Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:47:56 GMT

وجود300هزارحلقه‌چاه غیرمجاز درکشور

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۴۰۴۱

زارع گفت: هم اکنون ۳۰۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز و فاقد پروانه در عمق‌های مختلف عمیق و نیمه عمیق در دشت‌های کشور موجود است. ناطقان: عباس زارع مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه ۳۰۰ هزار حلقه چاه غیر مجاز و فاقد پروانه در کشور موجود است، اظهار کرد: هم اکنون ۳۰۰ هزار حلقه چاه غیر مجاز و فاقد پروانه در عمق‌های مختلف عمیق و نیمه عمیق در دشت‌های کشور موجود است که در برنامه تعادل بخشی وزارت جهاد کشاورزی با وزارت نیرو این موضوع باید ساماندهی و تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طبق قانون برنامه ششم، ۸۵ درصد هزینه اجرای سامانه‌های نوین آبیاری توسط دولت و ۱۵ درصد توسط بهره برداران پرداخت می‌شود که با توجه به نوسان نرخ ارز و افزایش قیمت لوازم و تجهیزات، سهم کشاورزان افزایش پیدا کرده است.

زارع آبیاری هوشمند را یکی از پروژه‌های اصلی کشاورزی هوشمند اعلام کرد و گفت: هوشمندسازی سامانه‌های نوین آبیاری در سال ۹۷ و سال آتی از جمله اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود که به همین منظور وزارت جهاد کشاورزی با فناوری اطلاعات تفاهم‌نامه‌ای در خصوص کشاورزی هوشمند امضا کردند که به این ترتیب آب مورد نظر گیاه در زمان و محل مورد نیاز با سیستم‌های نوین آبیاری تامین می‌شود.

تجهیز بیش از یک میلیون هکتار اراضی سنتی به سامانه نوین آبیاری/ ۵.۵ میلیون هکتار اراضی سنتی در کشور وجود دارد

مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری ادامه داد: تا کنون یک میلیون و ۸۸۰ هزار هکتار اراضی سنتی و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی زیر شبکه مدرن و سد‌ها به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند.

وی با اشاره به اینکه ۵.۵ میلیون هکتار اراضی سنتی و ۳ میلیون و ۲۰۰ هکتار اراضی مدرن زیر شبکه در کشور موجود است، بیان کرد: تا کنون یک میلیون و ۸۸۰ هزار هکتار از اراضی سنتی و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی شبکه مدرن به سامانه‌های نوین تجهیز شدند که این امر بیانگر آن است که به طور متوسط ۲۲ درصد اراضی آبی در کشور به سامانه نوین مجهز هستند.

زارع در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه بخش محدودی از اراضی به سامانه‌های نوین مجهز هستند، بنابراین راه درازی پیش رو داریم که با حمایت از پروژه‌ها و مشارکت صد درصدی بهره برداران می‌توانیم مابقی منابع آب و خاک را که اجازه می‌دهد به سامانه‌های نوین جهت افزایش بهره دری تجهیز کنیم. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: چاه ، غیر مجاز ، فاقد پروانه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چاه غیر مجاز فاقد پروانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان

حجت‌الله رئیسی اظهار داشت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و مابقی در راستای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریباً سه هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.

رئیسی اضافه کرد: این بنا‌های غیرمجاز شامل احداث ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید

رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر

وی با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری ها، گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

رئیسی ادامه داد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ