Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه کشور دنیا با ارائه کمک‌های مالی و تسلیحاتی و تبادل اطلاعات جاسوسی با رژیم صهیونیستی، بیشترین کمک را به این رژیم برای ادامه جنایت‌های بین‌المللی‌اش می‌کنند. ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز مطالعاتی باحث، شکی نیست که یهودیان قوی‌ترین لابی‌های آمریکایی هستند و با ساماندهی و گستردگی قابل توجه خود بیشترین تاثیرگذاری را بر تصمیم سازان دولت و وزارت دفاع و سرویس‌های امنیتی و همچنین مراکز مطالعاتی این کشور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  لابی های صهیونیستی نقش قابل توجهی در دانشگاه‌ها و سندیکاهای شغلی و رسانه‌های خبری آمریکایی ایفا می‌کنند. این لابی‌ها مجموعه‌ای از فعالان هستند که منافع ویژه ای دارند و فشارهای خود را بر کارمندان رسمی دولت به ویژه قانونگذاران اعمال می‌کنند تا بتوانند بر رفتار آنها تأثیر داشته باشند.

این موضوع در شرایطی رقم خورده است که روند تصمیم سازی در سیاست خارجی آمریکا بیشترین انسجام را با منافع رژیم صهیونیستی دارد. به همین علت است که تطابق کامل در سیاست خارجی دو طرف مشاهده می‌کنیم و می‌بینیم که یهودیان کنترل کاملی در آمریکا دارند.

لابی‌های صهیونیستی در آمریکا در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما نگران این موضوع بودند که امضای توافق برجام بتواند دستاوردهای اقتصادی قابل توجهی برای ایران داشته باشد و به تقویت گروه‌های مورد حمایت ایران در لبنان و فلسطین اشغالی منجر شود. به همین علت اسرائیل از این فرصت استفاده کرد و از آمریکا خواست کمک‌های نظامی صورت گرفته به این کشور را برای مقابله با خطرات احتمالی ناشی از توافق هسته‌ای برجام افزایش دهد. به همین علت است که طی سالهای اخیر موفق شده پول بیشتری به ارزش صدها میلیون دلار  برای احداث سامانه‌های دفاع موشکی خود از آمریکا بگیرد.

تشریح سیاست‌های واشنگتن- تل‌آویو در سوریه در گزارش لابی صهیونیستی در آمریکاکارشناس غرب آسیا: نفوذ لابی صهیونیستی بر دولت ترامپ بیش از دولت‌­های پیشین است

کمک های امنیتی و نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی در پی امضای معاهده سازش کمپ دیوید با مصر در سال 1979 افزایش پیدا کرد. با این وجود دو دهه بعد بود که اولین یادداشت تفاهم میان دو طرف در خصوص کمک های نظامی به اسرائیل در سال 1998 به امضا رسید. مبلغ این کمک ها 21.3 میلیارد دلار بود که باید طی ده سال به رژیم صهیونیستی اعطا می‌شد. رژیم صهیونیستی همچنین می‌توانست تجهیزات نظامی مورد نظر خود را به صورت اقساط  از آمریکا خریداری نماید و مجبور به پرداخت تمامی مبلغ قراردادهای انجام شده به صورت یکجا نخواهد بود. 

بر اساس این توافق اسرائیلی‌ها می‌توانستند قراردادهای تسلیحاتی بزرگی را با شرکتهای آمریکایی منعقد کند و تامین مالی این قراردادها نیز از طریق کمک‌های مالی آینده آمریکا به این رژیم صورت می‌گرفت.

کمکهای مالی آمریکا به اسرائیل معمولاً در ماه اول سال مالی جدید واریز می‌شد. این در حالی بود که کمک‌های آمریکا به کشورهای دیگر معمولاً با تاخیر همراه بود.

در سال 2007 جرج بوش رئیس جمهور اسبق آمریکا بسته کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی را به مدت ده سال دیگر و تا مبلغ 30 میلیارد دلار  تمدید کرد. بهانه آمریکا از افزایش کمک به اسرائیل این بود که اسرائیل به عنوان متحد ارزشمند آمریکا با تهدیدات منطقه‌ای فراگیر و روز افزون مواجه شده است.

علاوه بر اینها در تابستان سال 2014 ، کنگره آمریکا با درخواست اسرائیل در جریان جنگ غزه نسبت به تامین مالی فوق‌العاده سامانه گنبد آهنین به ارزش 225 میلیون دلار موافقت کرد. همچنین سازمان دفاع موشکی آمریکا نیز برای سال مالی 2017 میلادی مبلغ 540 میلیون دلار کمک سالیانه برای برنامه همکاری های آمریکا و اسرائیل طی 5 سال آینده مشخص کرد.

بر اساس یادداشت تفاهم‌های صورت گرفته میان دو طرف، اسرائیلی‌ها اجازه دارند یک چهارم کمک‌های اقتصادی صورت گرفته از طرف آمریکا را در صنایع نظامی هزینه کنند.

در همین رابطه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در فوریه سال 2015 اعلام کرد که قراردادی با واشنگتن برای خرید  14 جنگنده « جوینت استرایک فایتر» به ارزش 3 میلیارد دلار با آمریکا به امضا رسانده است. برخی منابع در کنگره آمریکا گزارش دادند که مذاکرات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفته تا این رژیم بتواند کمک های سالیانه آمریکا را به مبلغ 5 میلیارد دلار افزایش دهد.

گزارش شورای امنیت ملی آمریکا در سایت اینترنتی این شورا نشان می‌دهد که کمک‌های مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما شاهد افزایش بی‌سابقه ای بوده است. این حمایت‌ها شامل دیدارهای مستمر دولت آمریکا با سرکردگان رژیم صهیونیستی و اصرار آمریکا برای تامین کمک های خارجی به اسرائیل نیز می‌شده است.

بر اساس آمار نجومی که در این گزارش ها درج شده، اسرائیل از سال 2009 بالغ بر 20.5 میلیارد دلار کمک در  زمینه‌های امنیتی از آمریکا دریافت کرده است. گزارش شورای امنیت ملی آمریکا این مبلغ را در سال 2014  بیش از هر زمان دیگری توصیف می‌کند.

این گزارش همچنین با اشاره به قرارداد کمک‌های 10 ساله آمریکا به رژیم صهیونیستی به مبلغ 30 میلیارد دلار می‌افزاید که شورای امنیت ملی آمریکا در سال 2016 از کنگره این کشور خواسته است تا کمک‌های بیشتری را به مبلغ 3.1 میلیارد دلار به این رژیم اختصاص دهد. به این ترتیب باراک اوباما حدود 3 میلیارد دلار برای احداث سامانه دفاع موشکی به رژیم صهیونیستی کمک کرده است این مبلغ علاوه بر 1.3 میلیارد دلاری است که دولت آمریکا از سال 2011 برای احداث سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین در اختیار تل‌آویو  قرار داده است. بخشی از این مبلغ شامل کمک‌های فوری آمریکا به رژیم صهیونیستی به مبلغ 225 میلیون دلار بود که در تابستان سال 2014 و در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه به تل‌آویو اختصاص داده شد.

وزارت خارجه آمریکا همچنین توافق امضا شده با اسرائیل که به موجب آن تل‌آویو به کمک‌های مالی بی‌سابقه 38 میلیارد دلار طی ده سال دست پیدا می‌کند، را تشریح کرده است. این توافق 8 میلیارد دلار بیشتر از توافقی است که در سال 2018 به پایان رسید. توافق مذکور بزرگترین میزان کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی را ثبت کرده است.

این توافق که مذاکرات بر سر آن پشت درهای بسته به مدت 10 ماه در سال 2016 انجام شد، برای اولین بار بودجه‌ای را برای سامانه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی اختصاص داده که مبلغ آن 500 میلیون دلار در سال است. قانونگذاران آمریکایی طی سال‌های اخیر حدود ششصد میلیون دلار به صورت سالیانه و داوطلبی برای توسعه سامانه‌های دفاع موشکی رژیم صهیونیستی اختصاص داده اند.

بر اساس توافقی که قرار است طی سال های 2019 تا 2028 به اجرا گذاشته شود، اسرائیل متعهد شده که برای درخواست کمک‌های بیشتر به کنگره آمریکا فشار وارد نخواهد کرد. تل‌آویو همچنین این حق را نخواهد داشت که بخشی از کمک های ارائه شده از سوی آمریکا را به خرید تسلیحات و تجهیزات نظامی و امنیتی از شرکت‌های وابسته به وزارت جنگ اسرائیل هزینه کند.

رژیم صهیونیستی همچنین تعهد داده که استفاده از 13 درصد از کمک های آمریکا برای خرید سوخت تجهیزات نظامی را نیز متوقف کند.

نقش کمک‌های مالی آمریکا در جنایت‌های رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در اکتبر سال 2018 اعلام کرد که توافق کمک‌های امنیتی جدید آمریکا به اسرائیل که میزان کمک‌های امنیتی طی 10 سال آینده را مشخص می‌کند، به اجرا گذاشته شده است.

وزارت خارجه آمریکا این توافق را یک سند تاریخی خواند و اعلام کرد که اجرای این سند نشان‌دهنده تعهد غیر قابل سازش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و دولت و ملت آمریکا در قبال امنیت اسرائیل است. بر اساس توافق مذکور، آمریکا سالانه 3.8 میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی کمک خواهد کرد. 3.3 میلیارد دلار از این مبلغ کمک های امنیتی سالانه است و نیم میلیارد دلار نیز به صورت سالانه به طرح مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی در زمینه حمایت از موشک‌ها اختصاص داده می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای امضای این سند تفاهم را نشان‌دهنده پایبندی آمریکا به حق اسرائیل برای دفاع از خود و حفظ برتری نظامی این رژیم در برابر دشمنان احتمالی در منطقه می‌داند.

یک منبع دیپلماتیک آمریکایی اعلام می‌کند که دولت اوباما همچنین از کنگره این کشور درخواست کرده بود با معامله فروش هواپیماهای جنگنده پیشرفته به اسرائیل به ارزش 3 میلیارد دلار جهت حفظ برتری هوایی رژیم صهیونیستی در منطقه موافقت کند.

گرچه توافق ده ساله جدید برای اعطای کمکهای بیشتر به رژیم صهیونیستی نیز در دوران باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا به تصویب رسیده، اما وزارت خارجه آمریکا تعهد خود را به ارائه کمک‌های نظامی به اسرائیل مورد تاکید قرار داده است. هیذر نایروت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این توافق را مورد ستایش قرار داده و تاکید کرد که ترامپ به این توافق متعهد بوده و کمک‌های مالی به تل‌آویو را دنبال خواهد کرد.

شکی نیست که هر اندازه که کمک های مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی افزایش پیدا کند، تل آویو تسلیحات و منابع مالی و تکنولوژی لازم برای حمله به همسایگان خود را پیدا خواهد کرد. اسناد محرمانه منتشر شده از سوی ادوارد اسنودن بنیانگذار سایت ویکی لیکس که پیشتر عضو آژانس امنیت ملی آمریکا بود، نشان می‌دهد که چگونه آمریکا و متحدانش تجاوزهای نظامی اسرائیل را به صورت مستقیم مدیریت می‌کنند.

اسناد و مدارک جدید نشان می‌دهد که دولت آمریکا و متحدان اصلی این کشور به صورت مستقیم در تجاوزهای رژیم صهیونیستی ضد همسایگان مشارکت دارند. هر زمان که اسرائیل به نوار غزه حمله می‌کند و کشتارهای گسترده ای را ضد غیرنظامیان این منطقه محاصره شده به راه می‌اندازد، دولت آمریکا تسلیحات مورد نیاز را در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده و همواره از این تجاوزها به صورت موضع‌گیری علنی یا در سازمان ملل متحد حمایت می‌کند.

کنگره آمریکا نیز در این رابطه مصوبات متعددی را برای حمایت بیش از پیش از اسرائیل تصویب کرده است. این درحالی است که شخصیت‌های اطلاع رسانی آمریکا مدعی می‌شوند که حمله اسرائیل ارتباطی به آنها ندارد.

اسنودن در اسناد و مدارکی که منتشر کرده است، این واقعیت را روشن می‌کند که تجاوز رژیم صهیونیستی بدون ادامه حمایت مستمر و سخاوتمندانه آمریکا از این رژیم امکان پذیر نخواهد بود.

مثلث جاسوسی هم‌دست رژیم صهیونیستی

آژانس امنیت ملی آمریکا طی یک دهه گذشته کمک‌های ارائه شده در زمینه فعالیت‌های جاسوسی به اسرائیل را به صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش داده است. یگان سیگنال های اطلاعاتی آمریکا و یگان 8200 جاسوسی رژیم صهیونیستی که در زمینه فعالیت‌های جاسوسی فعالیت می‌کنند، این کمک‌ها را دریافت می‌کنند. در بسیاری از حالت‌ها آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی با همکاری آژانس‌های اطلاعاتی و جاسوسی انگلیس و کانادا با یکدیگر وارد پروژه‌های مشترک می‌شوند و برنامه‌های جاسوسی را ضد رژیم‌های عربی دنبال می کنند. از جمله این رژیم‌ها می‌توان به عربستان سعودی و پادشاهی اردن و حتی تشکیلات خودگردان فلسطین اشاره کرد.

روزنامه گاردین انگلیس نیز در سپتامبر گذشته اعلام کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا اطلاعات جاسوسی خام را به صورت مستمر در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهد. این روزنامه یادداشت تفاهم بسیار محرمانه امضا شده بین آژانس اطلاعاتی انگلیس و رژیم صهیونیستی را منتشر کرد که نشان‌دهنده مناسبات فنی و تحلیلی گسترده دو طرف بود.

بر اساس این گزارش، همکاری مذکور در سطح گسترده ادامه پیدا کرده و شامل اهداف جغرافیایی نظیر کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه و خلیج فارس و کشورهای جنوب آسیا و کشورهای جدا شده از شوروی سابق نیز می‌شود.

همچنین خط ارتباطی ویژه‌ای بین آژانس امنیت ملی آمریکا و یگان 8200 برای تبادل اطلاعات خام و تحلیل‌های روزانه و نامه‌نگاری‌های فنی وجود دارد.

یک توافق بسیار محرمانه بین سرویس‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی، اولین توافقنامه رسمی امضا شده برای تبادل اطلاعات جاسوسی میان دو طرف را مربوط به سال 1967 می‌داند که بین لیندون جانسون رئیس جمهور وقت آمریکا و لوی اشکول نخست‌وزیر وقت رژیم‌ صهیونیستی به امضا رسید. البته مناسبات غیر رسمی در تعاملات این دو شبکه جاسوسی پیش از این و در دهه پنجاه نیز مرسوم بود.

علاوه بر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و دولت کانادا نیز منابع و اطلاعات خام خود را در اختیار اسرائیلی‌ها قرار می‌دهند. اسناد مربوط به اوایل سال 2009 و سالهای حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه نشان دهنده بخشی از این همکاری‌ها بود.

یکی از پروژه‌های بسیار محرمانه‌ای که موسسه ارتباطات دولتی انگلیس در سال 2009 انجام داد، پروژه توافق تبادل اطلاعاتی سه‌جانبه بود که میان آژانس اطلاعاتی انگلیس و آمریکا و رژیم صهیونیستی به امضا رسید و بر اساس آن امکان پوشش شبکه‌های ماهواره‌ای این کشورها را برای یکدیگر مهیا کرد. یکی از موضوعات اطلاعاتی مشخص شده در این توافق سه جانبه، فلسطینی‌ها بودند.

سند دیگری از آژانس اطلاعاتی دولت انگلیس نشان دهنده نشست چهار جانبه‌ای است که علاوه بر کشورهای مذکور، موسسه امنیت ارتباطات کانادا نیز در آن حضور داشته است.

آژانس اطلاعاتی انگلیس اذعان می‌کند که در اوایل سال 2009 بنا به درخواست یگان 8200 از نامه‌های الکترونیک و شماره تلفن‌های مختلف در این کشور جاسوسی کرده است.

انتهای پیام/

R36346/P36442/S8,90/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یکمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۴

نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا با تاکید بر اینکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مانعی بر سر راه‌حل ۲ دولتی میان این رژیم و فلسطین است، گفت نتانیاهو باید استعفا کند.

 «نانسی پلوسی» در جریان مصاحبه با شبکه «آر.تی‌.ای» ایرلند در مورد پیامدهای حمله رژیم صهیونیستی علیه غزه که جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته است، گفت از آنچه «حق» صهیونیست‌ها برای «دفاع از خود» می‌داند، حمایت می‌کند، اما افزود: «ما سیاست و اقدمات بنیامین نتانیاهو را رد می‌کنیم.»

رئیس سابق دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «وحشتناک است. چه چیزی بدتر از کاری که نتانیاهو در پاسخ به هفت اکتبر انجام داده است؟ او باید استعفا کند. او در نهایت مسؤول است.»

پلوسی ضمن انتقاد از مدیریت نتانیاهو، به حمایت از رژیم صهیونیستی متعهد باقی ماند، زیرا به گفته او، «در آنجا این کار، منافع امنیت ملی ایالات متحده است.» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا گفت نتانیاهو «سال‌ها است» مانعی برای صلح در منطقه بوده است.

پلوسی گفت: «نمی‌دانم او از صلح می‌ترسد، از صلح ناتوان است یا فقط خواهان صلح نیست، اما او مانعی بر سر راه‌حل ۲دولتی بوده است. من بر کلمه راه‌حل تاکید می‌کنم.»

آمریکا فرستاده ویژه جدید برای غزه منصوب می‌کند ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۳

طبق منبعی آگاه به برنامه‌های «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، قرار است به زودی «لیز گراند» رئیس موسسه صلح ایالات متحده به عنوان مسؤول تام‌الاختیار برای کمک‌های بشردوستانه به غزه منصوب شود.

 «لیز گراند» جایگزین «دیوید ساترفیلد» فرستاده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه خاورمیانه خواهد شد؛ فرستاده‌ای که در تاریخ ۱۵ اکتبر، یک هفته پس از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به این سمت منصوب شده بود.

یک منبع آگاه به برنامه‌های دیوید ساترفیلد به پایگاه خبری هاف‌پست گفت که او به کار خود در وزارت امور خارجه به عنوان مشاور ارشد ادامه خواهد داد. برای اولین بار این پایگاه خبری آمریکایی بود که در ماه ژانویه گزارش کرد که ساترفیلد مقام خود را به عنوان فرستاده ترک خواهد کرد.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند به‌رغم آنچه جو بایدن وعده داد بود تا وضعیت درد و رنج فلسطینیان را بهبود ببخشد، اما کارزار جنگی رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد آمریکا به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد.

«لیز گراند» که پیشتر مقام رسمی سازمان ملل متحد هم بود، در بحران‌های انسانی دیگری از جمله در یمن فعالیت کرده است.

او در میان کارشناسان امداد چهره‌ای شناخته شده است اما دوران تصدی او در موسسه صلح ایالات متحده (USIP) – به عنوان یک اندیشکده غیرحزبی با هدف پایان دادن به درگیری‌ها – در طول جنگ غزه بحث برانگیز شده است.

در اوایل سال جاری میلادی چندین تن از کارکنان، این موسسه صلح را به انجام «اقدامات ناکافی» در راستای کاهش تنش‌های اسرائیل-فلسطین و اتخاذ «رویکرد سیاسی امن نسبت به بحران غزه» متهم کردند.

یکی از همکاران گراند که نسبت به برنامه‌های او مطلع است، گفت که لیز گراند این موسسه صلح را برای پنج ماه ترک خواهد کرد.

سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا و موسسه صلح USIP هنوز به درخواست اظهار نظر در این رابطه پاسخی نداده‌اند.

تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۱

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» با اشاره به حملات حزب الله لبنان به شهرها و شهرک های صهیونیست نشین و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در نوار مرزی شمال فلسطین اشغالی نوشت: شهر «کریات شمونه» به شهر ارواح تبدیل شده است.

روزنامه جروزالم پست با اشاره به اینکه در پی حملات مقاومت اسلامی لبنان، شهر صهیونیست نشین «کریات شمونه» به عنوان بزرگترین مرکز جمعیتی در شمال فلسطین اشغالی پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تخلیه شده است، افزود که با ادامه عملیات مقاومت اسلامی لبنان در حمایت از جبهه نوار غزه و پاسخ حزب الله به حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان، کریات شمونه به شهر ارواح تبدیل شده است.

تعداد بازدید : 33 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

جروزالم پست با اشاره به اینکه در شهر کریات شمونه هیچ نیروی اورژانسی وجود ندارد، نوشت: تردد در این شهر به قدری کم است که شهرداری، چراغ های راهنمایی را خاموش کرده و تنها یک سوپرمارکت در آن فعال است که نزدیک ظهر تعطیل می شود و گرگ ها و حیوانات وحشی شب ها در این شهر پرسه می‌زنند.

این روزنامه با تاکید بر اینکه بیشتر صهیونیست های آواره شده از کریات شمونه تصمیم گرفته اند به این شهر بازنگردند، افزود که هر چه ابهام درباره درگیری با لبنان طول بکشد، احتمال اینکه صهیونیست ها بصورت دائم از این شهر خارج شوند، افزایش می‌یابد.

به نوشته این روزنامه صهیونسیتی، واقعیت های میدانی در شهرک های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی نشان می دهد که نوار مرزی شمال فلسطین اشغالی با جنوب لبنان به عمق پنج کیلومتر به یک منطقه امنیتی برای صهیونیستها تبدیل شده است.

این روزنامه فاش کرد که با توجه به پرتاب روزانه موشک‌ از لبنان، کابینه رژیم اسرائیل ۴۳ منطقه را در عمق پنج کیلومتری مرز با لبنان از دریای مدیترانه در غرب گرفته تا بلندی‌های اشغالی جولان در شرق تخلیه کرده است.

جروزالم پست افزود که این امر منجر به ایجاد یک منطقه امنیتی در داخل سرزمین های اشغالی فلسطین در امتداد کل مرز شمالی شده است.

به نوشته این روزنامه، بیش از ۶۰ هزار صهیونیست از شمال فلسطین اشغالی آواره شده اند و در حال حاضر در هتل ها، نزد اقوام یا دوستان یا در خانه های اجاره ای زندگی می کنند.

جروازالم پست اشاره کرد که مقامات کابینه رژیم اسرائیل به روسای شهرها و شهرک های شمالی فلسطین اشغالی گفته اند که به دلیل تنش ادامه دار و احتمال وقوع درگیری بزرگ احتمال دارد مدارس در سال تحصیلی در اول سپتامبر باز نشوند.

مشاهدات «دیوید ازولای» شهردار شهرک صهیونیست «المطلله» حاکی است که هر ۲ روز یک بار، یک موشک بر روی یک خانه فرود می آید و به ویژه موشک های ضد تانک «کورنت» مرگبار بوده است.

وی گفت که ۱۳۰ واحد مسکونی از ۶۰۰ واحد مسکونی این شهرک صهیونیست نشین آسیب دیده اند و برخی به طور کامل ویران شده اند.

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح

آسوشیتدپرس تصاویر ماهواره‌ای را منتشر کرد که حاکی از ایجاد یک اردوگاه بزرگ در رفح است؛ جایی که ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد تا قبل از عملیات برنامه ریزی شده، آوارگان را از آنجا تخلیه کند.

طبق گزارش این خبرگزاری، به نظر می‌رسد، یک مجتمع چادری جدید در نزدیکی خان یونس در جنوب نوار غزه ساخته شده است.

این تصاویر پس از انتشار گزارشی مبنی بر آماده شدن ارتش اشغالگر برای تکمیل مقدمات و آماده سازی عملیات زمینی در رفح و یک روز پس از تهدید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل مبنی بر اینکه «در روزهای آینده فشار نظامی بر حماس را افزایش خواهیم داد» منتشر شد.

این در حالی است که «ضیاء رشوان» رئیس سرویس اطلاع‌رسانی مصر خبر منتشره در یکی از روزنامه‌های مهم آمریکایی را مبنی بر اینکه مصر با طرف اسرائیلی درباره طرح‌هایی برای یورش احتمالی به رفح گفت‌وگو کرده، قاطعانه رد نمود.

رشوان تاکید کرد: در موضعگیری ثابت مصر که بارها از سوی سران سیاسی اعلام شده، این یورش که به کشتارها و تلفات انسانی بزرگ و ویرانی گسترده منجر و بر رنج و مشکلات ملت فلسطین در نوار غزه طی ۲۰۰ روز حملات خونبار اسرائیل افزوده خواهد شد، کاملا رد است.

همچنین منابعی اعلام کردند، ارتش خیلی زود عملیات زمینی در رفح را آغاز می‌کند و این عملیات شامل خارج کردن تعداد زیادی از ساکنان است.

بر اساس گزارش کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم دو تیپ را که تاکنون در مرزهای شمالی خدمت می‌کردند در هفته‌های اخیر برای مأموریت در نوار غزه آماده کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی رزمایش‌هایی را در چارچوب آمادگی برای جنگ غزه برگزار کرد. این رزمایش درباره روش‌های جنگ و درس گرفتن از نتایج جنگ کنونی غزه بود.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی تیپ‌های ذخیره را قبل از اینکه وارد غزه کند بعد از آموزش و تمرین به منطقه الکرمل منتقل می‌کند.

ادعای پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

 سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی نیست.

 حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت

رسانه عرب زبان رای‌الیوم نوشت که «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت که پیشنهادهایی را برای دستیابی به آتش بس در غزه مطرح کرده اند.

به گزارش رای الیوم، منابع عالی رتبه فاش کردند که حماس طی هفته های اخیر پیشنهادهای زیادی برای تسهیل در روند دستیابی به آتش بس در غزه دریافت کرده است.

این منابع به رای الیوم اعلام کردند: از بارزترین این پیشنهادها که از سوی کشورهای عربی صاحب نفوذ در منطقه به حماس ارائه شده، خلع سلاح کامل و آماده سازی آن برای وارد شدن به یک فرآیند سیاسی بزرگ است.

منابع یادشده بیان کردند که پیشنهاد خلع سلاح جنبش حماس موضوع جدیدی نیست، اما در برهه اخیر به شکل گسترده در میز مذکرات مطرح شده که این جنبش در ازای آن، به امتیازهای سیاسی در زمینه اوضاع داخلی فلسطین دست یابد و حمایت گسترده ای از حماس از سوی کشورهای عربی دریافت کند.

این منابع تاکید کردند که حماس همه این پیشنهادها را قاطع رد کرد و آن را به مثابه عبور از خطوط قرمز خود دانست.

منابع مذکور افزودند، آنچه حماس را نگران می‌کند، میزان همسویی کشورهای عربی برای برچیدن سلاح آن است. روند این تحولات در زمینه پرونده فلسطین خطرناک و بی سابقه و مطابق با شروط بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ ۲۰۰ روزه غزه است.

رای الیوم نوشت: این در حالی است که «اسامه حمدان» از رهبران حماس آب پاکی را روی دست مطرح کنندگان این پیشنهادها ریخت و گفت که ایده خلع سلاح مقاومت ساده لوحانه و نه منطبق بر واقعیت هاست و از عرصه به در کردن مقاومت، توهمی بیش نیست.

در همین حال، «ابراهیم المدهون» تحلیلگر امور سیاسی در این زمینه گفت: بحث خلع سلاح دقیق نیست. سعی حماس همواره تشکیل دولت فلسطین بوده است. درست است که حماس دنبال این هدف یعنی تشکیل دولت فلسطین است، اما نمی خواهد راهی را برود که دیگر گروه های فلسطینی رفتند و هرگز امتیازدهی بزرگ را نخواهد پذیرفت. حماس تاکنون درباره موضوع خلع سلاح بحثی نکرده است.

 

دیگر خبرها

  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه
  • ساعت سرکوب در دانشگاه‌های آمریکا / گسترش جنبش‌های مردمی حمایت از فلسطین همزمان با مشت آهنین غرب در برخورد با فعالان معترض
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • آمریکا: از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی نداریم
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین