Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس با اشاره به اراضی منطقه کوهنانی که زیر سد سیمره قرار گرفته‌اند، گفت: زمین‌های کشاورزان در این منطقه کارشناسی‌نشده و ظلم مضاعفی به آنان شده‌است. ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۴ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، الهیار ملکشاهی پیش از خطبه‌های امروز نمازجمعه در بخش کوهنانی اظهار داشت: منطقه وزکور از ابتدایی‌ترین خدمات محروم بود اما امروز در حال آسفالت است، این منطقه دارای 28کیلومتر مساحت با جمعیت پراکنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا چند ماه آینده گازرسانی به منطقه وزکور انجام می‌شود، افزود: در منطقه رودبار به واسطه‌ی سد سیمره و زیرآب‌رفتن اراضی امکان و اجازه آسفالت نبود، اما الان اقدامات مربوط به آن از ماه گذشته با اعلام استاندار لرستان و ترغیب مسئولان در حال انجام است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس عنوان کرد: روستاهای منطقه کوهنانی که از نعمت گاز برخوردار نبودند در امروز تا روستای چله‌بان از گاز بهره‌مند خواهند شد.

"زندگی زیر آب"؛ حکایت این روزهای آوارگان سد سیمرهادامه پیگیری تسنیم؛ بررسی مطالبات مردم برای اراضی سد سیمرهلرستان| وزیر نیرو برای مطالبات سد سیمره به مجلس می‌رود؛ زمین‌های زراعی زیر آب سد

وی در رابطه با اراضی منطقه کوهنانی که زیر سد سیمره قرار گرفته‌اند، بیان کرد: زمین‌های برخی از کشاورزان در این منطقه کارشناسی‌نشده و ظلم مضاعفی به آنان شده، چون هیچ‌گونه مبلغی به آنان پرداخت‌نشده برخی دیگر از اراضی کارشناسی شده‌اند، اما باز در حق کشاورزان نیز ظلم شده، چون هر هکتاری را به‌عنون مثال هشت‌میلیون تومان نرخ‌گذاری کرده‌اند، در حالی که مشابه همین زمین در آن طرف سد سیمره هر هکتاری 32تا40میلیون تومان قیمت‌گذاری شده‌است.

ملکشاهی گفت: در استان لرستان پیگیری‌های زیادی برای اراضی منطقه کوهنانی که زیر آب سد سیمره رفته انجام داده‌ایم و به این نتیجه رسیدیم که از وزیر نیرو در این مورد سؤال کنیم. این سؤال را بنده هفته گذشته انجام داده‌ام و باید او در صحن مجلس به این سؤال پاسخ می‌داد، اما به‌علت مسافرت کاری وزیر نیرو این فراخوانی انجام نشد، اما در هفته آینده که در مجلس حاضر می‌شویم، او  یا باید ما را قانع کند و یا مشکل را حل. نماینده کشاورزان نیز در آن جلسه حضور پیدا خواهد کرد.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس خاطرنشان کرد: طراحی و مقدمات جاده‌ای که شهرستان کوهدشت به استان ایلام را متصل کند با نمایندگان استان ایلام هماهنگی و مکاتبات لازم برای آن انجام‌شده تا جلسه‌ای با حضور استاندارهای ایلام و لرستان، نمایندگان لرستان و ایلام برقرار شود، چون این یک جاده حیاتی برای منطقه و کشور است.

ملکشاهی اظهار داشت: به‌همراه امام‌جمعه کوهنانی تلاش می‌کنیم که جایگاه سیاسی بخش کوهنانی به شهرستان ارتقا پیدا کند، زیرتنگ سیاب این ظرفیت را دارد که یک بخش را در آن‌جا ایجاد کنیم.

انتهای پیام/ ز

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • دره خزینه، یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز لرستان+فیلم
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است