Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیمیان با بیان اینکه دشمن امروز به گفتمان وحدت و تقریب حساسیت دارد و حساب شده علیه آن عمل می کند، گفت: نمی توان شعار مقابله با تفکرات تکفیری افراطی را سر داد مگر آنکه دست کمک به سوی نخبگان حوزه و دانشگاه دراز کنیم.

«حجت الله ابراهیمیان» در گفت وگو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان و در تبیین نقش فعالیت های علمی آکادمیک در مبارزه با قرائت سلفی تکفیری از اسلام، اظهار کرد: با توجه به سابقه حضور در پاکستان و اندونزی به عنوان رایزن فرهنگی، می دانم دشمن امروز به گفتمان وحدت و تقریب حساسیت دارد و حساب شده علیه آن عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی اضافه کرد: یعنی همان نقطه ای که امام راحل روی آن دست گذاشتند و امروز مقام معظم رهبری طلایه دار آن در جهان اسلام هستند اما دشمنان ما و همدستان به ظاهر اسلامی آنها مثل عربستان، در خلاف جهت آن حرکت و عمل می کنند.

 

وی جهل را از دشمنان باطنی امروز جهان اسلام دانست که دشمن سعی در دامن زدن به آن دارد و گفت: راه برون رفت از این چالش عظیم، فعالیت های آکادمیک با محوریت قرآن و سنت است. یعنی باید در همه مجامع علمی نه فقط مربوط به علوم انسانی بلکه در دانشگاه های فنی، علوم پایه و نیز هنر، قرآن و آمیخته های سنت را از مکتب اهل بیت علیهم اسلام را کشف و شناسایی، استخراج و به جامعه عرضه کنیم.

 

ابراهیمیان اضافه کرد: اگر چنین شود و همه دلسوزان عرصه علم به میدان بیایند دیگر شاهد فضای کج اندیشی درباره فهم دین و قرآن نخواهیم بود و جهالت کنونی که جنایاتی را در سایه تکفیر رقم می زند، از بین می رود.

 

وی با تاکید بر لزوم تقویت این گفتمان و درک و فهم درست از مفاهیم دینی در محافل علمی آکادمیک جهان اسلام، ابراز کرد: وقتی از علم در رفع معضلی همچون تکفیر سخن می گوییم باید سراغ صاحبان علم برویم و صاحبان علم در مجامع علمی یعنی دانشگاه و حوزه رشد می کنند. نمی توان شعار مقابله با تفکرات تکفیری افراطی سر داد مگر آنکه دست کمک به سوی نخبگان علمی و دانشگاه و حوزه ها دراز کنیم لذا این نهادهای علمی باید فعال بوده و در این باره دغدغه داشته باشند.

 

معاون پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی تاکید کرد: حتماً و قطعاً راه نجات با این افکار جمود و افراطی توجه به عالمان علمی و تبلور شخصیتی آنها در مجامع علمی است که با تبیین معارف اصیلِ برگرفته از قرآن و سنت راه را بر برداشت و قرائت ناصحیح و ناصواب از سد می کنند.

 

وی با تاکید بر لزوم جهت گیری مجامع علمی آکادمیک به سوی گفتمان وحدت و تقریب، خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه مطالعات حقوق بشری می گویم که باید توجه به وحدت و تقریب در کشور برای تک تک افراد به عنوان یک حق در نظر گرفته شود. شاید نهادی خاص مثل یک دانشگاه، یک سازمان و یا یک مرکز به این گفتمان توجه کرده باشد اما این ها کافی نیست بلکه باید هر یک از مسلمانان به دیده حق به وحدت و همگرایی توجه کنند تا اینچنین تفرقه که سبب بدبختی است از جامعه اسلامی حذف شود.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن حادثه تروریستی زاهدان حادثه تروریستی وزیر ارشاد هرمزگان اصفهان نماز جمعه حمله تروریستی خبرگزاری شبستان حملات تروریستی گروه های تکفیری وحدت علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند

شیخ محمد جمالی امام جمعه اهل سنت شهرستان کنگان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با تأکید بر توجه به توصیه حضرت صادق(ع) به وحدت میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت: امام جعفر صادق علیه السلام در تمام مسائل مورد بحث جهان اسلام "علمی، صبر و بردباری" زبانزد خاص و عام می باشند؛ ایشان فرزند پیغمبر اکرم صلوات الله علیه بودند و طبیعتا یک شخصیت عادی نبودند.

شیخ جمالی افزود: امت اسلام باید توصیه های پیامبر اسلام و بزرگان دین مانند امام جعفر صادق علیه السلام در جهت وحدت و همبستگی را حفظ کنند و پیوسته رهنمودهای ایشان را تکرار و عمل کنند.

این عالم اهل سنت تصریح کرد: وحدت امت اسلام جز با اتحاد و همدلی تحقق نمی باید زیرا وحدت و تقریب مقدمه پیروزی امت اسلام است. دشمنان مکررا درصدد ایجاد تفرقه و دوری هستند، آنان در مسائلی که نیاز به اتحاد دارند با یکدیگر متحد می شوند و نیروهای خود را علیه اسلام و مسلمین صف آرایی می کنند.

وی عنوان کرد: در مقابل امت اسلام که دارای "خدای واحد، پیامبر واحد، کتاب واحد"  هستند، گاهی عده ای مسائلی را پیش می آوردند که برای امت اسلام می تواند آسیب رسان باشد.

وی در پایان تأکید کرد: امام جعفر صادق علیه السلام توصیه بر اتحاد و وحدت امت اسلام داشتند لذا افرادی که پیرو این مکتب هستند باید از توصیه ها و رهنمود های ارزشمند ایشان پیروی نموده و در راستای وحدت و تقریب امت اسلام گام بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت