Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از تهیه و تدوین نقشه راه ارتقای جامعه زنان و خانواده استان گیلان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی به دنبال رفع عقب ماندگی‌ها در این حوزه هستیم.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار پیش از ظهر شنبه در دیدار با آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به اهمیت و جایگاه بانوان در جامعه، اظهارکرد: بانوان ۵۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های حوزه بانوان و خانواده مبتنی بر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامه ششم توسعه و همچنین سیاست‌های دولت است، افزود: تاکنون سه لایحه در این زمینه به هیئت دولت ارسال کردیم.

ابتکار با اشاره به اینکه عدالت یکی از محورهای مهم در لایحه حمایت از خانواده است، بیان کرد: عدالت در دسترسی به آموزش، بهداشت و سایر موارد برای زنان و مردان رویکرد دولت است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده همچنین در ادامه از تهیه و تدوین نقشه راه ارتقای جامعه زنان و خانواده استان گیلان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی به دنبال رفع عقب ماندگی‌ها در این حوزه هستیم.

وی در ادامه به تحولات و تغییرات ایجاد شده در وضعیت بانوان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و تصریح‌کرد: دولت نیز در زمینه ایجاد اشتغال برای بانوان و همچنین حمایت از آنها در سایر حوزه برنامه‌های مختلف در دستور کار دارد.

ابتکار با اشاره به اینکه اقداماتی که در حوزه بانوان و خانواده در استان گیلان انجام شده مطلوب و قابل تقدیر است، ادامه داد: طی دو سال گذشته مطالعات طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی برای جوامع آسیب دیده و در معرض آسیب در استان گیلان در حال انجام است.

وی به جامعه روستایی استان گیلان نیز اشاره کرد و افزود: برای بهره‌برداری از ظرفیت بالای بانوان روستایی به ویژه در زمینه ایجاد اشتغال برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته که و ما نیز از صندوق‌های خرد روستایی حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.

ابتکار تأکید کرد: بهره‌گیری از توانمندی‌های بانوان روستایی در استان گیلان در ایجاد کسب و کارهای خرد و رونق این مناطق کمک می‌کند.

وی در ادامه به تأکید رئیس جمهوری بر لزوم استفاده از بانوان در پست‌های مدیریتی نیز اشاره و از استاندار گیلان برای توجه به این حوزه تقدیر و تشکر کرد.

نشست با زنان فعال اقتصادی و کارآفرین گیلان، بازدید از اورژانس اجتماعی، حضور در نشست گفتگوی ملی خانواده، نشست با مسئولان قضائی گیلان در زندان لاکان رشت از مهم‌ترین برنامه‌های سفر یک روزه ابتکار به گیلان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خانواده زنان معصومه ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • حضور توپکا و شاهان میاندورود در دور برگشت لیگ دسته دوم بسکتبال بانوان کشور
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • تداوم تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در تل‌آویو
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود