Web Analytics Made Easy - Statcounter

این سخنگوی که خواست نامش فاش نشود روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا تصریح کرد که برجام برای انگلیس حائز اهمیت و این کشور تمام انرژی خود را برای حفظ این توافق به کار بسته است.

پس از خروج آمریکا از برجام، وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس یازدهم بهمن‌ماه جاری در حاشیه نشست اتحادیه اروپا اعلام کردند کانال ویژه پرداخت اروپا و ایران تحت عنوان «سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا(اینستکس - INSTEX)به ثبت رسمی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازوکار در گام نخست تجارت کالاهای اساسی(مواد غذایی و دارو) را تحت پوشش قرار می‌دهد، اما پس‌ازآن دامنه‌اش گسترش خواهد یافت.

** راه‌اندازی اینستکس اقدامی بی‌سابقه است
سخنگوی دولت انگلیس دراین‌باره گفت که برداشتن چنین گامی از سوی این سه کشور 'اقدامی بی‌سابقه است'. وی افزود: اروپا تاکنون شرکتی را با ماهیت فعالیت‌هایی که قرار است در اینستکس انجام شود ثبت نکرده است.

وی بااین‌حال تصریح کرد که ابعاد و عمق تعهد انگلیس برای عملیاتی کردن این سازوکار را می‌توان در حضور معاون وزیر امور خارجه انگلیس به‌عنوان عضو این شرکت، موردتوجه قرارداد.

این مقام انگلیسی درادامه اظهار داشت که گلایه‌مندی ایران درباره تأخیر اجرای این سازوکار را درک می‌کند.وی توضیح داد: این تأخیر انعکاس‌دهنده واقعیت پیچیدگی‌هایی است که درگیر آن هستیم و همان‌طور که گفتم ما هرگز تجربه چنین کاری را نداشتیم و ابعاد چالش‌ها گسترده است.

**اروپا در باره اینستکس شرطی برای ایران نگذاشته است
این سخنگو درباره آنچه شروط عملیاتی شدن اینستکس توسط اروپا خوانده می‌شود هم عنوان کرد که اروپا در این رابطه شرطی نگذاشته است. او درعین‌حال توضیح داد:ما تمایل داریم که ایران متوجه باشد پذیرفتن مقررات مبارزه با پولشویی چه تأثیر مثبتی بر روابط اقتصادی این کشور با سایر بازیگران بین‌المللی خواهد گذاشت.

وی افزود: این استانداردی است که شرکت‌های تجاری و بانک‌ها در تعامل با ایران انتظار خواهند داشت.

این مقام انگلیسی عنوان کرد که طرف‌های اروپایی تلاش می‌کنند تا هرچه سریع‌تر این سازوکار را عملیاتی کنند'اما هنوز اقدامات زیادی باقی‌مانده که امیدواریم از طریق همکاری با ایران درباره شرکت همتا، بتوانیم مجموعه کارها را پیش ببریم.'

وی درباره چشم اندازه دسترسی ایران به درآمدهای نفتی‌اش از طریق اینستکس گفت:ما در این مقطع روی اجرای فاز اول متمرکز هستیم و اینکه بتوانیم این سازوکار را درباره اقلام موردنیاز ایران عملیاتی کنیم. بقیه سؤالات به آینده مربوط خواهد بود.

** شرکت‌های اروپایی مشتاق استفاده از اینستکس هستند
در ادامه این مصاحبه این مقام انگلیسی عنوان کرد: ما از طرف شرکت‌های زیادی تماس داشتیم که برای استفاده از اینستکس اظهار علاقه کردند. من در این رابطه می‌توانم از قول همکاران آلمانی و فرانسوی‌ام اعلام کنم که آن‌ها هم علاقه‌مندی‌های گسترده‌ای را از سوی شرکت‌های تجاری در پاریس و برلین دریافت کرده‌اند.

وی توضیح داد که این شرکت‌ها با دولت‌های سه کشور(انگلیس، فرانسه و آلمان) تماس گرفته ودرباره زمان آغاز به کار اینستکس پرس‌وجو کرده‌اند.

او این مساله را یک نشانه عالی در واکنش به راه‌اندازی اینستکس توصیف کرد که به گفته وی نشان می‌دهد 'بازار، این واقعیت را درک کرده که ایران بازار عظیم دست‌نخورده‌ای از خریداران بالقوه است.'
این مقام انگلیسی 80 میلیون جمعیت ایران را رقمی قابل‌توجه توصیف کرد که فعالان اقتصادی در غرب تمایل دارند بتوانند با این بازار تجارت کنند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس