Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نخستین بار در کشور موفق به طراحی و ساخت پروتز آناتومیک استخوانی در دست با نام "سر رادیوس" شدند. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

امیر رضا کچویی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: شکستگی‌های سر استخوان رادیوس اغلب نیاز به بازسازی و جایگزینی با پروتز دارد تا پایداری آرنج حاصل شود، در غیر این صورت کماکان مشکل بیمار در چرخش ساعد باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل تحریم و قیمت بالای پروتز‌های متال این محصول در کشور وجود نداشت لذا پس از مطالعات بسیار به این نتیجه رسیدیم که از تلفیق مهندسی بازسازی سه بعدی و سی. تی. اسکن در بالین می‌توان سر استخوان رادیوس را بازسازی کرد.

عضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه خاطرنشان کرد: در قالب این طرح با همکاری گروه مهندسان قطعات لازم تهیه و استریل و با کمک گرفتن از امکانات موجود شامل سیمان ارتوپدی پروتز آناتومیک استخوان سر رادیوس تهیه و تکنیک عمل معرفی شد.

بودجه "صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور" 32 درصد کاهش یافتارتباط بین دانشگاه‌ و پژوهشگران به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیردتقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سپاه

کچویی در خصوص مراحل طراحی و ساخت این نوع پروتز افزود: کیفیت تولید داخلی پروتز آناتومیک استخوان سر رادیوس کاملا مشابه نمونه خارجی و این در حالی است که بیمارانی که در آن‌ها این پروتز استفاده می‌شود بطور مداوم تحت بررسی و ویزیت قرار می‌گیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: طراحی و ساخت پروتز آناتومیک سر رادیوس با تلاش اعضای هیأت علمی و گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  محمدحسین ابراهیم‌زاده و با همکاری اشکان صدیق صورت گرفته است.

انتهای پیام/ش

R41347/P/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما