Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس تحقیقات داشتن خواهر و برادر می‌تواند موجب تحریک اشتهای کودک شود،‌ از این رو تک‌فرزند‌ها به‌طور معمول دچار بی‌اشتهایی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

درمان‌های جایگزین سرماخوردگی در بارداری

شما می‌توانید از راه‌های طبیعی برای درمان سرماخوردگی خود استفاده کنید؛ این راه‌ها شامل مصرف سیر، استفاده از دستگاه مرطوب کننده هوا، استفاده از قطره بینی معمولی، قرقره کردن آب نمک، مصرف عسل یک قاشق غذاخوری عسل، لیمو و آب داغ است که باعث کاهش سرفه‌های خشک می‌شود، همچنین نوشیدن مایعات گرم، بخور با روغن اسطوخودوس، ماساژ سینه با روغن اکالیپتوس، استراحت کافی و استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین C نیز در درمان سرماخوردگی موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی اشتهایی کودک زنگ خطر برای پدر و مادر

تک‌فرزند‌ها به‌طور معمول دچار بی‌اشتهایی می‌شوند، زیرا داشتن خواهر و برادر می‌تواند موجب تحریک اشتهای کودک شود؛ عدم علاقه کودک به محیط مدرسه و فشار‌های روحی از سوی معلم و هم‌شاگردی‌ها می‌تواند موجب بی‌اشتهایی او شود، مسائل عصبی، روحی شایع‌ترین علل بی‌اشتهایی در کودکان است و کمتر علل عضوی مثل انگل و عفونت ادراری در کودکان بالای ۲ سال در بی اشتهایی نقش دارد، وجود یک برنامه غذایی ثابت و بدون تنوع متجر به بی اشتهایی می‌شود، پنج سال اول زندگی دورانی است که رشد مغز به حداکثر خود میرسد پس آموزش و تغذیه کودک بسیار مهم است.

چرا نباید گرسنه نخوابیم؟

خوابیدن هنگام گرسنگی موجب کاهش قوای بدنی و لاغری افراد می‌شود؛ زمانی که فرد می‌خوابد از حرارت درونی برای سوخت و ساز استفاده می‌کند، هنگامی که فرد با معده خالی می‌خوابد، غذایی یافت نمی‌شود که در آن از حرارت غریزی استفاده می‌کند، که در اخلاط و رطوبات اصلی بدن تاثیر گذاشته و آن را تصرف می‌کند که در نتیجه باعث تحلیل، ذوب و تبخیر اخلاط و رطوبت‌ها می‌شود و به دنبال این مسئله قوای بدنی کاهش پیدا کرده و فرد با لاغری رو به رو می‌شود.

ریزش مو پس از زایمان

تمامی زنان پس از زایمان به دلیل افت شدید هورمون‌های بارداری از جمله پروژسترون و خروج جفت دچار ریزش شدید مو می‌شوند و تا ۶ ماه پس از زایمان این ریزش ادامه دارد، منابع غنی از ویتامین ب ۶، دانه غلات سبوس دار، ماهی، موز، آلوی خشک، مرغ، جوانه گندم، گوشت، آفتابگردان، جوانه گندم و سبوس گندم به شدت برای کاهش ریزش مو پس از زایمان توصیه می‌شود.

درمان ریزش مو سکه‌ای

بسیاری از افراد به خصوص آقایان دچار ریزش مو می‌شوند که برایشان دغدغه بزرگی است، برای درمان ریزش مو راهکارهای زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان این بیماری را درمان کرد، برای درمان ریزش مو سکه‌ای می‌توانید ابتدا با یک پارچه زبر موضع را ماساژ دهید تا سرخ شود بعد روغن بادام تلخ روی موضع بزنید یا بادام تلخ را خوب بکوبید و ضماد کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار کودک در دنیا، ظرف ۴ سال، بر اثر سلاح های انفجاری کشته یا معلول شده اند. در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ کودک در جهان در درگیری های نظامی کشته و یا دچار معلولیت شده اند.

به گفته استفان دو جاریک، نزدیک به نیمی از این کودکان (بیش از ۲۳ هزار) به دلیل استفاده از سلاح های انفجاری علیه مناطق مسکونی، کشته یا معلول شده اند.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه اکثر این حوادث در مناطق مسکونی رخ داده است گفت: مطالعه یونیسف نشان می دهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، سلاح های انفجاری تقریباً دو برابر بیشتر از اسلحه های گرم، کشته یا زخمی شدن شدید کودکان را موجب شده اند.

«تد چایبان» معاون مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر گفته بود: زمانی که از سلاح های انفجاری در مناطق مسکونی استفاده می شود، کودکان علاوه بر آسیب های فیزیکی، در تمام جنبه های زندگی دچار آسیب های عمیقی می شوند.

کد خبر 6086801

دیگر خبرها

  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی