Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس پلیس راهور گفت: امروز ماموریت‌ها در نیروری انتظامی بر اساس تجزیه و تجلیل‌ها و به صورت علمی اجرا می‌شود از این رو لیس در برخورد با عابر بی‌دقت و راننده عصبانی باید بردبار باشد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان سردار تقی مهری، رییس پلیس راهور ناجا در مراسم دوره استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: نیرو‌های پلیس در حوزه انتظامی و ترافیکی در سراسر کشور توانست به خوبی عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره برگزاری دوره استانداردسازی و تعالی رفتار افزود: در نیروی انتظامی توجه ویژ‌ه‌ای به موضوع آموزش داده شده است و قرارگاه جهادی تربیت و آموزش در نیروی انتظامی راه‌اندازی شده است.

رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: امروز ماموریت‌ها در نیروی انتظامی بر اساس تجزیه و تحلیل‌ها و به صورت علمی اجرا می‌شود.

سردار مهری با بیان اینکه اهداف شناختی، گرایشی و رفتاری از مهمترین موضوعات این دوره‌ها است، افزود: از نظر شناختی به دنبال این هستیم همه کارکنان راهور مبنای رفتاری خودشان را تحکیم ببخشند و با نگرش‌های نو آشنا شوند.

وی با بیان اینکه جامعه از نظر فرهنگ و سواد در سطح بالایی قرار دارد و از همین رو اقناع‌سازی نقش مهمی در جامعه دارد، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم رفتار ترافیکی همکارانمان افزایش پیدا کند. همچنین به دنبال این هستیم نگاه منفی که نسبت به پلیس است با ارائه رفتار مناسب از سوی نیرو‌های پلیس از بین برود و پلیس حرفه‌ای با اخلاق اسلامی داشته باشیم.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در این دوره‌ها به دنبال انتقال تجربه در سراسر کشور گفت: به دنبال وحدت رویه در بین کارکنان پلیس راهور و اجرا کردن گفتمان پلیس در سراسر کشور هستیم.

سردار مهری ادامه داد: با اجرای این دوره‌ها شکایات از پلیس راهور کمتر شده و ما به دنبال این هستیم که حتی یک شکایت هم وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه خویشتن‌داری باید از اولویت کارکنان پلیس راهور و راهنمایی و رانندگی باشد، تصریح کرد: صبر و مقاومت از دیگر ویژگی‌هایی است که باید در بین کارکنان ما باشد. علاقمندی و دلسوزی از دیگر ویژگی‌های پلیس است و اگر علاقمندی و دلسوزی نباشد، ماموریت‌ها به خوبی اجرا نمی‌شود.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های پلیس موفق قناعت و صداقت است و ما باید در انجام وظایف خود با صداقت عمل کنیم و بر حقایق سرپوش نگذاریم.

وی ادامه داد: امروز وظایف خود را باید بر اساس ارزش‌های اسلامی انجام دهیم و یک پلیس در تراز انقلاب باشیم.

سردار مهری با بیان اینکه اگر جایی اشتباه کردیم باید با شهامت اشتباه خودمان را بپذیریم، گفت: تنها پلیسی که در بین پلیس‌های تخصصی می‌بیند، قضاوت می‌کند، حکم صادر می‌کند و آن را اجرا می‌کند افسر پلیس راهنمایی و رانندگی است. افسران پلیس باید با سخت‌گیری و دقت ماموریت‌های خود را انجام دهند؛ افسران راهنمایی و رانندگی پلیس باید با قاطعیت با مجرمان برخورد کنند.

رییس پلیس راهور گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های افسران پلیس ما ایثارگری است و اگر امروز استقلال و آزادی داریم به دلیل ایثارگری است.

وی ادامه داد: عدم مقابله به مثل با پرخاشگران یکی دیگر از ویژگی‌های افسران ما است؛ ما باید با اقتدار و با بهترین شکل با رانندگان متخلف صحبت کنیم.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس در معرض دید همگان است، گفت: ماموران ناجا باید مقتدر، هوشیار و عادلانه با متخلفان برخورد کنند و برای داشتن پلیسی در تراز انقلاب اسلامی باید تحرک و پویا باشد و متوقف نشویم.

وی ادامه داد: در برخورد‌ها نباید باعث ایجاد تنش و مشکل در جامعه شویم و با بردباری و ادب با رانندگان و عابران پیاده برخورد کنیم.

سردار مهری با بیان اینکه در اصول فرماندهی یک اصل مهم داریم و آن هم اصل غافلگیری است، خاطرنشان کرد: رفتار و گفتار و کردارمان باید از دیروز بهتر باشد، حضرت آقا از عملکرد نیروی انتظامی راضی بوده و معتقد بودند رو به پیشرفت است.

وی ادامه داد: پلیس موفق این است که با مردم مدارا کند. در برخورد‌ها نباید باعث ایجاد تنش در جامعه شوید. در برخورد با عابر بی دقت و راننده عصبانی باید بردبار باشیم.

او افزود: از ویژگی‌های دیگر این است که نیکو با مردم سخن بگوییم. از ویژگی دیگر توکل است توکل استرس را از بین می‌برد. در این دوره کنترل خشم و کنترل استرس آموزش داده خواهد شد.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس پلیس راهور ناجا ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی کنترل خشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به مصدومیت سالانه ۵۰۰ هزار نفر در تصادفات،‌ گفت: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سید تیمور حسینی در مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی 1403 که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد(ع) این وزارتخانه برگزار شد، به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره و اظهار کرد: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش 14.3 درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، 9.4 درصد کاهش فوتی داشته است.

وی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه 80 را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های 95 و 96 بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متاسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده ای از مرز 20 هزار نفر گذشت.

حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از 500 هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش‌بینانه، 10 درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم‌اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران موثر ارزیابی و عنوان کرد: مولفه‌های موثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد با مزاحمت‌های مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • ضرورت رفع نقص پل های عابر مکانیزه در تهران
  • لزوم تعمیر پل‌های عابر پیاده مکانیزه معیوب
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • برخورد مرگبار جرثقیل نیسان با عابر پیاده
  • راننده نیسان عابر پیاده‌ای را کشت
  • واژگونی تانکر روغن به دلیل خواب‌آلودگی راننده
  • برخورد شدید جرثقیل نیسان با عابر پیاده حادثه ساز شد