Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهناز امامدادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در سال۹۶ الگوی توسعه مشاغل خانگی را آغاز کردیم و با توجه به مطالعات میدانی و تطبیقی با تعداد زیادی از کشورها به این نتیجه رسیدیم که در تکمیل برنامه های قبل از جمله توانمندسازی متقاضیان، اتصال به بازار و فروش محصولات، باید اقدامات ویژه و به مراتب پررنگ تری را در دستور کار قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مجموع این بررسی ها منجر به بازنگری در فرایند قبلی مشاغل خانگی شد و الگوی جدیدی تحت عنوان «الگوی نوین» توسعه مشاغل خانگی از سوی دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی پیشنهاد و در جلسه ستاد مطرح و تصویب شد.

رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی، «شناسایی ظرفیت ها» را یکی از مراحل اصلی الگوی نوین توسعه این مشاغل عنوان کرد و افزود: منظور از این ظرفیت ها صرفا منابع طبیعی و اولویت های استانی نیست بلکه این ظرفیت ها اشخاص حقیقی و حقوقی هستند که می توانند در فرایند کار مشارکت کنند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال در فرایند قبل صرفا متقاضیان ایجاد مشاغل خانگی در سامانه تقاضای خود را ثبت می کردند اما در الگوی جدید ما نیز در تلاشیم تا اشخاص حقیقی و حقوقی را شناسایی کنیم؛ در الگوی جدید یکی از بحث هایی که در مرحله اول یعنی «شناسایی ظرفیت ها» مد نظر قرار دارد، موضوع جلب مشارکت افراد برای همکاری در الگوی توسعه مشاغل خانگی است که نهادهای مردم نهاد، تعاونی ها، خیرین، کارآفرینان و پشتیبان ها را شامل می شوند.

امامدادی افزود: در الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به طور مشخص توسعه رشته های نوین، توجه به مزیت های نسبی و رقابتی، پایدارسازی مشاغل، توسعه فعالیت های شبکه ای، مشاوره و ارزیابی متقاضیان، اتصال به بازار و هدفمندی حمایت ها و کاهش وابستگی به تسهیلات مورد تاکید قرار دارد.

وی تاکید کرد: این سیاست را در سال ۹۶ در ۹ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری آغاز کردیم و اخیر استان سیستان و بلوچستان نیز به این استان ها اضافه شدند تا در مرحله اول اجرای طرح نوین مشاغل خانگی ۱۰ استان تحت پوشش قرار بگیرند.

اشتغال‌زایی برای  ۶ هزار زن سرپرست خانوار از سال۹۸

رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی وزارت کار گفت: با توجه به نتایج خوبی که تاکنون از اجرای این طرح حاصل شده و در بعضی استان ها نیز به صادرات انجامید، منجر به این شد که معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از اجرای این طرح در ۲۱ استان دیگر ویژه زنان سرپرست خانوار استقبال کند و این پیشنهاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داده شد.

امامدادی ادامه داد: در راستای ارائه این پیشنهاد از سوی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به وزارت کار، قرار است برای ۶ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار در ۲۱ استان کشور با بهره گیری از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اشتغالزایی شود.

وی افزود: با توجه به تاکید قانون برنامه ششم توسعه بر توانمندسازی زنان و همچنین ظرفیت مشاغل خانگی برای بهبود معیشتی زنان سرپرست خانواری که همسر خود را از دست دادند، زنان مطلقه و زنانی که به هر دلیلی مسئولیت مسئولیت تامین معاش خانواده را بر عهده دارند، این طرح در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی گفت: محدوده جغرافیایی این طرح در ۲۱ استان آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، قزوین، قم، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، همدان و یزد هستند.

امامدادی درباره آغاز این طرح گفت: برای اجرای این طرح باید تفاهم نامه ای بین وزارت کار و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مبادله شود که به سال آینده موکول خواهد شد.

وی با اشاره به مراحل اجرای طرح حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار گفت: در مرحله اول، شناسایی مزیت‌های جغرافیایی و شناسایی زمینه همکاری فعالان بخش خصوصی و غیردولتی، در مرحله دوم توانمندسازی، استعدادسنجی، مشاوره هدایت و آموزش متقاضیان و در مرحله سوم مشارکت کارافرینان خیرین و افراد پشتیبان در این طرح پیش بینی شده است.

رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی افزود: اتصال مشاغل خانگی به بنگاه‌های بزرگتر، تقویت، ارتقایی کمی و کیفی و استانداردسازی محصولات و سپس کمک به فروش و اتصال به بازار محصولات متقاضیان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4543028 محمد جندقی

منبع: مهر

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار طرح اشتغالزایی طرح مشاغل خانگی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند