار قم) نیز حضور داشت. معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سلام رئیس جمهوری اسلامی ایران را به آیت الله مکارم شیرازی ابلاغ کرد و به ارائه گزارش در هر سه بخش سازمان متبوع خود پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسان در این نشست صمیمی با اشاره به حوزه صنایع دستی گفت: ۷۵ درصد فعالان حوزه صنایع دستی را بانوان تشکیل می‌دهند، ۲۹۵ رشته صنایع دستی داریم و پیش بینی می‌کنیم دو میلیون نفر در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

او افزود: صادرات صنایع دستی در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته است و طرح تجاری سازی صنایع دستی را با جدت پیگیری می‌کنیم.

او گفت: در حال حاضر ۵۲۰ میلیون دلار صادرات صنایع دستی در سال داریم که قصد داریم به ۲ میلیارد دلار برسانیم.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: در حوزه میراث فرهنگی نیز ۲۳ اثر ثبت شده جهانی داریم و ۳۴ هزار اثر ثبت ملی داریم. در حوزه میراث ناملموس نیز آثار خوبی را در حوزه ملی و جهانی ثبت کردیم که پرونده مراسم راهپیمایی اربعین را نیز با همکاری دولت عراق در دست تهیه داریم و برای ثبت جهانی ارسال خواهد شد.

او گفت: در حوزه مرمت آثار تاریخی نیز اقدامات بسیار خوبی را دنبال می‌کنیم که یکی از این اقدامات احیای کاروانسراهای تاریخی و تبدیل آن‌ها  به هتل‌ها و واحدهای اقامتی است.

او در ادامه به حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه گردشگری نیز شاهد رشد جذب گردشگران خارجی به کشور هستیم و در ۹ ماهه امسال بیش از ۶ میلیون گردشگر خارجی وارد شدند و این در حالی است که پروژه ایران هراسی از سوی آمریکایی‌ها دنبال می‌شود.

مونسان گفت: در این خصوص اقداماتی نیز انجام داده‌ایم که برگزاری اجلاس‌های مختلف بین المللی در تبریز و همدان و سفر دبیر کل سازمان جهانی گردشگری به ایران و تعریف او از امنیت موجود در ایران باعث شده است تا ایران بیش از پیش مورد توجه گردشگران قرار گیرد.

مونسان گفت: با سرمایه ای اندک می‌توان در صنعت گردشگری شغل ایجاد کرد و به ازای هر ۵۰ میلیون تومان یک شغل ایجاد می‌شود در حالی که در صنعت به ازای هر ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان یک شغل ایجاد می‌شود، ضمن این که سرعت ایجاد شغل در این صنعت نیز افزایش یافته است. در این میان رونق بومگردی‌ها که باعث ایجاد اشتغال و نیز باعث مهاجرت معکوس شده است یکی از اقدامات مهم در حوزه گردشگری است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با اشاره به انواع گردشگری در ایران گفت: گردشگران زیارتی که به ایران سفر می کنند صرفا دیگر گردشگر زیارتی نیستند بلکه این تورها ترکیب شده و تبدیل به گردشگری زیارتی – سیاحتی و گردشگری زیارتی – سلامت شده است و باعث شده تا درآمد زایی از این نوع گردشگری افزایش یابد.

مونسان در ادامه با اشاره به تاثیر پذیری گردشگران خارجی از فرهنگ ایرانی اسلامی در سفر به ایران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد هر گردشگری خارجی که به ایران سفر کرده است، تبدیل به سفیر و مبلغ جمهوری اسلامی شده است و با دیدن فرهنگ زیبای ایرانی متوجه تبلیغات منفی آمریکایی علیه ایران شده است.

معاون رئیس جمهوری گفت: در واقع از طریق گردشگری چهره واقعی ایران اسلامی به دنیا معرفی و با پروژه ایران هراسی مقابله می‌شود.

او در پایان صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: در حوزه صنایع دستی نیز طرح هایی که در این هنر صنعت به کار می‌رود تمام آن‌ها طرح های ایران و اسلامی است که معرفی کننده فرهنگ ناب ایرانی – اسلامی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: یونسکو ایران هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا زارعی عصر یکشنبه در گفت‌وگوبا خبرنگاران اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نمایند.

کد خبر 6097611

دیگر خبرها

  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود