Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نفت کویت برنامه های جدیدی برای یک سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در محوریت سرمایه گذاری خود قرار داده است و احتمال دارد در سال جاری میلادی ۸ واحد تجاری خود را در ۴ واحد ترکیب کند و سرمایه گذاری را در این ۴ واحد انجام دهد.

 

کاهش قیمت نفت، و از طرف دیگر کاهش تولید بر اساس توافق اوپک باعث شده است تا کویتی ها یک بازنگری  مجدد درباره نحوه مصرف پول به دست آمده از درآمدهای نفتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این شرکت اعلام کرده است که تا سال ۲۰۴۰، حدود ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژه های خود هزینه خواهد کرد.

 

همچنین شرکت نفت کویت احتمالا ۴ شرکت، Kuwait Foreign Petroleum Co., Kuwait Oil Tanker Co., Kuwait Gulf Oil Co و Petroleum Industries Co را در سیاست های بلندمدت خود با یکدیگر ترکیب کند.

 

از سوی دیگر وزیر سابق نفت کویت که در ماه دسامبر استعفا داد گفته است اختلافات داخلی در کویت پروژه های نفتی را به تعویق انداخته است. صنعت نفت emirats که بیش از ۹۰ درصد درآمد این کشور را تامین می کند، در حدود دو دهه است که درگیر مشاجرات سیاسی است.

 

 شرکت نفت کویت در حال تلاش برای گسترش صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی است علی رغم کاهش ۲۸ درصدی معاملات پایه نفت برنت از اکتبر تاکنون است.

 

 اکثر کشورهای عربی خلیج فارس بودجه خود را از فروش نفت به دست می آورند و با توجه به تغییر سطح قیمت نفت در ماه های گذشته، دولت ها تلاش می کنند تا بازار رقابت را حفظ کنند که باعث شکل گیری یک موج بی سابقه ترکیب شرکت های نفتی در منطقه شده است.

 

نفت قطر دو واحد گاز طبیعی مایع خود را در سال ۲۰۱۸ ادغام کرده است. شرکت نفت آرامکو، بزرگترین صادرکننده نفت، در حال مذاکره برای به دست آوردن شرکت صنایع پایه سعودی است که بزرگترین معامله پادشاهی عربستان خواهد بود.

 

شرکت نفت کویت در حال بررسی سرمایه گذاری بر روی نفت سنگین است که تولید آن هزینه زیادی دارد. این سرمایه گذاری با هدف تولید روزانه ۸۵ هزار بشکه نفت سنگین تا سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ انجام می شود و این شرکت در تلاش است تا بر روی مخازن نفت خام سرمایه گذاری کند.

 

کویت چهارمین تولیدکننده نفت اوپک است و روزانه دو میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه نفت تولید می کند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بی‌شک مرهون فعالیت‌های توسعه‌ای و رشد در صنایع نفت و گاز کشور است.

سعید تاجیک درباره موضوع رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲ به خبرنگار شانا گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بدون‌ شک مرهون صنایع نفت و گاز است، زیرا پارسال در بخش صادرات غیرنفتی با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه هدایت نقدینگی به‌سمت پروژه‌های نفت و گاز از طریق استفاده از سرمایه بانک‌ها می‌تواند آثار اقتصادی مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: بانک‌ها در تزریق نقدینگی در سال گذشته ضعیف عمل کردند و درواقع بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ نتوانست از این تسهیلات استفاده کند. معتقدم بخش خصوصی را باید بیش از این وارد میدان کرد، نه اینکه به‌نوعی فریز شود.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: امروز بحث سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و به‌ویژه پتروشیمی باید جدی دنبال شود، زیرا توسعه این صنایع بدون سرمایه‌گذاری ممکن نیست.

گفتنی است که محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌) در نشست هیئت نمایندگان این اتاق گفت: طبق آمار ارائه‌شده از سوی گمرک، صادرات نفتی کشور در سال گذشته معادل ۳۵.۹ میلیارد دلار بود که نسبت به سال قبل از آن (۱۴۰۱) ۸.۶ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)