Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- رئيس کميسيون اقتصادي مجلس مجلس گفت: ارز مورد نياز واردات مواد اوليه توليد لوازم خانگي از طريق سامانه «نيما» تأمين شده است.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، محمدرضا پورابراهيمي در حاشيه جلسه علني نوبت عصر روز يکشنبه مجلس شوراي اسلامي که از سوي رياست مجلس مأموريت يافته بود، موضوع افزايش قيمت لوازم خانگي را مورد بررسي قرار دهد، در جمع خبرنگاران در اين باره افزود: امروز در صحن موضوعي در مورد اظهارنظر غيرکارشناسي يکي از مسئولان واحدهاي صنفي کشور در مورد قيمت لوازم خانگي مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: اين مسوولان اعلام کرده بودند که قيمت لوازم خانگي در سال 98، 40 درصد افزايش خواهد يافت، بنابراين بررسي اين موضوع از سوي رييس مجلس شوراي به کميسيون اقتصادي ارجاع شد.
رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که بعدازظهر امروز پي پيگيري‌هايي در زمينه داشتيم، گفت: خوشبختانه گزارشي از انجمن لوازم خانگي در طول‌ هفته‌هاي اخير در نشست مشترکي که با مجموعه وزارت صنعت داشتيم، حاکي از گشايش در صنعت لوازم خانگي است.
پورابراهيمي افزود: توضيحات مربوط به حوزه وزارت صنعت حاکي از آن است که با توجه به ثبات نسبي که در ماه‌هاي اخير در نرخ ارز ايجاد شده، ارز مورد نياز واردات مواد اوليه توليد لوازم خانگي از طريق سامانه «نيما» تأمين شده است.
وي تصريح کرد: مواد اوليه‌اي که در داخل توليد مي‌شود عمدتاً از طريق پتروشيمي‌ها و کارخانه‌هاي فولاد است که مشکلي براي تأمين مواد اوليه توليد لوازم خانگي ندارند.
اين نماينده مردم در مجلس دهم يادآور شد: طبق آماري که در اختيار داريم، کشور سالانه به يک ميليون يخچال نياز دارد که به بيش از يک ميليون و 100 هزار يخچال توسط کارخانه‌هاي دولتي توليد مي‌شود. همچنين 100 هزار دستگاه يخچال نيز به صورت سالانه صادر مي‌شود.
رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: در توليد ماشين ‌آلات، کولر و ساير اقلام نيز گزارش‌هاي ما نشان‌دهنده اين است که علي‌رغم وقفه‌اي که در تابستان به دليل شوک ارزي اتفاق افتاد، توليد لوازم خانگي، مسير خود را در فرآيند توليد طي مي‌کند و در حال حاضر انبارهاي کارخانجات توليد لوازم خانگي شرايط مطلوبي دارد.
پورابراهيمي گفت: وضعيت صادرات لوازم خانگي علي‌رغم توقف کوتاه مدت، در حال حاضر وضعيت خوبي است و پيش‌بيني مي‌کنيم حدود 250 ميليون دلار صادرات لوازم خانگي در سال آينده داشته باشيم. بنابراين دغدغه‌اي که در خصوص اين موضوع در تابستان وجود داشت، کاملاً برطرف شده است.
وي تأکيد کرد: با همکاري بانک مرکزي، تخصيص ارز براي واردات مواد اوليه و همچنين تأمين ساير مواد اوليه از پتروشيمي‌هاي داخلي به صورت مطلوب انجام مي‌شود.
رئيس کميسيون اقتصادي مجلس ادامه داد: مسير قيمت گذاري نيز در سال‌ آينده مانند امسال خواهد بود، بنابراين ايجاد اين فضا براي ترغيب مردم براي افزايش خريد جهت خالي شدن انبارهاي توليدکنندگان است.
پورابراهيمي گفت: نگراني در مورد توليد لوازم خانگي وجود ندارد و صادرات لوازم خانگي امسال و سال آينده تقويت خواهد شد، بنابراين اظهارنظر واحد صنفي غيرکارشناسي بوده و مجلس پيگيري مي‌کند که مشکلات صنف لوازم خانگي برطرف شود.
وي تصريح کرد: امروز کميسيون اقتصادي مجلس گزارشي در اين خصوص از نهادهاي مربوطه گرفت و قبل از اين، جلساتي با نهادهاي مختلف داشتيم که لوازم خانگي نيز يکي از موضوعات مورد بررسي بود.
رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: در خصوص اظهارات اخير، جلسه‌اي تشکيل نشد و تنها گزارشي از وزارت صنعت و مرتبطين با بازار لوازم خانگي گرفته شد.
پورابراهيمي افزود: نظارت يکي از وظايف نمايندگان مجلس است که در بخش‌هاي مختلف انجام مي‌شود. در مورد قيمت لوازم خانگي با توجه به بحث‌هايي که اخيراً مطرح شده است، مجلس در صورت افزايش قيمت‌ها ورود مي‌کند؛ اميدوارم تنها موضوع يک خبر غيرکارشناسي باشد اما اگر چنين اتفاقي بيفتد، مجلس ورود مي‌کند.
وي ادامه داد: برآورد ما اين است که از مجموعه نياز کشور تنها 20 درصد تقاضاي لوازم خانگي با برندهاي خارجي را دارند ضمن اينکه ما تحت ليسانس شرکت‌هاي خارجي، در داخل لوازم خانگي توليد مي‌کنيم بنابراين ممنوعيت واردات لوازم خانگي، بازار را تحت تأثير قرار نمي‌دهد. توليدات مجموعه کارخانه‌هاي داخلي، مازاد بر نيازهاي داخل است، با برندهاي خارجي کار مي‌کنند و نياز بخشي از جامعه به برندهاي خارجي را برطرف مي‌کنند.
رئيس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: اتفاقات ماه‌هاي اخير موجب تقويت توليد ملي شده است.
به گزارش ايرنا، محمد طحان پور رييس اتحاديه لوازم خانگي در گفت و گوي تلويزيوني اعلام کرد که بلااستثناء سال آينده افزايش قيمت خواهيم داشت، شايد مردم منتظر اتفاقي باشند، به آنها مي‌گويم که منتظر نباشيد و از امروز کالاهاي خود را بخريد نه آنکه به ارديبهشت موکول کنيد.
علي لاريجاني در جلسه علني امروز يکشنبه مجلس شوراي اسلامي در جريان بررسي جزئيات بودجه 98 در واکنش به اعتراضات برخي از نمايندگان درباره اظهارات رئيس اتحاديه لوازم خانگي درخصوص افزايش قيمت‌ها، گفت: اينکه 40 درصد قيمت لوازم خانگي افزايش پيدا مي‌کند، خلاف است.
وي افزود: چه دليلي دارد که اتحاديه لوازم خانگي چنين اظهاراتي را مطرح مي‌کند که باعث نابساماني مي‌شود؟ از آقاي پورابراهيمي رييس کميسيون اقتصادي ملجس خواستم که اين موضوع را پيگيري کند.
سيام**1058**1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: چنانچه در انتخابات افراد متخصص و معتقد به اقتصاد اسلامی به عرصه بیایند و مشکلات معیشتی با کنترل نقدینگی عالمانه در قانون‌گذاری وارد شود، در زمان کوتاهی می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

حجت‌السلام جواد عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان شرقی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۲ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده‌اند که امروز اگر مجلس و دولت به جای تدوین سند تحول، مبانی اقتصاد مقاومتی را محور، مبنا و سرلوحه کارهای خود قرار دهند، اقتصاد ما نجات پیدا می‌کند.

وی بعضی‌ها در جامعه آنقدر شبهه ایجاد کرده‌اند که اصل اقتصاد اسلامی به شعارزدگی تبدیل شده است، افزود: مشکلات اقتصادی کشور چند لایه دارد و چاره‌ای نداریم جز اینکه نظریه لیبرال سرمایه‌داری که از زمان مدیریت حزب کارگزاران حاکم شد را کنار بگذاریم و تنها به آموزه‌های اسلامی بازگردیم.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: اگر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به موقع عمل کنیم و ریل‌گذاری اقتصاد کشور بر این اساس باشد، می‌توان به آینده اقتصادی کشور امیدوار بود.

وی با اشاره به اینکه در کمیسیون اقتصادی مجلس افراد کمی هستند که تحصیلات اقتصادی دارند، تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس ۲۲ نفر هستند که چهار یا پنج نفر آن‌ها تحصیلات اقتصادی دارند و سایران تخصصی روی مباحث اقتصادی ندارند. وقتی در این کمیسیون افراد از الفبای اقتصادی سر در نمی‌آورند در خوشبینانه‌ترین حالت، یک نماینده نسبت به موضوعی که متوجه آن نیست و خودش اطلاعی ندارد یا رأی مثبت می‌دهد یا رأی منفی، در این صورت افرادی که به دنبال رانت هستند بر ذهن نماینده‌ای که تخصص کافی ندارد تأثیر می‌گذارد.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو تاکید کرد: چنانچه در کمیسیون اقتصادی مجلس نمایندگانی باشند که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را قبول داشته باشند و خود را ملزم بدانند، متوجه می‌شوند که این موضوع سند بالادستی است که از طریق مقام معظم رهبری صادر شده و هم اینکه فتوای مرجع تقلید است با این وجود نادیده گرفته می‌شود.

عبادی گفت: اگر در انتخابات افراد متخصص و معتقد به اقتصاد اسلامی به عرصه بیایند و مشکلات معیشتی با کنترل نقدینگی عالمانه در قانون‌گذاری وارد شود در زمان کوتاهی می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

کد خبر 751393

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟