Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- فعال سياسي بحريني: ملت بحرين هيچگاه حتي به اندازه سر سوزني از مواضع خود دست بر نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از صدا و سيما، شيخ محمدحسن خجسته به‌عنوان سخنران پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه تهران تأکيد کرد: ملت بحرين همواره صبور، استوار و پايدار و مخالف درماندگي و نااميدي بوده و خواهد بود و با سينه سپرکردن در مقابل تير‌هاي ظلم و جور ارتش‌هاي منطقه، هيچگاه حتي به اندازه سر سوزني از مواضع خود دست بر نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يکي از رهبران انقلاب مردمي بحرين، ملت بحرين را ملتي مقاوم، صبور و شجاع دانست که به وعده نصرت الهي ايمان راسخ دارد و با دلبستگي کامل به دين اسلام، رسول اکرم (ص) و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) با شکست، نااميدي و درماندگي بيگانه است.
وي گفت: ملت بحرين ملتي حسيني و رهبر آن مرجعي حيدري، حسيني و شجاع است که در شخصيت آيت الله شيخ عيسي قاسم متبلور شده و مردم بحرين اعم از مردان، زنان و جوانان و کودکان وي را همراهي مي‌کنند.
خجسته با اشاره به هشتمين سالگرد جنبش انقلابي مردم بحرين، انقلاب اين کشور را نويدبخش تحولي عظيم در مقابل ظلم، فساد و بردگي انسان‌ها دانست و افزود: بيش از 70 درصد مردم بحرين در حاليکه جانشان را در کف دست گرفته بودند در ميدان معروف لؤلؤ تجمعاتي به غايت مسالمت آميز و به دور از خشونت بر پا کردند، اما در مقابل، نيرو‌هايي از ارتش‌هاي عربستان، بحرين، امارات، قطر، کويت و اردن با پشتيباني همه جانبه آمريکا و انگليس براي سرکوب و ايجاد رعب و وحشت وارد عمل شدند.
وي گفت: اين ارتش‌ها به خيال خود گمان مي‌کردند با برخورد‌هاي قهرآميز، عزم و اراده ملت بحرين را سست و آرزوهايشان را نابود مي‌کنند، اما آنان در استفاده از نيرو‌هاي نظامي براي سرکوب مردم شکست خوردند، زيرا ملت بر مسالمت آميزبودن مطالبات و انقلابشان پافشاري کردند.
اين رهبر انقلاب مردمي بحرين افزود: رژيم بحرين با ملت ما وارد نبرد شد و در اين جنگ از انواع شگرد‌هاي تبليغاتي و ديپلماتيک استفاده کرد و از تمام امکانات مادي و دلار‌هاي نفتي که در اختيار داشت بهره برد.
خجسته گفت: اين رژيم از طريق فشار اقتصادي و ايجاد تفرقه ميان دسته‌ها و طوائف و نيز بر هم زدن هويت دموکراتيک و جمعيتي؛ و ديگر روش‌هاي پست و خباثت آميز سعي در شکستن اراده مردم داشت، اما ملت به‌رغم همه اين‌ها بر صبر و پايداري و ادامه راه اصرار دارد و ياري رساني شما ملت ايران به خود را عامل مهمي در پايداري، استمرار و اميد، براي ساختن کشوري مي‌داند که مشتاقانه در جستجوي آزادي، عدالت، برابري، عزت و کرامت است.
وي همچنين با تبيين مردمي بودن مطالبات و حقانيت ملت بحرين در نهضت خود، اظهار داشت: بحرين بحراني سياسي را مي‌گذراند که از درون آن نيز بحران‌هاي اقتصادي و اجتماعي بزرگي سر بر آورده است.
خجسته بيش از 85 درصد از درآمد عمده بحرين را وابسته به نفت دانست و افزود: اکنون بحرين پس از هشت سال به پرتگاه ورشکستگي اقتصادي و نابساماني مالي رسيده و دستبرد به اموال عمومي ملت و غارت زمين‌ها و سواحل سبب معضل مسکن در اين کشور شده است به نحوي که ده‌ها هزار نفر از 25 سال پيش همچنان در انتظار دستيابي به مسکن هستند.
وي گفت: خاندان حاکم، دارايي‌هاي بحرين را به سرقت بردند؛ ميليارد‌ها دلار در بانک‌هاي سوئيس اندوخته اند و شهرها، جزيره‌ها و زمين‌هاي وسيعي در کشور‌هاي مختلف خريداري کرده اند.
اين رهبر انقلاب مردمي بحرين افزود: فشار اقتصادي به طرز وحشتناکي شيوع يافته و منجر به خالي شدن خزانه دولت شده است و ملت با فقر مواجه شده اند به نحوي که فقط از راه کمک‌هاي ديگران قادر به معالجه و تحصيل هستند.
خجسته با استناد به آمار‌هاي جهاني درباره اختناق در بحرين گفت: در فاصله سال‌هاي 2011 تا 2018 دادگاه‌هاي رژيم، احکام قضايي ظالمانه فراواني را عليه معترضان به وضع حقوق سياسي ملت صادر کردند به نحوي که بيش از پنجاه هزار جلسه براي محاکمه متهمان در موضوعات مرتبط با آزادي بيان و تجمعات مسالمت آميز تشکيل شده است.
وي افزود: بيش از پانزده هزار بازداشت ظالمانه از سال 2011 تاکنون به ثبت رسيده است که در جريان آن بيش از پنج هزار نفر از بازداشتي‌ها در معرض شکنجه وحشيانه قرار گرفته اند. بيش از 1700 بازداشت ظالمانه مربوط به کودکان بوده که 815 مورد آن به بهانه‌هايي سياسي و غير واقعي به سلب تابعيت منجر شده و بر اساس آمار ثبت شده؛ 4 هزار و 997 نفر در سرکوب تجمعات مسالمت آميز زخمي شده اند.
وي گفت: طبق شاخص‌هاي بين المللي، بحرين با کاهش چشمگير ثبات، آرامش، آزادي و افزايش جَوّ اختناق و سرکوب مواجه شده و از زمان شعله ور شدن قيام عمومي ملت، پس‌رفت بزرگي در آزادي‌هاي عمومي و خصوصي و نقض آزادي اطلاع رساني و دسترسي به اطلاعات ايجاد شده است.
اين رهبر انقلاب مردمي بحرين افزود: در اين مدت با کاهش ميانگين ثبات و حاکميت قانون، گسترش فساد و افزايش نقض آزادي‌هاي رسانه‌اي مواجه بوده ايم؛ موضوعي که سبب شده است بحرين در زمره ناامن‌ترين کشور‌هاي دنيا و جزو بدترين کشور‌ها از نظر نقض آزادي‌ها و حقوق شهروندي محسوب شود.
خجسته گفت: طبق شاخص صلح جهاني، بحرين از اين نظر به جايگاه يکصد و سيم (130) تنزّل کرده و در سال‌هاي 2016 و 2017 در ميان کشور‌هاي کم امنيت جهان قرار گرفته است به نحوي که جايگاه آن در سال 2016 پايين‌تر از کشور‌هاي يمن و ليبي قرار دارد.
وي افزود: طبق شاخص دموکراسي جهان مندرج در مجله اکونوميست، بحرين در زمره بدترين کشور‌هاي جهان عرب معرفي شد و با کسب رتبه 146 جهاني از اين نظر جزء بدترين کشور‌هاي جهان و در زمره پنج کشور بد عرب در کنار ليبي قرار گرفت.
خجسته ادامه داد: در سال 2018 نيز بحرين در ميان بدترين کشور‌هاي جهان از نظر آزادي مطبوعات شناخته شد.
وي گفت: طبق شاخص اعلام شده از جانب سازمان مردم‌نهاد «فريدم هاوس»، بحرين در 10 سال گذشته در رده ششم بدترين کشور‌هاي جهان از نظر کاهش آزادي، پس از کشور‌هاي آفريقاي مرکزي، ترکيه، گامبيا، مالي و بروندي قرار دارد. در خصوص آزادي در فضاي وب نيز، طبق آمار و شاخص‌هاي اين سازمان مردم‌نهاد بحرين در سال 2017 با 57 امتياز در سطح جهاني در رتبه هفتاد و يکمين کشور در ميان کشور‌هاي بدون آزادي قرار گرفت در حاليکه پيش از آن در سال 2013 در رتبه هفتاد و دوم قرار داشت.
خجسته با درخواست ادامه حمايت مردم ايران از مردم بحرين به‌ويژه در رسانه‌هاي اجتماعي، راهپيمايي و دعاي خيرآنان و ديگر راه‌هاي پشتيباني تأکيد کرد: ملت بحرين هيچگاه به اندازه سر سوزني از مواضعش دست بر نخواهد داشت تا با رهنمود‌هاي فقيه عاليقدر آيت الله شيخ عيسي قاسم به پيروزي کامل و قاطع دست يابد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بحرين انقلابي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است

دادستان کل کشور گفت: با شناسایی افراد مستعد و تشکیل بانک اطلاعاتی از افراد جوان، مستعد و دارای قابلیت، رویکرد استفاده از نیروهای جوان، فاضل و انقلابی در سطح مدیریت در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد، اظهار کرد: شناسایی نیروهای فاضل و مستعد در سطح کشور و به ویژه در بین حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شده و با تشکیل بانک شایستگان، قوه قضاییه در آینده دارای یک ظرفیت عظیم و بی بدیل در سطوح مختلف خدمت و مدیریت است.

وی با اشاره به ابلاغ سند جدید تحول قوه قضاییه، تصریح کرد: هوشمندسازی و تسهیل ارائه خدمات، جلب رضایتمندی مردم، ایجاد زمینه‌هایی برای افزایش مشارکت مردم در امور مرتبط با دستگاه قضایی از طریق تقویت نهادهای سازشی از تاکیدات سند تحول قوه قضاییه است.

دادستان کل کشور عنوان کرد: تقویت نهادهای سازشی در روستاها، بخش‌ها، و شهرها و استفاده از مسیرهای حل اختلاف موضوعی است که ضرورت دارد و باید مورد اهتمام باشد.

وی همچنین به خلاء قانون در برخی از وظایف قوه قضاییه و تأکیدات سند تحول اشاره کرد و گفت: عدم وجود قانون مصرح در برخی از موضوعات اساسی باعث عملکرد سلیقه‌ای و ورود قوی و یا ضعیف در برخی از مقام‌های قضایی شده است.

وی تأکید کرد: پیگیری قانون‌نگاری در برخی از شمول مهم، همچون حقوق عامه، تأمین آزادی‌های مشروع و برخی از تأکیدات سند تحول قوه قضاییه در دستور کار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی، با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، تاکید کرد: راه حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، ایمان به شعار ما می‌توانیم است.

ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این دیدار گفت: شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور یک اقدام مهم و ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: شناسایی نخبگان و جوانان متعهد یک الگوی کامل مدیریتی بود که در ابتدای انقلاب توسط شهید بهشتی انجام می‌شد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد قوه قضاییه را اصل، پایه و ریشه در رابطه با اعتدال و اعتلای جامعه ذکر کرد و گفت: اگر دستگاه قضا در کشور خوب عمل کند یک جامعه هدفمند، قانونمدار و به‌هنجار شکل خواهد گرفت.

وی آموزش حقوق عمومی و موازین شهروندی توسط دستگاه قضایی به آحاد جامعه را ضروری دانست و یادآور شد: آموزش سبک زندگی، بایدها و نبایدهای حقوقی و موازین حقوق شهروندی به آحاد جامعه، از چالش‌های دستگاه قضایی کاسته و بر آرامش اجتماعی می‌افزاید.

وی انحصار به پشت میزنشینی یک مقام قضایی و رسیدگی صِرف به پرونده را به نقد گرفت و گفت: امروز باید یک مقام قضایی در بطن جامعه و در بین مردم باشد و اگر بی‌قانونی و انحرافی را دید، منشاء و علل شکل‌گیری مشکلات را دریابد و وارد عمل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • دادستان کل کشور: مصادیق آزادی‌های مشروع باید روشن شود
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • اراده مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان برای پیروزی فلسطین و جایگزینی نظامی عادلانه در جهان قطعاً محقق خواهد شد
  • روسیه: ۱۰۴ پهپاد اوکراینی سرنگون شد
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست
  • رئیسی: وحدت بین ایران و پاکستان ناگسستنی است
  • فیلم/ رئیسی: روحیه انقلابی و دین مداری مردم لاهور و پاکستان ستودنی است