Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@00:34:25 GMT

خواب، بهترين داروي عفونت!

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۳۹۶۳

خواب، بهترين داروي عفونت!

خبرگزاري آريا - پژوهشگران آلماني در بررسي جديدي، دليل تاثير خواب را بر کاهش عفونت نشان دادند.
به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، پژوهشگران آلماني در پژوهش جديدي دريافتند که چرا خواب گاهي اوقات مي‌تواند بهترين دارو باشد.
خواب، توانايي برخي از سلول‌ هاي ايمني بدن را در چسبيدن به اهداف مورد نظرشان بهبود مي‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين پژوهش که در «دانشگاه توبينگن» (University of Tübingen) آلمان انجام شده، نشان مي‌دهد که چگونه خوابيدن مي‌تواند با عفونت بدن نيز مبارزه کند.
«سلول‌ هاي تي» (T cells)، نوعي از گلبول‌هاي سفيد هستند که اهميت زيادي در واکنش ايمني بدن دارند. هنگامي که سلول‌هاي تي هدفي مانند سلول آلوده به ويروس را شناسايي مي‌کنند، پروتئين‌هاي چسبنده‌اي موسوم به «اينتگرين» (Integrin) را فعال مي‌کنند تا امکان چسبيدن به هدف و از بين بردن برايشان فراهم شود. با اينکه اطلاعات بسياري در مورد سيگنال‌هاي فعال‌کننده اينتگرين وجود دارد اما سيگنال‌هايي که وظيفه تعديل توانايي سلول‌هاي تي را براي چسبيدن به هدف بر عهده دارند، کمتر شناخته شده‌اند.
«استويان ديميتروف» (Stoyan Dimitrov)، سرپرست اين پژوهش و همکارانش تصميم گرفتند اثرات گروه متفاوتي از مولکول‌هاي سيگنال‌دهنده موسوم به «GPCRs» را بررسي کنند. بسياري از اين مولکول‌ها مي‌توانند سيستم ايمني را سرکوب کنند اما توانايي آنها در برانگيختن سلول‌هاي تي براي فعال کردن اينتگرين و اتصال به سلول‌هاي مورد نظر، ناشناخته است.
آنها دريافتند که مولکول‌ هاي «GPCRs»، از فعال شدن اينتگرين سلول‌ هاي تي پس از تشخيص هدف پيشگيري مي‌کند.
ديميتروف افزود: سطح مولکول‌هاي مورد نياز براي مهار فعاليت اينتگرين در شرايط بسياري مانند رشد تومور، عفونت مالاريا، «کم‌ اکسيژني» يا «هيپوکسي» و استرس بررسي شد. شايد اين روش، در سرکوب ايمني مرتبط با اين بيماري‌ها در ارتباط باشد.
اين گروه پژوهشي، سلول‌هاي تي به دست آمده از داوطلبان سالم را هم هنگام خواب و هم هنگام استراحت، با هم مقايسه کردند. سطح فعاليت اينتگرين سلول‌هاي به دست آمده از داوطلبان خواب، بسيار بالاتر از سلول‌هايي بود که از داوطلبان بيدار به دست آمده بودند. آنها دريافتند که اثر کارآمد فعاليت اينتگرين در سلول‌هاي خواب، ناشي از فعاليت مولکول‌هاي GPCRs است.
لوسيانا بسدوفسکي (Luciana Besedovsky)، از نويسندگان اين پژوهش گفت: يافته‌هاي ما نشان مي‌دهند که خواب، توانايي افزايش کارايي واکنش سلول‌ هاي تي را دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود

چهارمین جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز و سلول درمانی ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در بیمارستان شریعتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در بیمارستان شریعتی برگزار می شود.

این جشنواره تحت عنوان جایزه پرفسور اردشیر قوام زاده توسط پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا می شود.

پیوند سلول های بنیادی خونساز، فناوری ها و محصولات نوین درمانی، سلول درمانی، ژن درمانی و ویروس درمانی، فن آوری و آماده سای تولید محصولات سلولی، مطالعات علوم پایه سلولی و ترجمان بالینی، پزشکی بازساختی، اخلاق در پیوند و سلول درمانی و معرفی ظرفیت ها وظرفیت سازی از محورهای این جشنواره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • (ویدیو) اعتراف افسر جاسوس موساد به قدرت و توانایی ایران
  • از عمر جاودان «عروس دریایی نامیرا» چه می‌دانید!