Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محتشمی متخصص اطفال در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بهانه گیری کودک اتفاق ساده‌ای است که خواسته‌های کودک پشت این بهانه‌جویی‌ها پنهان شده است؛ برخی از رایج‌ترین آنها را بررسی می‌کنیم تا بتوانیم به موقع این بهانه‌ها را بشناسیم و به موقع آنها را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص اطفال با اشاره به اینکه خستگی یکی از علت‌های بهانه‌گیری کودک است، گفت: خستگی برای بسیاری از بچه‌ها آغاز بهانه جویی‌های مختلف است، علاوه بر این گرسنگی هم در این بهانه‌گیری‌ها موثر است، بعضی از بچه‌ها گرسنه که می‌شوند شروع به بهانه جویی نسبت به چیز‌های بی ربطی مانند گرما، بازی کردن با تلفن همراه شما می‌کنند.

بیشتر بخوانید: با کودکی که هنگام غذا خوردن بهانه‌گیری می‌کند، چگونه رفتار کنیم؟

محتشمی با بیان اینکه کودک زمانی که نیاز به توجه دارند شروع به بهانه‌گیری می‌کنند، بیان کرد: این مورد یکی از مهم‌ترین دلایل بهانه جویی بچه‌هاست؛ اگر دقت کرده باشید برای مثال اوقاتی که همه حواس شما به تماشای جام جهانی فوتبال است و همسرتان هم سرگرم کار خودش است، بهانه جویی کودکتان برای کارتون دیدن بیشتر می‌شود.

با بهانه جویی‌های او چگونه رفتار کنید؟

وی با اشاره به اینکه تحریک شدن زیاد از طرف محیط از دیگر دلایل بهانه‌گیری کودک است، ادامه داد: محیط‌هایی که حواس مختلف کودک شما را زیادی تحریک می‌کنند هم موجب بهانه جویی او می‌شوند؛ برای اینکه بتوانید به بهترین شکل ممکن بهانه جویی‌های کودکتان را مدیریت کنید باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که کودک شما مانند خود شما دارای هیجانات متنوع است؛ با این تفاوت که او هنوز آنها را درست نمی‌شناسد و نمی‌داند چطور باید هیجاناتش را مدیریت کند.

این متخصص اطفال ادامه داد: به علاوه باید این را هم در نظر داشته باشید که کودک شما علیرغم این بی تجربگی می‌داند که چه خواسته‌ای دارد، اما  هنوز یاد نگرفته است چطور باید به شیوه‌ای صحیح خواسته اش را بیان کند.

محتشمی افزود: در برابر بهانه‌گیری‌های کودک صبور باشید، از باج دادن به اویا توبیخ کردن کودک اجتناب کنید، شاید موقعی که کودک شما مشغول بهانه گیری است مصادف با بی حوصلگی شما باشد، اما این مسئله نباید موجب شود که شما به فکر ساکت کردن او به هر نحو ممکن بیافتید.

باید به فکر آموختن ماهیگیری به کودک باشید

وی ادامه داد: به خاطر داشته باشید که هدف شما ساکت کردن بچه نیست بلکه  به او یاد بدهید خواسته هایش را به شکل صحیح بیان کند؛ به عبارت دیگر باید به فکر آموختن ماهیگیری به او باشید، اسم هیجانات مختلف را به او یاد بدهید، با کودکتان درباره هیجانات مختلف صحبت کنید برای مثال برای او قصه بگویید یا نقاشی بکشید، هر چه شناخت کودک شما از هیجاناتش بیشتر باشد کار شما در مراحل بعدی آسانتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: چند توصيه براي بهانه گيري كودكان هنگام صرف صبحانه

این متخصص اطفال با اشاره به اینکه باید به کودک راهکار مناسب را آموزش داد، گفت: به جای اینکه بگویید «نق نزن»  یا بخواهید او را ادب کنید به او بگویید «احساس می‌کنم تو الان از چیزی ناراحتی ولی وقتی گریه می‌کنی من درست متوجه نمی‌شم که چی می‌خواهی. اگر چیزی می‌خواهی می‌تونی درباره اش با من حرف بزنی».

وی با تاکید بر اینکه باید به کودک توجه کرد، یادآوری کرد: همانطور که گفته شد اغلب اوقات بچه‌ها به دلایل بسیار ساده‌ای شروع به بهانه گیری می‌کنند بنابراین لازم است حواستان به رفع خستگی، گرسنگی و سایر نیاز‌های مهم آن‌ها باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی