Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@06:56:30 GMT

حمایت بنیاد علوی از دانش آموزان محروم مازندرانی

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۳۶۵۱

حمایت بنیاد علوی از دانش آموزان محروم مازندرانی

ورود بنیاد علوی برای افزایش سطح علمی دانش آموزان کم برخوردار مازندرانی راهی مناسب برای موفقیت و ایجاد انگیزه  قوی برای توانمندسازی به آنها می دهد تا دیگر خبر موفقیت دانش آموزی از یک منطقه محروم در این استان تعجب برانگیز نباشد. 

وقتی خبر موفقیت یک دانش آموز از یک از روستاهای یک شهرستان کوچک و دور افتاده به گوش می‌رسد این سوال برای همگان پیش می آید که هوش و استعداد این دانش آموز چقدر است که توانسته راهی دشوار را  به تنهایی طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید گفت که درست است، هوش و استعداد نقش مهمی در موفقیت و توانمندی دارد اما بدون ابزار لازم رسیدن به مقصد بسی دشوار است.

 بر همین اساس و در راستای کاهش محرومیت فرهنگی مستضعفان، در چارچوب تدابیر ابلاغی مقام معظم رهبری و در جهت کمک به اجرای اهداف و سیاست‌های دولت همچنین کمک به محرومان به منظور انجام فعالیت‌های امدادی وعام المنفعه و ارتقاء سطح علمی دانش آموزان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در صدر تلاش‌ها و برنامه های  بنیاد علوی قرار گرفته است.

مسلما آنچه دراین پروژه دنبال می‌شود به دستور مطالبات و رهنمودهای علمی, آموزشی وپژوهشی مورد تاکید مقام معظم رهبری است که این ضرورت و تاکید در مناطق محروم حساسیت بیشتری به خود می‌گیرد،  بطوری که برابری فرصت های آموزشی با اهداف بالا بردن سطح علمی دانش آموزان ، غنی نمودن کتابخانه‌ها و افزایش منابع کمک آموزان، افزایش اعتماد به نقس و مهارت دانش آموزان با بهره مندی از بسته‌های آموزشی و و آزمون‌های متعدد در راس فعالیت‌های حمایتی آموزشی و پژوهشی بنیاد علوی از دانش آموزان محروم استان مازندران قرار دارد.

بنیاد علوی براساس پاسخگویی به مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص فراهم نمودن شرایط مناسب، توسعه خلاقیت ها و شکوفایی قابلیت های برتر نوجوانان وجوانان با مبنا قرار دادن اسناد بالا دستی با استناد به راهکار 5-6 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش زمینه  آموزش مهارت علمی دانش آموزان مازندرانی را در کنار دیگر دانش آموزان مناطق کمتر توسعه یافته کشور برای به عهده گرفتن مسئولیت وشغل مورد علاقه در آینده را مورد توجه قرار داده است.

 از این رو با اهتمام به موضوع مهم یاد شده تلاش شده تا با افزایش زمینه آموزش صحیح و انتقال مهارت‌های شغلی و تجارب کاربردی بخش قابل توجهی از دانش آموزان مناطق محروم مازندران سهم ویژه‌ای در کسب فعالیت های آموزشی داشته باشند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی