Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای کارکنان به عنوان یک ابزار اجرایی مدیریت مشارکتی، نظام همکاری و علمی تمام اعضای یک سازمان با سطوح مختلف مدیریتی آن است و شرایطی را فراهم می‌کند تا کارکنان از طریق تفکر، بارور شوند و سازمان به پیشرفت های مورد انتظار نایل شود.

از جمله اهداف این نظام، می توان به فراهم کردن فضای سالم و مناسب برای بهره گیری از دانش، توان علمی و تجربه عملی کارکنان، تلاش در راستای حفظ حرمت و کرامت انسانی کارکنان از طریق ابراز عقاید و نظرهای خود در زمینه های شغلی و سایر فعالیت های موردنیاز دانشگاه و ایجاد زمینه های مناسب برای مشارکت کارکنان در تصمیم سازی، تصمیم گیری، اصلاح و ارتقای سطح فعالیت ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرش پیشنهاد به صورت ثبت اینترنتی از طریق سامانه جامع نظام پیشنهادها و در صورت عدم امکان برای همکاران با مراجعه حضوری افراد به دبیرخانه نظام و یا تحویل و ارسال فرم از طریق پست انجام می شود و کارکنان دانشگاه می توانند برای اطلاع از نحوه ارسال پیشنهادهای خود به نشانی https://support.tvu.ac.ir مراجعه کنند.

اگر پیشنهادی در سطح دانشگاه قابل اعمال نباشد بریا بررسی و پذیرش به وزارت متبوع یا سازمان های ذیربط ارجاع داده می شود، همچنین اگر پیشنهادی نیاز به مشاور و یا مجری خارج از سازمان داشته باشد با تصویب و نظر شورا و صدور دستور بالاترین مقام مسوول اقدام می شود.

در صورتی که پیشنهاد مصوب نیاز به طی دوره آموزشی، امکانات و تجهیزات خاص و اعتبارهای موردنیاز داشته باشد با تصویب و نظر شورا و صدور دستور بالاترین مقام مسوول تمهیدات لازم برای اعمال و اجرای آن فراهم می شود.

انتهای پیام/

283 / 31 نظام پذیرش دانشگاه فنی و حرفه ای توان علمی تجربه عملی زمینه های شغلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نظام پذیرش دانشگاه فنی و حرفه ای توان علمی تجربه عملی زمینه های شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تأکید بر ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب، گفت: اگر دانش افراد در کسوت‌های مختلف روزآمد نشود همچون آب و سرابی خواهند بود که پس از مدتی به‌دلیل سیالیت نداشتن علمی از بین خواهد رفت.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در حاشیه نخستین روز از برگزاری دوره آموزشی اقتصاد انرژی ویژه مدیران ارشد سازمان، بیان کرد: موظف و مکلفیم به عنوان شرکتی صنعتی و بزرگ در کشور و منطقه، پیرامون روزآمدسازی اطلاعات خود اقدام‌های لازم و مؤثر را انجام دهیم.

وی افزود: اهمیت کسب علم برای مناطق نفت‌خیز جنوب به‌دلیل گستردگی حوزه عملیات و تنوع مأموریت‌ها بیش از دیگر دستگاه‌هاست، از وجهی دیگر این مجموعه بنگاهی اقتصادی نیز به شمار می‌آید و باید براساس منطق اداره شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بر ضرورت اهتمام مدیران و کارکنان در علم آموزی تأکید کرد و گفت: دین و شریعت برای طلب علم جایگاهی ویژه‌ قائل است، به‌طوری که در آموزه‌های قرآنی نیز ارزش انسان به دانش او ذکر شده است.

دانشی تصریح کرد: انتظار می‌رود که مدیریت منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اهتمامی ویژه و تلاشی مضاعف برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیران و کارکنان تلاش کند.

مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان راه‌اندازی می‌شود

در ادامه این نشست، ابوالقاسم حبیبی‌پور با بیان اینکه در نظر داریم که دانش مدیران را به موازات کارکنان صنعت نفت ارتقا دهیم، بیان کرد: سرانه آموزش مدیران نیازمند بهبود است از این رو برای مجموعه آموزش برنامه‌ریزی جدی شده است تا این سرانه به حداکثر برسد.

وی از راه‌اندازی مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: رایزنی‌های اولیه به‌منظور راه‌اندازی این مرکز در تهران انجام شده است و با تاکید مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز طی امسال اقدام‌های لازم برای راه‌اندازی این مجموعه آموزشی کلید خواهد خورد.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در پایان با تاکید بر ضرورت حضور فعال مدیران در دوره‌های آموزشی تصریح کرد: بقا و رشد هر سازمان به مدیران وابسته است، از این رو روزآمدسازی اطلاعات آنها تضمین کننده موفقیت مجموعه تحت مدیریت آنها خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • کارنامه اولیه کنکور در نیمه مرداد منتشر می‌شود
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است