Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت که شورای عالی اصلاح طلبان نظارت جدی بر عملکرد شورای اسلامی کلانشهرها و فراکسیون امید نداشته است.

به گزارش مشرق، محمدرضا عارف رئیس شورلای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در دیدار با اعضای دفتر سیاسی حزب ندای ایرانیان با تبریک برگزاری چهارمین کنگره این حزب به عنوان انتخابی این کنگره یعنی "تعامل و مدارا، اصلاحات گام به گام و توسعه پایدار" اشاره کرد و گفت: تعامل و مدارا راهبرد اصلی جریان اصلاحات است و به نظر می‌رسد حزب ندای ایرانیان بسیار هوشمندانه برای کنگره خود عنوان تعامل و مدارا را انتخاب کرد هر چند جای واژه"امید" در این عنوان خالی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

زمان برای طفره اصلاح‌طلبان از مسئولیت دولت روحانی دیر شده است

وی در همین راستا و با بیان اینکه نمی‌توانیم در فعالیت‌های سیاسی و تشکیلاتی خوشبین نباشیم، گفت: در قاموس اصلاح‌طلبی یاس و سرخوردگی و ناامیدی جایی ندارد. وقتی برخی از اظهارات دوستان اصلاح طلب را در فضای مجازی می‌خوانم که نسبت به آینده اظهار ناامیدی می‌کنند تعجب می‌کنم که چطور یک اصلاح طلب می‌تواند ناامید باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از فعالیت‌های حزب ندای ایرانیان که محور فعالیت‌هایش بر محور جوانان و تربیت نیروی انسانی کارآمد است، خطاب به اعضای این حزب گفت: راهی که آغاز کرده‌اید را با قوت هر چه تمام تر ادامه دهید.همانگونه که رهبر معظم انقلاب در بیانیه راهبردی شأن تاکید کرده‌اند جوانان باید آماده پذیرش مسئولیتهای کلان در کشور شوند. وقتی مخاطب بیانیه ایشان جوانان هستند نشان از این دارد که نظام اسلامی هیچ راهی جز میدان دادن به جوانان باانگیزه، متخصص و متعهد ندارد و به همین دلیل مسئولیت حزب ندای ایرانیان از گذشته بیشتر می‌شود.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه غفلت‌هایی که در گذشته در خصوص میدان ندادن به جوانان صورت گرفت باید جبران شود، به تشریح عملکرد جریان اصلاحات در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان پرداخت و گفت: شخصاً از برخی احزاب اصلاح‌طلب عضو شورای عالی اصلاح طلبان گلایه مند هستم چرا که تصور می‌شود رابطین این احزاب جمع بندی شورای عالی اصلاح طلبان را به حزب متبوع خود منتقل نمی‌کنند به همین دلیل هیچوقت احساس نکردیم رابطه تنگاتنگی با احزاب وجود دارد. باید این نقیصه برطرف شود و شورای عالی با دریافت نکته نظرات اعضای خود بهتر بتواند فعالیت‌های خود را ساماندهی کند.

وی با بیان اینکه از جمله مخالفین تشکیل شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در سال ۹۴ بودم ولی مسئولیت این شورا توسط اعضا به گردن من گذاشته شد، خاطرنشان کرد: تشکیل شورای عالی اصلاح طلبان پیشنهاد شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بود و قبل از انتخابات مجلس دهم برخی از اعضای شورای هماهنگی در چندین نوبت در ملاقات‌های مختلفی که با من داشتند اصرار به تشکیل شورای عالی اصلاح طلبان و پذیرش مسئولیت در این شورا را مطرح کردند که در نهایت پذیرفتم.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان با اشاره به برخی اظهارنظرها درخصوص سکوت وی، تاکید کرد: شخصاً معتقدم درخصوص برخی مسائل حرف نزدن هنر است. اگر درباره برخی مسائل جریان اصلاحات و کشور صحبت کنم مطمئنم همان کسانی که بحث سکوت من را مطرح می‌کنند از طرح برخی موضوعات گلایه خواهند کرد. نمی‌خواهم با اظهارنظرهایم باعث تضعیف انسجام، همبستگی و یکپارچگی داخل خانواده اصلاحات شوم وگرنه می‌توانم به عنوان مثال درباره علت اینکه دوم خرداد ۷۶ به تیر ۸۴ ختم شد مطالب زیادی بگویم.

وی با بیان اینکه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در چارچوب منافع ملی و تلاش جهت مشارکت حداکثری مردم در رویدادهای مهم از جمله انتخابات دستاوردهای ارزنده‌ای داشت، خطاب به منتقدین عملکرد شورای عالی، گفت: برخی احزابی که از عملکرد شورای عالی اصلاح‌طلبان گلایه مند هستند بیشترین سود را از تشکیل شورای عالی بردند و در جریان انتخابات‌های اخیر، آنها بیشترین جذب نیرو را در حزب شأن داشتند.

عارف با یاددآوری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۹۶ گفت: در جریان این انتخابات بیشترین هزینه را در جریان بستن لیست امید متحمل شدم در حالی که کوچک‌ترین اعمال نظری هم در تهیه لیست نداشتم البته هیچ شخص و اشخاصی هم نفوذی در انتخاب افراد لیست امید نداشتند و لیست بر اساس سازوکار مشخص و از قبل تعیین شده بسته شد.

وی با انتقاد از نحوه تعامل شورای شهر تهران با شورای عالی اصلاح طلبان، گفت: از همان ابتدای فعالیت شورای اسلامی شهر تهران و در اولین عملکرد مهم خود یعنی انتخاب شهردار، به مشورت‌هایی که داده شد متأسفانه توجه‌ای نشد و تاکنون هم شورای عالی اصلاح طلبان نظارت جدی بر عملکرد شورای اسلامی کلانشهرها و فراکسیون امید نداشته است.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه کوچک‌ترین خطای یک فرد را به کل جریان اصلاحات تعمیم می‌دهند و شروع به پرونده سازی برای اصلاح طلبان می‌کنند بر ضرورت پرهیز از حاشیه سازی در خانواده اصلاحات تاکید کرد.

وی در همین زمینه تصریح کرد: برخی اظهارات داخل جریان اصلاحات به خودزنی رسیده است. کسانی که عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان را زیر سوال می‌برند واقعاً انتظاری غیر از رأی آوری لیست یکپارچه امید در انتخابات‌های اخیر داشتند؟ مردم به ما اعتماد کردند و باید به اعتماد آنها با عمل به وعده‌های خود و توجه به مطالبات آنها پاسخ دهیم. کاری نکنیم که با برخی اظهارنظرهای غیرواقعی دل مردم را خالی کنیم.

عارف با تاکید بر اینکه در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اعتقاد به شفافیت وجود دارد، گفت: بعد از پایان دور دوم شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با انجام نظرسنجی از برخی نخبگان درخصوص ادامه فعالیت شورای عالی بالای ۸۰ درصد بر تداوم فعالیت شورا تاکید داشتند البته مطمئناً برخی سازوکارهای شورای عالی اصلاح خواهد شد.

در ابتدای این دیدار، اعضای دفتر سیاسی حزب ندای ایرانیان با تاکید بر اینکه دلگرمی اعضای این حزب به حمایت‌های عارف از این حزب است درخصوص آینده جریان اصلاحات و عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نکته نظرات خود را مطرح کردند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بودجه 98 تحولات ونزوئلا حمله تروریستی زاهدان اصلاح طلبان اصلاحات شورای سیاستگذاری اصلاحات فراکسیون امید کلانشهرها محمدرضا عارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • باید یک سیلی پای گوش لیائو خواباند!
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت