Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بحث تولید علمی رتبه ۱۶ دنیا را داریم، گفت: حرکت‌های خوبی در دانشگاه‌ها شکل گرفته و حمایت‌ها و تسهیلات خوبی برای نخبگان ایجاد شده که ۱۹۲ مرکز رشد ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نافع،‌ منصور غلامی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح دانشگاه ملی نهاوند اظهار کرد: نقش دانشگاه و دانشمندان در حوزه‌های مختلف کشور خصوصا حوزه دفاعی و تربیت نیروی انسانی بی‌بدیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بحث تولید علمی  رتبه ۱۶ دنیا را داریم، افزود: حرکت‌های خوبی در دانشگاه‌ها شکل گرفته و حمایت‌ها و تسهیلات خوبی برای نخبگان ایجاد شده که ۱۹۲ مرکز رشد ایجاد شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری در کل کشور وجود دارد، بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان را در دل خود جای می‌دهند و از لحاظ مالی و تجهیزات که در اختیار آنها قرار داده می‌‌شود، حمایت می‌کنند.

وی به 42 هزار شغل پایدار ایجاد شده به این روش اشاره و تصریح کرد: این حرکت حدود ۱۰ سالی است که شروع شده است.

غلامی افزود: دانشگاه در صنایع دفاعی به کشور کمک کرده و دشمن این موضوع را می‌داند و بسیار نگران رشد و پیشرفت دانشگاه‌های ما است.

وی ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری به عنوان دانشگاه‌های عملی هستند که بسیار مهم و کاربردی بوده و نخبگان را برای آینده کشور تربیت می‌کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به تحولات شدید دنیا، باید نسل آینده را با توجه به این تحولات تربیت کنیم و در برخی روش‌های سنتی تجدید نظر کنیم.

وی با بیان اینکه امروزه تمام نیروهایی که در کشور مشغولند، محصول فعالیت دانشگاه‌های کشور بوده، اذعان داشت:  امروز وظیفه دانشگاه ‌ا تولید علم برای اشتغال، فناوری و ثروت است.

غلامی گفت: برنامه‌هایی که در برنامه ششم توسعه با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری داریم باید اجرایی شود و طبق این اسناد باید رشد علمی کشور را شتاب ببخشیم و اطلاعات و روش‌ها را روزآمد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: باید با هم‌افزایی و هم‌سویی به دوری از حاشیه و اتلاف وقت بتوانیم سند پیشرفت علمی، کاربردی و واحدی را برای همه دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی تدوین‌ کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد