Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اظهارنظری تازه اعلام کرد باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق این کشور در نظر داشته حملاتی موشکی علیه زرادخانه هسته‌ای کره شمالی صورت دهد.

ترامپ در این باره گفت: در آخرین سال ریاست جمهوری اوباما واشنگتن در آستانه جنگ با کره شمالی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معتقدم (اوباما) می‌توانست وارد جنگ با کره شمالی شود. فکر می‌کنم او آماده جنگ با کره شمالی بود. در حقیقت او به من گفت شروع یک جنگ بزرگ با کره شمالی بسیار نزدیک بوده است. 

ترامپ همچنین گفت: معتقد است اگر اوباما هنوز رئیس جمهور بود یا اگر هیلاری کلینتون، نامزد شکست خورده حزب دموکرات در انتخابات سال ۲۰۱۶، رئیس جمهور می‌شد، آمریکا وارد جنگ با این قدرت هسته‌ای نوظهور شده بود. اما به ادعای ترامپ تلاش‌های دیپلماتیک او جلوگیری از این مناقشه را ممکن ساخت.

رئیس جمهور آمریکا همچنین در جریان سخنرانی سالانه خود مدعی شد: «اگر من به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب نمی‌شدم، اکنون به نظرم در یک جنگ بزرگ با کره شمالی بودیم که جان میلیون‌ها انسان را می‌گرفت.» ترامپ با اشاره به گفتگوی ۹۰ دقیقه‌ای خود با اوباما در نوامبر سال ۲۰۱۶ افزود اوباما به او گفت کره شمالی سخت‌ترین چالش سیاست خارجی دولت جدید خواهد بود. این تنها باری است که ترامپ به بحث جنگ کره شمالی در گفتگوی خود با اوباما اشاره می‌کند.

اوباما تاکنون درباره ادعا‌های ترامپ اظهارنظری نکرده است. با این حال جان برنان، رئیس سابق سازمان سیا، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، با محکوم کردن ادعا‌های ترامپ گفت اوباما در آستانه جنگ با کره شمالی نبوده است. بنجامین رودس، معاون مشاور امنیت ملی اوباما نیز ادعا‌های رئیس جمهور آمریکا را درباره جنگ با کره شمالی رد کرد.

باب ودوارد در کتاب «ترس در کاخ سفید ترامپ» در این باره نوشت: تهدید کره شمالی کمتر نشده بود و در سپتامبر ۲۰۱۶ اوباما سوال بسیار حساسی را در شورای امنیت ملی مطرح کرد آیا ممکن است با انجام یک حمله نظامی به کره شمالی با پشتیبانی حملات سایبری، برنامه موشکی و هسته‌ای آن‌ها را برچید؟ دستیاران اوباما در آن زمان گفته بودند نابودی زرادخانه هسته‌ای کره شمالی مستلزم یک حمله زمینی است و کره شمالی احتمالا با یک حمله هسته‌ای مقابله به مثل خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»

دولت رئیس‌جمهور ایالات متحده با فشار مجدد از سوی دیگر دموکرات‌ها برای تحت تأثیر قرار دادن رژیم صهیونیستی برای عدم تهاجم گسترده به رفح، شهری که تقریبا نیمی از ۲.۳ میلیون نفر ساکنان نوار غزه در آن پناه گرفته‌اند، مواجه است.

به گزارش ایسنا، ۵۷ نفر از ۲۱۲ دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نامه‌ای را امضا کردند که در آن از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا هر اقدام ممکنی را برای منصرف کردن کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حمله همه‌جانبه به این شهر نزدیک مرز مصر انجام دهد.

در نامه این چهره‌های دموکرات آمریکا آمده است: «ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فورا از برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به کابینه اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که با تکیه بر قوانین کنونی است، استفاده کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.»

به گزارش رویترز، کاخ سفید به درخواست برای اظهارنظر در مورد این نامه که به رهبری نمایندگانی چون «پرامیلا جایاپال» و «مادلین دین» تدوین شده بود، پاسخ نداده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر گفت هنوز طرحی برای حمله وعده داده شده رژیم صهیونیستی به رفح که از غیرنظامیان محافظت کند، ندیده است و تکرار کرد که واشنگتن نمی‌تواند بدون چنین طرحی از چنین حمله‌ای حمایت کند.

حمایت بایدن از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ملت فلسطین، آن هم در سالی که آمریکا انتخابات ریاست جمهوری در پیش دارد، فشار سیاسی مضاعفی بر دوش این رئیس‌جمهور دموکرات، به‌ویژه از سوی دموکرات‌های جوان وارد کرده است. این امر موجی از آرای اعتراضی «عدم تعهد» را در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها ایجاد کرد و همچنین موج اعتراضات طرفداران فلسطین را در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به راه انداخته است.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد