Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی ذوعلم (رئیس سازمان پژوهش و برنامه آموزشی)  در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره الکترونیکی کردن کتب درسی گفت: حتما باید به سمت این مقوله و استفاده از آن حرکت کنیم، اما اینکه از کجا شروع کنیم و چگونه اقدام کنیم، نیازمند اقدامات کارشناسانه و جدی است. همچنین حتما باید مراقب باشیم اقدامی نکنیم که در عمل موجب سردرگمی دانش‌آموزان و نقض عدالت آموزشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دغدغه ما این است کتاب و موضوعی الکترونیکی شود که مطمئن باشیم به دست دانش‌آموز می‌رسد و دانش‌آموزان می‌توانند از آن استفاده کنند. به نظرم بهتر است برای انجام این کار از پایه‌های بالاتر شروع کنیم، به طور مثال باید از فنی و حرفه‌ای و کارو دانش شروع کنیم که البته این اتفاق هم افتاده است. بخشی از محتواهای آموزشی فنی‌ و حرفه‌ای و کار و دانش از طریق کتاب الکترونیکی به دست دانش‌آموزان می‌رسد، اما باید این کار را پخته و به تدریج توسعه بدهیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه آموزشی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد در جهت صرفه‌جویی کاغذ، جنس کتب به شکلی باشد که بتوان از آن در سال‌های آینده نیز استفاده کرد؟ گفت: بعضی از کشورها این کار را کرده‌اند، ولی خیلی جواب نداده است، به طور کل ایده خوبی است، ولی باید خیلی پخته آن را انجام داد و صرف اینکه در یک جایی ایده‌ای وجود دارد، نمی‌تواند برای ما مجوزی باشد که بخواهیم شتابزده در آن مورد عمل کنیم چون امکان دارد به فرآیند یادگیری آسیب وارد کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره کاهش تبلیغات کتب کمک درسی در رسانه ملی گفت: این موضوع به سازمان صدا و سیما ابلاغ شده و حتی رییس این سازمان اعلام کرده که این تبلیغات را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهیم، حالا اینکه چرا کاهش نداده‌اند را باید از صدا و سیما سوال کرد.

او ادامه داد: اعتقاد ما این است که رسانه ملی باید کمک کار تعلیم و تربیت باشد و شاید مهمترین دستگاهی که می‌تواند در تعلیم و تربیت با یک نگاه فرهنگی کمک‌‌کننده باشد، صداو سیما است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعلیم و تربیت رسانه ملی کتاب الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

وی افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسؤلان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 751188

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند