Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@15:57:17 GMT

هندی‌ها چگونه از ایران نفت می‌خرند

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۵۶۱۴

هندی‌ها چگونه از ایران نفت می‌خرند

به گزارش جهان نيوز، آمریکا 8 کشور خریدار نفت و گاز ایران را از تحریم‌های نفتی معاف کرد؛ نام هند به عنوان دومین کشور وارد کننده نفت از ایران در این فهرست قرار دارد.

با نگاهی به آمار واردات نفت هند از ایران می‌توان گفت، این کشور 23 درصد از صادرات نفت ایران را به خود اختصاص داده است.

در تحریم‌های گذشته نیز آمریکا به هند این اجازه را داده بود تا در ازای کاهش واردات نفت از ایران بتواند از این کشور نفت مورد نیاز خود را وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تحلیلگران بازار نفت معتقدند، اعطای این معافیت‌ها از سوی آمریکا شکستی برای سیاست های تحریمی علیه ایران است، زیرا آمریکا به دنبال صفر کردن صادرات نفت ایران بود، ولی با اولین گام در تحریم‌های نفتی علیه ایران قیمت‌های نفت روند صعودی به خود گرفت، به بیش از 80 دلار در هر بشکه نیز رسید که این موضوع می توانست اقتصاد کشورهای غربی و آمریکا را با مخاطره مواجه کند.

به هر حال پس از این تصمیم آمریکا هندی ها اعلام کردند، در دوران تحریم نفت خود را با ارز روپیه از ایران خرید خواهند کرد.  

براین اساس هند سیستم قبلی واریز پول خرید نفت به حسابی در بانک UCO را که فعالیت بین‌المللی نداشته و در معرض تحریم‌ها قرار نمی‌گیرد، احیا خواهد کرد. با این حال پیش از این ۴۵ درصد پول نفت ایران به روپیه نزد بانک UCO واریز شده و ۵۵ درصد دیگر به یورو پرداخت می‌شد. اما این بار ایران کل پول نفت خود را به روپیه دریافت خواهد کرد و انتظار می‌رود از این پول برای تامین پول واردات از هند استفاده کند.
به این ترتیب حتی اگر بانک‌های ایرانی به سیستم پرداخت بین‌المللی دسترسی نداشته باشند هند همچنان قادر خواهد بود پول واردات نفت خود را بپردازد. 

سوشما سارایج، وزیر امور خارجه هند اظهار داشته است که سیاست خارجی هند تحت فشار کشورهای دیگر قرار نمی‌گیرد و ما در قبال ایران فقط تحریم‌های سازمان ملل را مورد توجه قرار می‌دهیم و از تحریم‌های آمریکا پیروی نخواهیم کرد.

بر این اساس بعد از اعضای همکار و متحد بریکس یعنی چین و روسیه، هند نیز هیچ شک و تردیدی در رابطه با این موضوع ندارد و همچنان به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد. این کشور مایل است که با استفاده از روپیه و از طریق بانک یو سی او که در معرض تحریم‌های آمریکا قرار نگرفته است، برای پرداخت به ایران استفاده کند.

تجارت هند و آمریکا به ۱۱۵ میلیارد دلار در سال می رسد که در مقایسه با تجارت با ایران که ۱۳ میلیارد دلار است، عدد بزرگی است. اما طبق گفته صندوق بین المللی پول هند می تواند در سال ۲۰۱۸ به رشد چشمگیر ۷ درصدی و تولید ناخالص داخلی ۲.۶ تریلیون دلاری دست یابد و لذا هند برای این رشد به شدت نیاز به انرژی دارد.

بنابراین برای هند خرید انرژی از ایران از جنبه امنیت ملی اهمیت دارد و هند قصد ندارد تمام تخم مرغ های خود را در یک سبد بچیند و از این جهت همانطور که بارها مسئولان سیاسی هند اعلام کرده بودند، به دنبال واردات نفت از ایران خواهند بود.

اخیرا نیز ام کی سورانا، رئیس هیأت مدیره شرکت هندوستان پترولیوم اعلام کرده است، این شرکت ۰.۷ میلیون تن نفت ایران را در فاصله آوریل سال ۲۰۱۸ تا فوریه سال ۲۰۱۹ خریداری کرده است.

سورانا همچنین اظهار کرد: هندوستان پترولیوم حدود ۴.۵ میلیون تن نفت عراق را در سال ۲۰۱۹ همانند سال گذشته خریداری خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، رئیس هیأت مدیره هندوستان پترولیوم اظهار کرد: این شرکت ساخت پالایشگاه به ظرفیت ۱۸۰ هزار بشکه در روز در غرب هند را تا اکتبر سال ۲۰۲۲ تکمیل خواهد کرد که بخشی از نفت مورد نیاز این پالایشگاه را از ایران تامین خواهد کرد بنابراین باید گفت، نفت ایران اگرچه ممکن است صادراتش به هند کاهش یابد ولی هرگز متوقف نخواهد شد.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • طرز تهیه آبگوشت زغالی به روش روستائیان هندی (فیلم)
  • طرز پخت پاچه گاو توسط سه پدربزرگ هفتاد ساله هندی (فیلم)
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم