Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@06:10:03 GMT

تب افزایش قیمت گوشت به کاشان رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۱۵۸۶

تب افزایش قیمت گوشت به کاشان رسید

این روزها قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز در کاشان همچون سایر استان ها به ۹۷ هزار تومان رسیده است و مردم این شهر در تامین این کالای اساسی دچار مشکل شده اند. ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، قیمت گوشت قرمز یکی از موضوعاتی است که این روزها در تمام کشور دغدغه آفرین شده و کاشان نیز از این قاعده مستثنی نیست و گلایه‌های زیادی در این زمینه از سوی مردم بیان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات تغذیه‌ای نشان می‌دهد که هر فرد به ازای هر کیلوگرم از وزن خود نیاز به 8 گرم پروتئین در روز دارد که اگر وزن هر فرد را به طور متوسط 70 کیلوگرم در نظر بگیریم یعنی یک فرد باید متوسط روزانه حدود 550 گرم پروتئین مصرف داشته باشد که از این میزان باید حداقل یک پنجم آن از گوشت قرمز تأمین شود.

دادستان هرمزگان: واردکنندگان عمداً 17 هزار تن گوشت را دپو کردند1600 تن گوشت در چهارمحال و بختیاری توزیع شدتوزیع گوشت در تعاونی‌‌های ادارات چهارمحال و بختیاری متوقف‌ می‌شود

به عبارت بهتر تنها تأمین گوشت قرمز برای یک خانوار کاشانی 4 نفره با میزان مصرف نسبتا پایین؛ که  اگرمابقی پروتئین مورد نیاز خود را از غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لبنیات، پروتئین‌های گیاهی و سایر موارد تأمین کنند، برابر با  حقوق دریافتی یک کارگر به ازای 44 ساعت کار در هفته است.

محمد کرباسی یکی از ساکنان شهر کاشان با شکایت از گران شدن قیمت گوشت می‌گوید: ما قبل از این هم برای خرید گوشت مشکل داشتیم و حالا با این قیمت‌ها تنها ماهی 1 مرتبه و  بعضی وقت‌ها اصلا گوشت نداریم که بخواهیم مصرف کنیم.

ستوده فر یکی دیگر از شهروندان کاشانی در رابطه با گران شدن گوشت می گوید: از وقتی قیمت ها تغییر کرده دیگر نمی‌توانیم گوشت قرمز بخوریم  و مجبوریم با خوردن سویا نبود آن را جبران کنیم.

‌البته در میان مردم، نگرانی از افزایش قیمت گوشت برای شب عید نیز وجود دارد که مسئولان کاشان  سخت در تلاش هستند که این موضوع را کنترل کنند. 

بالا بودن قیمت گوشت به دلیل ضعف در شبکه توزیع نیست

در همین زمینه مجیدکافی زاده، رئیس جهاد کشاورزی کاشان   درگفت و با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه بالا بودن قیمت گوشت به دلیل ضعف در شبکه توزیع نیست اظهار داشت: ما از نظر میزان گوشت در سطح کشور و حتی شهرستان با کمبود مواجه نیستیم و توزیع گوشت متناسب با تقاضای خانوار است، آنچه برای مردم ما مشکل ایجاد کرده است بالا بودن قیمت گوشت گرم در بازار است.

رئیس جهاد کشاورزی کاشان  دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز در چند ماهه اخیر را افزایش بهای تمام شده هر گوسفند و گوساله عنوان کرد و گفت: با افزایش قیمت دلار برخی از ارقام خوراک دام افزایش قیمت چشمگیری داشته است در نتیجه بهای تمام شده هر راس گوسفند و گوساله زنده افزایش یافته و این امر یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در چند ماهه اخیر است.

وی همچنین قاچاق  گوسفند زنده به خارج از کشور را از دلایل دیگر افزایش قیمت این منبع پروتئینی دانست و تشریح کرد: برخی از واسطهها  با خرید گوسفند زنده با قیمتی  حدود کیلویی42 هزار  تومان که حدوداً  10 هزار تومان  از قیمت داخل بیشتر است، دامداران داخلی را ترغیب به فروش گوسفند با چنین مبلغی کرده اند در نتیجه دامداران دیگر تن به فروش گوسفند زنده به مبلغ هر کیکو27 هزار تومان  ندارند که این موضوع قیمت گوشت قرمز در سطح کشور را افزایش داده است. 

کافی زاده با بیان اینکه  توزیع گوشت قرمز وارداتی در کاشان کم بوده است عنوان کرد: با توجه به استقبال زیاد همشهریان از گوشت قرمز گرم ،در هفته های گذشته استقبال چندانی از گوشت منجمد وارداتی نشد اما با روبه افزایش بودن قیمت گوشت گرم به مرور زمان، تقاضا برای گوشت وارداتی افزایش یافته است.

وی ادامه داد : به دلیل  اولویت داشتن تأمین گوشت در مرکز استان ها سهم کاشان  بسیار کاهش یافته است و پاسخ گوی تقاضای همشهریان نیست اما با پیگیری‌های صورت گرفته درصدد هستیم تا سهم کاشان را افزایش دهیم تا  شهروندان در تهیه گوشت با مشکل مواجه نشوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کاشان توزیع گوشت قرمز وارداتی  را از تمهیدات صورت گرفته برای شکستن حباب قیمت گوشت دانست و افزود : توزیع گوشت قرمز وارداتی و اجرای قانون ممنوعیت نقل و انتقال گوسفند بدون ضابطه بین استان‌ها  از راه‌های امید وارکننده ای است که امیدواریم در سال آینده قیمت گوشت قرمز در سطح کشور ساماندهی شود.

انتهای پیام/ ع

R7845/P1494/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد

حجت الله بیرانوند گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و در راستای تامین کالا به منظور تنظیم قیمت ها، از ابتدای سال گذشته تا اسفندماه هفت هزار تن برنج و شکر با نرخ مصوب دولتی برای عرضه در بازار عمومی به عاملیت‌های توزیع واگذار و مابقی نیز برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز توزیع شد.

وی اظهار داشت: ۱۲۰ تن شکر برای تهیه زولبیا و بامیه با نرخ هر کیلوگرم درب انبار ۲۵۵ هزار ریال و برای مصرف کننده ۲۸۵ هزار ریال تامین شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم برنج دانه بلند هندی نیز درب انبار ۳۳۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۳۵۰ هزار ریال تعیین شده بود که با توجه به نیازسنجی بازار، مشکل یا کمبودی در تهیه این اقلام اساسی ایجاد نشد.

مصرف ۲۷۴ هزارتن گندم

بیرانوند همچنین تصریح کرد: ۲۷۴ هزار تن گندم طی سال گذشته برای مصارف نان، صنایع و صنوف آرد در لرستان توزیع شده و یک هزار و ۲۷۰ واحد نانوایی لواش، ۵۲۵ واحد نانوایی سنگک، ۴۱ نانوایی تافتون، ۱۴۱ نانوایی بربری و ۳۴ نانوایی ساجی در لرستان فعال است.

بیرانوند با بیان اینکه در حال حاضر قیمت آرد کامل (سبوس دار) آزاد است، ادامه داد: علاوه بر این، قیمت بالای آرد و نان سبوس دار، استقبال نانوایی‌ها را از این ماده غذایی سالم کم کرده است که اداره کل غله و خدمات بازرگانی آمادگی دارد در صورت مراجعه و درخواست نانوایی‌ها برای پخت نان سبوس دار، حمایت‌های لازم را انجام دهد.

وی بیان کرد: از مجموع ۱۳ کارخانه آرد استان حدود ۱۰ واحد برای تولید آرد کامل با سبوس بالا اعلام آمادگی کرده اند، چراکه ماشین آلات آنها به روز و درصد سبوس گیری آنها قابل تنظیم است.

بیرانوند گفت: در صورت تولید عمده، آرد سالم به صورت یارانه‌ای در اختیار نانوایی‌های استان قرار می‌گیرد، بنابراین افزایش سبوس آرد در نانوایی‌ها به منزله افزایش قیمت نان نیست و نان پخت شده با همان قیمت سابق به فروش می‌رسد، چراکه تجربه پخت این نان در استان وجود دارد و تنها باید اقدامات لازم برای آگاهی و افزایش استقبال مردم اجرایی شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان همچنین سرانه مصرف نان در لرستان را ۱۲ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: به طور متوسط ماهانه ۲۵ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود که سه هزار تن سبوس آن گرفته و برای مصرف دام استفاده می‌شود، چراکه سبوس خام مصرف انسانی ندارد، در حالیکه می‌توان با سبوس گیری کمتری از آرد نانوایی، به ارزش غذایی نان‌های تولیدی اضافه کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳