Web Analytics Made Easy - Statcounter

در Huawei nova 4، کوچک‌ترین دوربین سلفی صنعت گوشی‌سازی در زیر نمایشگر کار گذاشته شده که قطر آن فقط ۳.۰۵میلی‌متر است. همچنین در قسمت پشت این گوشی شاهد دوربینی سه‌گانه هستیم که عملکرد آن مبتنی بر هوش مصنوعی است. در قالب این دوربین سه‌گانه هم یک دوربین قدرتمند با رزولوشن ۲۰مگاپیکسل و یک دوربین ۱۶مگاپیکسلی مجهز به لنز اولترا واید دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشی Huawei nova 4 که از تراشه Kirin 970 و ۸گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد، می‌تواند تجربه کاربری بسیار دلپذیری را از اجرای روان اپلیکیشن‌های کاربردی تا بازی‌های گرافیکی و سنگین ارائه کند. Huawei nova 4 از رابط کاربری EMUI 9.0 بهره می‌برد که سیستم‌عامل اختصاصی هوآوی بر مبنای اندروید ۹ به شمار می‌آید. این نسخه اختصاصی از اندروید، به کاربران اجازه می‌دهد به راحتی هرچه تمام‌تر و با چند ضربه انگشت و ژست حرکتی ساده، به فایل‌ها و قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف دسترسی داشته باشند.

نمایشگر مدرن یکپارچه

از زمانی که نخستین گوشی از سری گوشی‌های Nova معرفی شده، طراحان هوآوی همواره در پی زیبایی بیشتر نسخه بعدی این مجموعه از گوشی‌های هوآوی بوده‌اند. گوشی هوشمند Huawei nova 4 هوآوی نیز در همین راستا از یک نمایشگر جدید ۶.۴اینچی و حفره‌دار بهره می‌برد. این نمایشگر که حاصل سال‌ها تجربه در طراحی رده‌بالا، مهارت و فناوری پیشرفته است، مفهوم نمایشگر بدون حاشیه را یک گام دیگر پیش‌تر برده و در این نمایشگر حفره کوری ایجاد شده که در پشت آن یک دوربین سلفی ۲۵مگاپیکسلی قرار گرفته است. به لطف این طراحی، هوآوی موفق شده است بریدگی بالای صفحه را حذف کند و به عدد ۹۱.۸درصد برای نسبت نمایشگر به بدنه دست یابد.

دوربین ۲۵مگاپیکسلی که در پشت نمایشگر این گوشی قرار گرفته، کوچک‌ترین دوربین در صنعت گوشی‌سازی است و فقط ۳.۰۵میلی‌متر قطر دارد؛ این دوربین ۲۰درصد کوچک‌تر از استاندارد کنونی برای دوربین‌های گوشی‌های هوشمند است. این دوربین در پشت یک حفره کور کار گذاشته شده است. به عبارت دیگر، سوراخی که برای رسیدن نور به دوربین سلفی این گوشی در نظر گرفته شده، به آن طرف نمایشگر نمی‌رسد و فقط بخشی از ضخامت این نمایشگر را می‌پیماید. طراحی این حفره کور به گونه‌ای بوده است که نور در هنگام عبور از این حفره کمترین اتلاف را داشته باشد و نور کافی به لنز دوربین برسد.

دوربین پشتی سه‌گانه

در پی گوشی‌های Huawei P20 Pro و Huawei Mate 20، گوشی Huawei nova 4 سومین گوشی هوآوی است که از دوربینی سه‌گانه و مبتنی بر هوش مصنوعی بهره می‌برد. مدل رده‌بالای این سری از ماژول دوربین سه‌گانه استفاده می‌کند که شامل یک دوربین اصلی ۲۰مگاپیکسلی و یک دوربین ثانویه ۲مگاپیکسلی و یک دوربین ۱۶مگاپیکسلی مجهز به لنز اولترا واید می‌شود. حسگر دوربین اصلی این ماژول از پیکسل‌هایی به اندازه ۱.۰میکرومتر تشکیل شده که برای دریافت نور بیشتر تقویت شده‌اند. این ماژول به کمک دوربین ثانویه ۲ مگاپیکسلی هم می‌تواند جلوه بوکه را در سطح سخت‌افزار پشتیبانی کند و عکس‌هایی بگیرد که در آن‌ها سوژه اصلی به زیبایی از محیط اطراف جدا و برجسته شده باشد.

دوربین ۱۶مگاپیکسلی این ماژول هم از لنزی با میدان دید ۱۱۷ درجه‌ای بهره می‌برد. پس از حذف اعوجاج گوشه‌های تصویر، می‌توان عملکرد لنز این دوربین را با لنزهای ۱۷میلی‌متری مقایسه کرد که میدان دید ۱۰۳ درجه‌ای دارند. داده‌هایی که از طریق این لنز ثبت می‌شود ۲.۴ برابر بیشتر از داده‌هایی است که لنزی با میدان دید ۷۸ درجه می‌تواند ثبت کند. این ماژول سه‌گانه قدرتمند باعث شده است Huawei nova 4 به گزینه‌ای فوق‌العاده برای عکاسی از دشت‌های بی‌انتها یا کلان‌شهرهای پرهیاهو تبدیل شود.

هوش مصنوعی در خدمت تجربه‌ای بهتر

گوشی هوشمند Huawei nova 4 با بهره‌گیری حداکثری از قدرت پردازشی و ظرفیت محاسباتی هوش مصنوعیِ تراشه Kirin 970، توانسته است تجربه کاربری بی‌نظیری برای پردازش و ویرایش ویدئو عرضه کند. پس از آن‌که با گوشی Huawei nova 4 از رویدادی فیلم‌برداری می‌کنید، می‌توانید با یک ضربه انگشت قابلیت تحلیل فایل ویدئو را فعال کنید. این قابلیت نوآورانه از یک موتور هوشمند بهره می‌برد که با ۶۰ هزار مدل اولیه و یک میلیون مدل از صورت آموزش داده شده است و می‌تواند به شکل خودکار فایل ویدئو را تحلیل و ویرایش کند.

افزون بر این، گوشی Huawei nova 4 از نسل جدید GPU Turbo هم پشتیبانی می‌کند. این فناوری می‌تواند با تنظیم سرعت پردازنده و مصرف انرژی تراشه، به شکل قابل توجهی بهینگی پردازش گرافیکی در گوشی هوشمند را بهبود بخشد. گوشی Huawei nova 4 با بهره‌گیری از این فناوری می‌تواند حتی در هنگام اجرای سنگین‌ترین بازی‌های موبایلی، بهترین عملکرد را با بالاترین نرخ فریم به نمایش بگذارد.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گوشی هوشمند هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

به دنبال توافق‌ سه جانبه با موضوع «توسعه زیست‌بوم نوآوری و بومی‌سازی زیرساخت‌های راهبردی و گلوگاهی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی صنایع»، بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، ایرانسل‌لبز به عنوان بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل، با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از ظرفیت استادان دانشگاه‌های برتر، از طرح‌های پژوهشی و متناسب با نیازمندی‌های اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، حمایت می‌کند.

استادان و دانشگاه‌ها می‌توانند برای مشارکت در این فراخوان، طرح‌های پژوهشی خود در زمینه‌های مرتبط با سطوح هوشمند قابل پیکربندی مجدد (Reconfigurable Intelligence Surface (RIS))، اینترنت اشیا ماهواره محور (Satellite based IOT)، شکل‌دهی پرتو با استفاده از مواد پلاسما، سیستم‌های Cell-free massive MIMO، مکان‌یابی بی‌سیم (Wireless Location Tracking)، مخابرات V2X، شبکه مبتنی بر ORAN (NFV, SDN,…) و … را تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، از طریق ایمیل به آدرس ilabs@mtnirancell.ir ارسال کنند.

پس از پایان مهلت ثبت‌نام و اعلام آمادگی از سوی استادان و دانشگاه‌ها، مراحل اولیه ارزیابی توسط ایرانسل انجام شده و طرح‌های منتخب، به جلسه‌ای با حضور تیم فنی و واحد تحقیق و توسعه ایرانسل دعوت می‌شوند. در مرحله پایانی نیز قرارداد تولیدی یا توافقنامه تحقیقاتی، در قالب طرح‌های حمایتی و اعطای تسهیلات با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و ایرانسل، منعقد می‌شود.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، آن‌ را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max