Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین‌المللی طراحی با اشاره به ارائه دستاوردهای علمی نوین در حوزه معماری داخلی در این کنفرانس، گفت: ایجاد تعامل صحیح و مطلوب بین متخصصان و صنعت، بازنگری فرهنگ و هنر ایرانی، همچنین ترویج فرهنگ کاربرد معماری و طراحی داخلی در کشور با توجه به ارزش‌های اصیل فرهنگی از اهداف برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی طراحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مهندس مرضیه اله دادی، دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین‌المللی طراحی در ارتباط با جزئیات برگزاری این همایش اظهارداشت: هنر پدیده‌ای است که همواره نقش مؤثر در زندگی انسان داشته و از گذشته مورد نظر اندیشمندان قرار گرفته است. چنانچه مکاتب گوناگون فکری، سیاسی و اعتقادی، هنر را به منزله وسیله‌ای کارامد جهت توسعه مفاهیم و معارف مختلف در جامعه دانسته و آنرا در پرورش انسان به گونه‌ای متناسب با اهداف خود بکار گرفته اند.
وی افزود: اکثر پژوهشگران عرصه هنر به این واقعیت اتفاق نظر دارند که هنر از قدیمی ترین پدیده‌های انسانی و اجتماعی بوده، در دوره‌های مختلف فرهنگ‌ها و جوامع گوناگون وجود داشته و در تمام مسائل اجتماعی نقش بارزی را ایفا کرده و نقش معرفتی خود را در دوره‌های مختلف زندگی مادی و معنوی جامعه به شکل خاص بازی کرده است.
دبیر اجرایی همایش بین المللی دیزاین ۱۳۹۷ ادامه داد: تلفیق علم و هنر و تعامل آنها با یکدیگر می‌تواند درک زندگی را برای انسان‌ها راحت تر و آنها را به سوی اهدافشان سوق دهد. لذا می‌توان به جایگاه مهم طراحی در زندگی روزمره پی برد و لزوم پرداختن هرچه بیشتر به آن‌را درک کرد.
اله دادی گفت: یکی از اهداف برگزاری این کنفرانس تبدیل نادیدنی‌ها به دیدنی‌ها در عرصه غیر مادی است، به این معنا که تبدیل فرآیندهای آماده سازی غیرقابل رؤیت در طراحی که پیش از تولید ساختمان‌های جدید و محصولات و ترکیبات صنعتی قرار دارند، به پدیده‌های قابل رؤیت و درک است.
وی با اشاره به اینکه این کنفرانس اسفندماه سال‌جاری برگزاری می‌شود، بیان داشت: این برنامه به همت دانشکده هنر دانشگاه الزهراء (س) و با همکاری وزرات صنعت، معدن وتجارت ایران، شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته و مؤسسه هنرهای آفام انجام می‌شود.
دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین المللی طراحی گفت: ارتقا سطح علمی، تخصصی و فنی معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی در کشور، معرفی فنون و دستاوردهای علمی نوین در حوزه معماری داخلی و دکوراسیون، آموزش نیروهای متخصص در معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی، پرورش ایده‌های نو در زمینه تولید محصولات جدید در زمینه طراحی داخلی و دکوراسیون و تجاری سازی آنها، ایجاد تعامل صحیح و مطلوب ما بین جامعه طراحان تجربی و طراحان از اهداف برگزاری این کنفرانس است.
اله دادی افزود: ایجاد تعامل صحیح و مطلوب بین متخصصان و صنعت، بازنگری فرهنگ و هنر ایرانی و ایجاد تعامل مطلوب آن با طراحی و ترویج فرهنگ کاربرد معماری و طراحی داخلی و طراحی صنعتی در کشور با توجه به ارزش‌های اصیل فرهنگی و پتانسیل‌های اجرایی، بررسی راهکارهای مناسب در طراحی جهت دستیابی به رفاه عمومی و تبیین جایگاه حرفه ای طراحی در جامعه از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
گفتنی است؛ همایش بین المللی دیزاین ۱۳۹۷، در تاریخ ۱ الی ۲ اسفند ۹۷ در دانشگاه الزهراء (س) در تهران برگزار می‌شود علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در آن می‌توانند به سایت www.afamevents.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۹۱۹۲۱۱۸۳۰۵۱-۸۸۷۳۸۶۶۷- تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه الزهراء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند

امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارد که با ملاک جدیدِ تا‌ب‌آوری کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در نشست خبری که امروز  در محل این پژوهشگاه برگزار شد، اظهار کرد: ما 33 سال است که کنفرانس‌های علمی را داریم و زمانی که کنفرانس پژوهشگاه آغاز شد کنفرانس دیگری را در کشور شاهد نبودیم و کنفرانس زلزله، نخستین کنفرانس بین‌المللی بعد از انقلاب بود که در سطح وسیع برگزار شد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: امسال نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار خواهد شد. ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی،‌ سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد:‌ امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است.

ثبت 16 هزار زلزله در سال گذشته

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: کشورهای مثل هائیتی بعد از یک زلزله، استقلال خود را از دست می‌دهد و این نشان‌دهنده اهمیت موضوع زلزله است.

وی تأکید کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس "زلزله و کلان‌شهرها با تمرکز بر تهران" است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: وظیفه این کنفرانس آن است که یک اجماعی را در این موضوع برای مدیران شهری ایجاد کند.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشورها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر 40 درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند