Web Analytics Made Easy - Statcounter

بيش از ۱۴۰ پروژه مختلف فني صدا و سيماي مرکز آذربايجان‌شرقي با هزینه ای حدود ۲۵۰ ميليارد ريال در تبریز افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، بيش از 140 پروژه مختلف فني صدا و سيماي مرکز آذربايجان‌شرقي اعم از گسترش پوشش ديجيتال، بهينه سازي و بروز رساني تجهيزات فني پخش و توليد، گسترش سيگنال رساني و افزايش سيستم هاي ارتباطي(فيبر نوري و SNG)، تجهيزات ارتباطي نوين با استفاده از بسترهاي مخابراتي و موبايلي، همچنين گسترش زيرساخت هاي شبکه اي و نرم افزاري و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي افتتاح شد.

بنابر این گزارش، اين طرح ها شامل ۱۱۸ فرستنده تلويزيوني و اف ام، ۲۶ طرح تاسيسات و ساختمان،۲۳ طرح ارتباطات زميني و ماهواره‌اي، ۴ طرح پشتيباني فني و سه طرح فناوري اطلاعات است.

مدير کل صدا و سيماي مرکز آذربايجان شرقي در این مراسم با بيان اينکه امروزه با پديده استعمار فرانو و تحميل اهداف کشورهاي استعماري نيابتي بر کشورهاي هدف مواجه هستيم گفت: تهديدات اينترنتي و رسانه اي، پايه و اساس اين نوع استعمار است و بر کسي پوشيده نيست که بستر اين تهديدات رسانه ها هستند.

مرتضي صفري افزود: مهم ترين تهديد در اين زمينه، سامان دادن به بروز و ظهور رسانه هاي بيگانه و تضعيف رسانه هاي داخلي است و امروز همه رسانه ها تلاش مي کنند با دو عنصر محتوا و کيفيت در برنامه هاي توليدي، ارتباط خود با مخاطب را حفظ و تقويت کنند.

وی پروژه هاي قابل افتتاح فني امروز در صدا و سيماي مرکز آذربايجان شرقي را گامي در راستاي ارتقاي کيفيت برنامه هاي توليدي اين مرکز اعلام کرد و افزود: در محتواي برنامه هاي توليدي مرکز هم کارهاي خوبي انجام شده است که در مدت زمان کوتاه قابل مشاهده خواهد بود.

مديرکل صدا و سيماي مرکز آذربايجان شرقي در ادامه به قابليت ها و توانمندي هاي فني مرکز و گستره پوشش ديجيتال فرستنده هاي راديويي و تلويزيوني آذربايجان شرقي اشاره کرد و گفت: با وجود اين، مهمترين مشکل فني مرکز، کيفيت واحد سيار است.

وي تصريح کرد: آذربايجان شرقي 4 تيم فوتبال و واليبال در ليگ برتر دارد و با توجه به موقعيت سياسي - اجتماعي استان، سالانه ده ها همايش، سمينار، اجلاس و مسابقات مختلف فرهنگي، ورزشي و... در استان برگزار مي شود و امکانات فني اين مرکز براي پوشش آنها محدود است و جوابگوي پوشش راديويي و تلويزيوني آنها نيست.

وي انتقاد جوانان به نحوه پوشش رويدادهاي ورزشي استان را بجا دانست و گفت: واحد سيار صدا و سيماي مرکز آذربايجان شرقي مربوط به سال 1375 است و مطالبه جوانان در خصوص پوشش و انعکاس مطلوب اين رويدادها، با کمک همه دستگاه هاي اجرايي محقق خواهد شد .

گفتنی است، براي اجراي اين طرح‌ها در مجموع حدود ۲۵۰ ميليارد ريال هزينه شده که ۲۳۰ ميليارد ريال آن از محل اعتبارات رسانه ملي و ۲۰ ميليارد ريال از محل اعتبارات استاني تامين شده است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن 22 بهمن حادثه تروریستی حمله تروریستی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فاطمیه ایام فاطمیه وزیر ارشاد انقلاب اسلامی شبکه سهند تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه