Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@13:59:56 GMT

برای شست‌وشوی فرش چقدر باید هزینه کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۲۸۵۸

حمید محمدی در رابطه با فعالیت واحدهای صنفی قالی‌شویی در ماه پایانی سال، اظهار کرد: فعالیت قالی‌شویی‌ها دارای نرخ مصوبی است که این نرخ در سال گذشته تعیین شده و قرار بر آن است تا در هفته آینده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزایش ۱۰ درصدی نرخ را که به تأیید اتاق اصناف رسیده، تأیید کند.

وی با بیان این‌که طی سال جاری قیمت مواد شوینده و دستمزد کارگر افزایش قابل توجهی داشته است، تاکید کرد: از سال گذشته اعضای رسمی اتحادیه که ۳۵۰ عضو هستند فعالیت خود را بر پایه نرخ‌های تعیین شده انجام داده‌اند و تنها خدمات ویژه همچون رفوگری، رنگ‌رزی و لکه‌بری بنابر نرخ توافقی مابین دو طرف انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه قالی‌شویان تهران اظهار کرد: در ایام شب عید میزان تقاضا برای شست‌وشوی فرش افزایش می‌یابد که متأسفانه افراد نابلد در ماه‌های بهمن و اسفندماه برای کسب درآمد با تکیه بر تبلیغات کاغذی و فضای مجازی به صورت غیرمجاز به شست‌وشوی فرش می‌پردازند. در این زمینه متقاضیان باید با مراجعه به سایت اتحادیه قالی‌شویان، صحت فعالیت واحدهای صنفی را مورد بررسی قرار دهند و این در حالی است که در سایت اتحادیه حتی نام اعضای متخلف هم اعلام شده است.

محمدی با تاکید بر این‌که قیمت پودر و مواد شوینده در سال جاری با رشد چهار برابری مواجه شده است، خاطرنشان کرد: هزینه شست‌وشوی انواع موکت معمولی از هر مترمربع ۲,۰۰۰ تومان تا ۳۶۰۰ تومان، شست‌وشوی موکت پرزدار و گل برجسته ۲,۷۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان، شست‌وشوی انواع فرش ماشینی ۴۵۰۰ تا ۱۰ هزار تومان، شست‌وشوی انواع فرش دستباف ۷,۵۰۰ تومان تا ۲۲ هزار تومان، شست‌وشوی فرش دستباف روشن اعلای کاشان اردکان ۹۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان، شست‌وشوی فرش گل ابریشم ۱۸ هزار و ۳۰۰ تا ۶۰ هزار تومان و ورودی کرایه رفت و برگشت در سراسر تهران بابت چند تخته فرش برای یک خانواده ۲۰ هزار تومان تعیین شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قالیشویی نرخ قالیشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۱۴): بخش فرهنگ و هنر» بیان می‌کند که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ طبق اصلاحات انجام شده در ماده (۱۸۲) آیین‌نامه داخلی، در ۲ بخش به مجلس تقدیم شد؛ بخش اول شامل ماده واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور، سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آن‌ها، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت و فروض برآورد منابع و مصارف بودجه بود که دولت به‌صورت رسمی در اوایل سال ۱۴۰۲ تقدیم مجلس کرد اما بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ درباره جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه در ابتدای سال ۱۴۰۳ اعلام وصول شد و لازم است بررسی این بخش به‌ همراه جداول و پیوست‌های منتشر شده، صورت گیرد.

این گزارش مطرح می‌کند که موضوع هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در راستای بند الحاقی مشابه در برنامه هفتم توسعه، استفاده از ظرفیتی است که دولت از آن به‌منظور اجرای احکام حوزه فرهنگ در برنامه هفتم، بهره برده و تلاش کرده است تا با درج حکم مربوطه و برآورد اعتبارات آن در لایحه بودجه سالیانه، حکم مذکور در برنامه هفتم را اجرا کند.

در این گزارش آمده است که جدول برآورد هزینه‌کرد ۱ درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری برای اولین بار به‌منظور تفصیل بند «ب» تبصره «۱۳» قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش دوم لایحه درج شده است که به‌نظر می‌رسد طراحی چنین جدولی به‌منظور طراحی هزینه‌کرد این بند و همچنین استناد هر ردیف به مواد برنامه هفتم توسعه، اقدام مطلوبی، خصوصا در این بند باشد.

این گزارش ادامه می‌دهد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، برخلاف لوایح سال‌های گذشته، جدول وضعیت اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در لایحه بودجه به‌کلی حذف شده‌ است و امکان مقایسه وضعیت اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و مجموع آن‌ها از بین رفته است؛ همچنین این امر باعث شده امکان مقایسه سهم هر فصل از امور نیز از بین رفته و نیز نتوان سهم امور مختلف از جمله امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری را نسبت به سایر امور ده‌گانه ارزیابی کرد. همچنین در ردیف‌های متفرقه درخصوص اعتبارات در نظر گرفته شده، بعضا ابهامی که در نحوه هزینه‌کرد وجود دارد باید برطرف شود. ازاین‌رو، باید دستگاه یا دستگاه‌های مرتبط و ابعاد اجرایی آن تا حد لازم شفاف شود.

در این گزارش مطرح می‌شود که در خصوص سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر که بعضا اقدامات و سنجه‌ها بسیار کلی و مبهم است و در عمل سنجش و ارزیابی مشخص و شفاف از عملکرد دستگاه را امکان‌ناپذیر می‌کند که به تدقیق و جزیی‌تر شدن و در مواردی جهت‌گیری کیفی نیاز است. ازسوی‌دیگر، با توجه به اینکه لایحه بودجه باید با هدف تحقق سالیانه بخشی از برنامه توسعه باشد، اما در اقدام‌ها و سنجه‌های تعیین شده در لایحه بودجه برای دستگاه‌های سیاستگذار، کمتر رد مشخص و واضحی از احکام برنامه هفتم توسعه (به‌ویژه جدول اهداف کمی ذیل ماده (۷۴) برنامه) وجود دارد و باید تا این موضوع نیز اصلاح شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش بیان می‌کند که مجموع اعتبارات دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر در قانون بودجه ۱۴۰۲ مبلغ ۷۷.۳۲۰.۰۱۸ میلیون ریال بوده که در برآورد سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۲۱۸.۹۸۲.۳۳۶ میلیون ریال افزایش یافته و حدود ۱۸۳ درصد رشد پیدا کرده است.

این گزارش توضیح می‌دهد که دلیل عمده افزایش مجموع اعتبارات بخش فرهنگ و هنر به افزایش اعتبارات اختصاصی دستگاه‌های «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»، «سازمان امور سینمایی و سمعی بصری» و «حوزه هنری انقلاب اسلامی» موضوع یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی بر می‌گردد. در لایحه بودجه سهم اعتبارات دستگاه‌های اصلی این بخش نسبت به مصارف بودجه عمومی دولت در حدود هشت‌دهم (۰.۷۷) درصد است.

کد خبر 6090916

دیگر خبرها

  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • اجاره خفت گیر و شرخر چقدر هزینه دارد؟!
  • خدمتی سخت اما دوست‌داشتنی
  • سختی دوست‌داشتنی
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره؛ اجاره راه پله به جای مغازه
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس
  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳