Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدکمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تجربه برجام ثابت کرده که ورود به قرارداد‌ها و معاهداتی همچون CFT، پالرمو و FATF به نفع ایران تمام نشده است، گفت: اهداف پشت پرده چنین معاهداتی به نفع ملت‌ها نیست، چراکه قدرت‌های جهانی طراحان مستقیم و اصلی این ابزارالات سیاسی برای اعمال فشار به کشور‌ها هستند که پشت لبخند‌های دیپلماتیک اروپا و آمریکا پنهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نظرات گروه موافقان و مخالفان پالرمو در ایران  گفت: ما باید در این ارتباط چند مورد مد نظر قرارا دهیم بنابراین در وهله اول باید کارشناسان با تجربه، حاذق و نخبگان امور بین المللی، موضوع را با دقت کامل در کارگروه‌های مهمی که باید تشکیل داده و بررسی کنندو طبق آن سود و زیان چنین معاهداتی را مشخص کنند، اما اگر ما به هرعلتی چاره‌ای جز پذیرش پالرمو و نظایر آن نداشتیم، باید طرفین مقابل هم شروط ایران را برای امضای این معاهدات بپذیرند، همانطور که ۶۰ کشور دیگر قبل ورود به FATF شروطشان را مطرح کرده‌اند.

سجادی ادامه داد: ما برای پیوستن به کنوانسیون پالرمو و نظایر آن دو شرط بزرگ داریم، یکی اینکه ما باید شرط کنیم اگرهر قانون جهانی، منطقه‌ای، بین المللی و هرچه که هست، درتضاد با قوانین نظام جمهوری اسلامی یا در مغایرت با شان نظام ارزشمند جمهوری اسلامی باشد، این معاهده قابل قبول نیست.

وی با اشاره به شرط دوم پذیرش پالرمو مبنی برعدم مغایرت آن با سیاست‌های اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: برای مثال طرفین مقابل ما در پالرمو، شاید حزب الله لبنان یا حتی سپاه پاسداران را گروهی تروریستی بدانند یا اینکه در حوزه اقتصادی اصلا تعریف و تحلیلی کاملا مغایر با تعریف آن در جمهوری اسلامی داشته باشند، درحالی که از نظر ما سازمان منافقین در زمره تروریست‌ها قراردارد پس این مساله خیلی مهم است  چراکه تعاریف ما با  تحلیل‌های طرف مقابل در پالرمو کاملا متفاوت به نظر می‌رسد.

سجادی ضمن تاکید بر اینکه احتمال مغایرت خط مشی‌های پالرمو با خط مشی و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران می‌تواند به دخالت طرفین ما در انرژی هسته‌ای، فناوری‌های دیگر، موشک‌ها و تسلیحات نظامی ما هم بیانجامد، افزود: با این شرایط آن وقت می‌توانند که تحریم‌ها را سخت‌تر کنند که یقینا به نفع ما نیست و به نظرم با این اوصاف پذیرش پالرمو و امضای آن در واقع بوسه زدن به دست گرگ است، زیرا بد عهدی‌ها قبلا در جریان برجام به اثبات رسیده و تجربه برجام باید هم اکنون درس عبرتی برای ما در ورود به پالرمو، CFT و FATF محسوب شود، زیرا به قول معروف آزموده را آزمودن خطا است.

وی یاد آور شد: به نظرم بهترین کار نپذیرفتن پالرمو است، اما باز هم اگر به دلایلی که در آن زیان نپذیرفتن از قبول آن بیشتر باشد، باید و باید شروطی را برای امضای این معاهده در نظر بگیریم، زیرا طرفین مقابل ما، آمریکا و اروپا در ظاهر در مورد روابط خوب دیپلماتیکی و صلح و نظایر آن صحبت می‌کنند، ولی در عمل اینطور نیست علاوه بر آن من تمام مفاد پالرمو را مطالعه کرده ام و در هیچ کجای آن هیچگونه بندی به عنوان ضمانت اجرایی در پایبندی به تعهدات طرف مقابل وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احزاب و تشکل ها پالرمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899733

دیگر خبرها

  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • سکوت کایل اسنایدر درباره شکست سنگین و تاریخی شکست!
  • حسرت شوت‌زنی که پنالتی از دست داد (عکس)
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • پیروزی سخت یونایتد مقابل قعرنشین در شب خروج لیورپول از کورس قهرمانی!
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم