Web Analytics Made Easy - Statcounter

«گاندو» با پرواز جنگنده‌ها در ایران به پایان رسید و اوایل اسفند در ترکیه کار تصویربرداری را تمام می‌کند. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، سریال «گاندو» اوایل تابستان، کار تصویربرداری خود را در ایران آغاز کرده بود در حال حاضر برای ضبط سکانسهای خارجی درکشور ترکیه و شهر آنتالیا مشغول تصویربرداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پیام دهکردی، صالح میرزاقایی، مجید نوروزی، مهدی عبادتی، بهرام شبستری، ناره گریگوریان، و جمع زیادی بازیگران ترک در حال حاضر از جمله افرادی هستند که در کشور ترکیه مقابل دوربین جواد افشار قرار  گرفتهاند و اوایل اسفند کار تصویربرداری آنها در کشور ترکیه به اتمام خواهد رسید.

داریوش فرهنگ، وحیدرهبانی، پیام دهکردی، لیلا اوتادی، ساراخویینی‌ها، علیرام نورایی،آزیتا ترکاشوند، نگارعابدی، خسرو شهراز، پندار اکبری، عرفان ابراهیمی، مجیدنوروزی، علی افشار، اتابک نادری، نیلوفر شهیدی، محمدجواد طاهری، جمشید جهانزاده، بهزاد رحیم خانی، فلیپ ساپرکین، فرشته آلوسی، سارا محمدی، میثم ولیخانی، مصطفی سلطانی، یاسمین پیداودی، آیدا جعفری، ناره گرگوریان، بهامین تورانی از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال به ایفای نقش کرده‌اند.

گاندو با پرواز جنگنده‌ها در ایران تمام می شود

همچنین «گاندو» با حضور کامبیز دیرباز، محمدرضا شریفی‌نیا، سید مهرداد ضیایی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، سوگل طهماسبی، کمند امیرسلیمانی ،صالح میرزا آقایی و فرهاد قائمیان تصویربرداری می‌شود. همچنین جمع زیادی از بازیگران خارجی و ایرانی که در بخش تولید خارج از کشور به این مجموعه اضافه خواهند شد.

مسابقات تلویزیونی و تاک‌شوهای شبانه به شبکه یک اضافه می‌شوند/ برنامه تحویل سال با اجرای علی ضیاء چهره سال را از مردم انتخاب می‌کندمعاون سیما: سلمان فارسی و موسی(ع) در اولویت برنامه‌های تلویزیون است

در این بین شاید یکی از نقش‌های اصلی این سریال ضدجاسوسی تلویزیون برعهده پیام دهکردی باشد؛ او نقش جیسون رضائیان خبرنگار ایرانی-آمریکایی واشینگتن‌پست در ایران را بازی می‌کند که چند سال به اتهام جاسوسی بازداشت شد. پخش این سریال که احتمالاً سال آینده باشد به تعبیر جواد افشار کارگردان این سریال براساس مستندات و وقایع تاریخی که در کشور رخ داده به نگارش درآمده است. او به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: «گاندوی» سی قسمتی  اسم یک گونه تمساح پوزه کوتاه است که در جنوب شرقی آسیا (ایران، هندوستان، پاکستان و ...) دیده می‌شود. این سریال پیچیده‌ترین و مهمترین اثری است که شاید از خودم در کارنامه هنری‌ام به جای بگذارم. کاری که جایش در تلویزیون خالی بوده و مخاطب بسیاری خواهد داشت. 

افشار افزود: مردم در سینمای ایران هم نشان داده‌اند که چقدر پذیرای ساخت ژانرهای امنیتی و جنگی و ضدجاسوسی هستند و این امکان امروز با سریال «گاندو» ان‌شاالله هرچه زودتر برای مخاطبین تلویزیون هم فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • رخنه به قلب دشمن
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور