Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در اطلاعیه‌ای از مردم، کشاورزان، دامداران و زنبورداران خواسته است از امروز تا بیست و هفتم بهمن  از چرای دام، زنبور عسل و چیدن گیاهان در این مناطق خودداری کنند.

مبارزه با ملخ صحرایی از شانزدهم بهمن در استان بوشهر آغاز شد و شهرستان تنگستان نخستین شهرستانی بود که سمپاشی علیه این آفت در آن شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر پیش از این گفته بود، تا هر زمان که کارگروه ملی مبارزه با ملخ اعلام کند، سم پاشی ادامه می‌یابد.

محمدتقی منوچهری با اشاره به اینکه امکانات لازم برای مقابله با ملخ در استان بوشهر وجود دارد، ادامه داد: هواپیمای سم پاش در استان مستقر شده و هزار و ۸۰۰ کیلوگرم سم مورد نیاز هم تهیه شده است.

به گفته وی ملخ در دو سه هفته اخیر در شهرستان‌های ساحلی استان بوشهر گناوه، دیلم، عسلویه، دیر، دشتی و تنگستان، دیده شده است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: پس از مشاهده ملخ صحرایی در استان، گروه‌های ردیاب تشکیل شدند و استانداری هم، امکانات و منابع لازم را برای مبارزه با این آفت اختصاص داده است.

انتهای پیام/ک

مبارزه با ملخ صحرایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه

وحید طهماسبی گفت: در بازدید‌های صورت گرفته آفت ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال گسترش است.

مدیر جهاد کشاورزی اردل افزود: پایش مزارع گندم و جو برای مقابله با افت ملخ‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اظهار کرد: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی می‌شوند یعنی در همان نقطه سم پاشی صورت می‌گیرد.

طهماسبی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال