Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@05:55:06 GMT

خدمات نظام در ایلام قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۳۰۷۲

خدمات نظام در ایلام قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست

ایلام - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام گفت: استان ایلام در طول چهل سال گذشته تاکنون به برکت انقلاب اسلامی در همه ابعاد و شاخص ها رشد شایان ذکری داشته است.

رحمت الله قیصوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وضعیت استان ایلام در بخش های عمران، درمان، راه، ابنیه، سدسازی، نرخ سواد، مراکز آموزشی، کشاورزی، صنعت، معدن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست.
وی اظهار داشت: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نگاه مسئولان به مناطق محروم نگرشی توسعه محور همراه با عمران و آبادانی همه جانبه این نقاط بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام اظهار داشت: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نگاه مسئولان به مناطق محروم نگاهی توسعه محور همراه با عمران و آبادانی همه جانبه این نقاط بوده است.
قیصوری یادآور شد: ایلام از جمله استان هایی بود که در زمان رژیم پهلوی و بعد از آن در طول دوران جنگ تحمیلی دچار کمبودهای زیرساختی، فرهنگی، عمرانی و آموزشی بود که نیازمند توجه جدی مسئولان دولت های مختلف نظام بود.
وی تاکید کرد: در طول چهل سال گذشته استان ایلام در حوزه ها و ابعاد مختلف پیشرفت های زیادی را تجربه کرده است که این پیشرفت ها قابل مقایسه با قبل و اوایل انقلاب نیست.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در ادامه به مهمترین دستاوردهای چهل ساله انقلاب و همچنین تغییرات شاخص های اجتماعی و فرهنگی نسبت به قبل از انقلاب اسلامی در استان ایلام اشاره کرد.

** احداث 72 هزار و 380 هکتار شبکه های اصلی آبیاری، اجرای طرح آبیاری تحت فشار در سطح 28 هزار و 397 هکتار، احداث شبکه های آبیاری طرح احیای اراضی ایلام و خوزستان، احداث شبکه های آبیاری رودخانه های مرزی و سامانه گرمسیری
افزایش تولید گوشت قرمز از هفت هزار تن در ابتدای انقلاب به 27 هزار تن، تولید گوشت مرغ از 13 به 52 هزار تن، تولید عسل از پنج به 700 تن، تولید شیر از 10 هزار به 92 هزار تن، تولید ماهی از 500 به هشت هزار و 782 تن.

** افزایش سرانه ورزشی از هفت سانتیمترمربع در سال 1357 به بیش از 80 سانتی مترمربع و احداث فضاهای ورزشی از جمله استادیوم 15 هزار نفره ایلام و احداث سالن های سه هزار و 2 هزار و 500 نفره در استان ایلام.

** بهبود نرخ باسوادی از 27 درصد در سال 1357 به 85 درصد در سال 1395، افزایش تعداد فضاهای آموزشی از 265 فضا در سال 57 به یک هزار و 26 فضای آموزشی در سال 1397، کاهش تراکم دانش آموز در کلاس که قبلاً حدود 32 نفر بوده و در حال حاضر 19 نفر است.
افزایش تعداد دانشجویان استان از 200 نفر در سال 1357 به 35 هزار نفر در سال 1397 و همچنین احداث دانشگاه های ایلام، علوم پزشکی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و کاربردی و فرهنگیان و احداث 14 مرکز آموزش فنی و حرفه ای در استان ایلام.

** افزایش تعداد پزشک به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت از پنج پزشک در سال 1357 به 83 پزشک، افزایش تعداد تخت فعال بیمارستان به ازاء هر 100 هزار نفر جمعیت از 25 تخت به 130 تخت و افزایش تعداد بیمارستان از یک بیمارستان در سال 1357 به 9 بیمارستان دولتی.

** احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرهای ایلام، دره شهر، سرابله، مهران و دهلران، احداث سدهای سیمره، ایلام، دویرج، کنگیر ایوان، گلال و میمه، افزایش حجم مخازن سدهای استان از صفر به سه هزار و 295 میلیون مترمکعب، احداث 110 هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب شرب شهری و احداث 300 باب مخزن آب روستایی.
افزایش تعداد روستاهای تحت پوشش آب آشامیدنی سالم از 17 روستا به 492 روستا که حدود 29 برابر نسبت به قبل از انقلاب افزایش یافته است و افزایش 62 برابری تعداد روستاهای دارای برق از 10 روستا به 625 روستا، احداث 56 مجتمع آبرسانی روستایی.

** احداث 143 کیلومتر بزرگراه بعد از انقلاب در حالیکه قبل از انقلاب در استان بزرگراهی وجود نداشت، افزایش سه برابری راه های اصلی از 189 کیلومتر به 560 کیلومتر، افزایش راه روستایی از 353 کیلومتر به یک هزار و 800 کیلومتر، احداث فرودگاه ایلام، احداث 11 هزار و 500 متر تونل راه ارتباطی، احداث پنج هزار و 830 پل ارتباطی.

** گاز رسانی به 23 شهر و 365 روستا در حالی که قبل از انقلاب هیچ شهر و روستایی از استان ایلام دارای گاز نبود.

** افزایش تعداد نقاط روستایی دارای ارتباط تلفنی از 2 روستا به 540 روستا.

** احداث پالایشگاه گاز ایلام، احداث پتروشیمی ایلام، شرکت پتروشیمی سپهر دهلران (محصول: پلی اتیلن و پروپیلن)، راه اندازی ، بهره برداری و توسعه میادین نفت و گاز تنگ بیجار، آذر و چنگوله دهلران، احداث انبار نفت دره شهر، ایجاد واحد NGL دهلران.

** افزایش تعداد کارگاه های صنعتی دارای 10 نفر کارگر و بیشتر از هشت کارگاه به 264 کارگاه و افزایش تعداد معادن در حال بهره برداری به 80 معدن،
احداث 14 شهرک و نواحی صنعتی، احداث کارخانه سیمان ایلام، ایجاد شرکت های سیمان دهلران و شرکت مهران پارس زاگرس در زمینه تولید سیمان خاکستری، شرکت فولاد زاگرس مهران در زمینه تولید ورق فولادی، شرکت فولاد گستر آتنا در زمینه تولید سازه های فلزی، شرکت کوشا غرب در زمینه تولید ماء الشعیر و نوشابه انرژی زا، شرکت اسفنج ایلام پترو آریا در زمینه تولید اسفنج پلی اورتان، شرکت ماداکتو استیل کرد در زمینه تولید سیم فولادی تایر خودرو، شرکت آب معدنی کانی گل در زمینه تولید آب معدنی.
قیصوری افزود: این خدمات تنها گوشه هایی از اقدامات جهادی انقلاب در استان ایلام در زمینه های مختلف است که با وجود کمبود منابع اعتباری، تحریم و جنگ تحمیلی در ایلام صورت گرفته است.
وی افق و چشم انداز توسعه استان ایلام برای آینده را مثبت و روشن ارزیابی کرد و گفت: با توجه به فعالیت و خدمات مسئولان و کارگزاران می توان به علت ترقی و تقویت زیرساخت های استان ایلام آینده ای زیبا و شکوفا را برای این منطقه متصور شد.
7172/6119

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چهل سالگي انقلاب مديريت و برنامه ريزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!

محققان دریافتند که ذرات ریز موجود در شیر گاو می‌توانند برای تحویل خوراکی داروهای RNA استفاده شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

دیگر خبرها

  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهدا است
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • استثنایی‌ترین تصمیم نظام با حمله به اسرائیل به روایت فرمانده کل سپاه /این عملیات قابل تکرار است /رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟